Reikejo pabandyt masala padipint kokioj karamelei ar migdole is praktikos pastebejau kad daznai padeda ;)
~2-2,5 metru, filmuota nuo liepto, maudyniu vietojevava rašė:Kokiam gylyje sokis pafiksuotas?
Placiau kas per saldainis?tench rašė:viewtopic.php?f=28&t=133&start=960#p668618
p.s. Melasos pastarąjį karta, aišku, saikingiau pyliau. Beje, sekmadienio vakarą "saldainiai" jau buvo parą pastovėję (liko nuo šeštadienio vakaro), gerai "prisigėrę" melasos ir kvapų. Dabar visada taip darysiu - ruošiu "saldainius" bent parą prieš žvejybą.
tench rašė:....
.....jeigu daug skaityt angliškus (UK) internetus dominančiom temom, galima sužinot kad "tench have a sweet tooth" .
o ka reiskia "ju burbulai" ? siaip burbulai nera = lynas, nes dugna raust moka ir kitos zuvys. didesnis karsis rausia ne ka blogiau, esu nekart tuom isitikines. o gal norejai pasakyt, kad is burbulu atskiri kokia zuvis rausia? cia butu aukstas pilotazas.Sokratas rašė: Apie 11 val pasirodė ir jų burbulai, meškerę rankoj pradėjom laikyt tvirčiau, bet neima. Ant kablio dėjom dzikus, sliekus, kukurūzus, boiliukus kažkokius pirktinius, bais jau skaniai man kvepančius , gal kanapėmis, gal dar kažkuom , peletes braškines... neima.
O man pietų metas atėjo....
Bevalgant buterbrodą su sūriu, pagalvojau, gal ir jiems jis patiktų....atgnybiau gabaliuką, pamoviau ant kablio ir švyst į tą verdančią vietą.... Dvi- trys minutės ir kibimas...
Va jisai sūriaus mėgėjas