inf rašė:Laukiau jurgino komentaro... as manau, todel kad jis daug reciau supintas, su daug didesniais mikrotarpeliais visas pluostas ir daugiau siuksiu prirenka del to. Na jie labai siurkstus buna ir nauji, nekalbant apie devetus. Kazkaip manau, kad siurkstesnis labiai droze ziedus uz svelnesni. Aisku tik pigius ziedus. O tie alibabiniai jau kai as juos kartais kokiam pazystamam uzauku ant rites su staklem tiesiog ranka degina. Tai manau ziedui trintis irgi didesne. Ar as cia, jurginai blogai mastau?
Čia tavo aišku logiškai surašyta, bet nereiktų suvienodint visų aliexpresso valų, nes nu jie nėra vienodi. Asmeniškai naudoju kažkokius Sunko, katrie nėra patys pigiausi ( bet už eilininius valus LT parduotuvėse vis tiek bent 5 kartus pigesni) , tai palyginus su pačiais pigiaisiais aliexpresiniais arba norfiniais tikrai atrodo neblogai.
Dėl to šiurkštumo, tai jo, vyniojant jie ten rėkia, kaista. Tas pats ir pirmoj žūklėj, per žiedelius staugia kaip reikiant, man šokas buvo, negi taip visą laiką ir bus

. Bet jau antroj - trečioj žūklėj šitas dalykas dingsta - nusitrina paviršinis dažų sluoksnis ir valas pasidaro ne šiurkštesnis negu ten koks berkley firelainas. Tai tas šiurkštumas jų galimai ir yra dėl kažkokių dažų prastesnių.
Dėl pynimo tankumo, tai ką aš žinau, plika akim nuo to paties firelaino, power pro man jie niekuo nesiskiria. O ir šiaip, turėčiau žinoti, kad tas tankus supynimas yra kažkokia super duper technologija, kurios kinai nesugeba įsisavint arba negali pritaikyt nedidinant valo kainos, tai tada gal ir galvočiau, kad jie kažkaip netikusiai supinti.