V1lius rašė:
1. Ar Taimen nėra pats blogiausias variantas? Gal kažkas iš ten siuntėtės, ar tiesa, jog rašo, jog per keletą dienų atsiunčia? Kaip su Taimeno garantiniu aptarnavimu?
2. Už ekonominę kainą matau, jog dauguma kelnių yra 3 sluoksnių - patvarumo, šilumos prasme tai mažai?
3. Vienas įdomiausių klausimų man, kaip su trisluoksnių kvėpuojančių bridkelnių šilumos laikymu? Suprantu, kad apatiniai drabužiai svarbu, bet iki kokio maždaug metų laiko/vandens temparatūros galima braidyti nešąlant su tokiomis, dar neimant neoprenų?
4. Verčiau ieškau kelnių su atskirais batais, nei su bendrais botais, dėl patogumo ir to, kad per sujungimus taip neleistų, ar teisingai?
5. Taimeno puslapyje žiūriu kelis variantus, kaip su pirkimu nesimatavus? Kad nebūtų per plačios/trumpos/ batai tiktų? Mano ūgis 191, pilvo nėra, o batai 45-46
- Siunciausi , bet ne birdkelnes, gavau gal iki 5d, tiksliai neprisimenu. Siuncia su UPS.
- Sluoksniai buna keli ir keliose vietose. Priklauso nuo zvejybos budo, jei pvz Salaciauti, atejai vos ne takeliu, isibridai ir dirbi - tai uztenka ir maziau, as asmeniskai manau, kad iki keliu ir virs keliu gali but daugiau 5 kokie, kad butu sutvirtinta ta vieta, nes zolese visokiu buna augalu ir ne tik, kaip ir vandeny gali rasti, o dar auksciau gal ir 3 uztenka, laisviau.
- Siluma nuo storio nepriklauso, su paprastom kelnem realiai patogu virs 20, kai vanduo susyla, as asmeniskai labai neatsalu, taciau jau zemyn visaip buna, priklauso kaip giliai ir kaip ilgai buni. Iki keliu brendant (peda neoprene, kas nesaldo) visai nieko, bent man keliai jaucia vesu vandeni ir nemalonu darosi ilgiau buti vesesniam vandeny, o apie dzinguliukus

jau ir nekalbu
- Del batu nepasakysiu, gal skonio reikalas, kelius puslapius atgal buvo rase zmones, kad is senu guminiu pasidaro batu ir viskas ten gerai, as renkuosi atskirus batus, koja apsiverzia, kaip su gerais zygio batais, plius yra kojine neorpenine, kuri duoda silumos pedai ir zinoma kunas neatsala. patogu vaiksciot nei guminiai slepsiantys. Zinoma tokia kojine labiau devesi nuo smelio granuliu. Bet as uz atskirus.
- Man patinka Vision, turi aiskius dydzius su aiskiais ismatavimais. Dabar neprsimenu kaip Taimenm skelbia, bet tas erzina, kai dydi atspet reikia, o labai svarbu pedos dydis. Pan kompleksijos esame, buvau pirkes devetas gal LL Vision bridkelnes - tai peda vos vos mazoka, gyvent galima, bet kencia daiktas (bet kai devetas ne taip aktualu, su tokia mintimi ir buvo pirkta devetas, nes negaila)
Labiau patyre ar zinantys pataisys, kas ne i tema.