Konkorezis rašė:as paprastesnis, parasau kur buvau, ka maciau, tam ir yra sitas forumas:)

apie ka as ir kalbu.. aisku tu irgi busi tuoj nurasytas prie tu kur nepagauna, nieko nesupranta ir nesamones rasineja, bet tai ka dabar cia darysi...

beje o ir visi tie "pagaunantys", "vyrai", "suprantantys panetkes" ir "nerasinejantys beleko" finale eina i tas pacias kolchozines vietas sezono ikarstyje ir drozia nuo ryto iki vakaro, ir turi rezultata, kuris tikrai nebutu toks (kiekybine prasme) koks yra jei jie ta pati darytu savo "slaptose / prakaito liejimu" surastose vietose, nes ten tiesiog zuvies smarkiai maziau vienas kitas egzempliorius, bet ziurek kita diena ir nepapuola... tai kai nuvarai i "kolchoza" tai bent pagauni saziningai atmojaves, nes zuvies koncentracija (ir kitu riboku) kur kas didesne, belieka tureti galimybe praleist pakankamai laiko prie upes ir visas mokslas
p.s. as jau buvau minejes - pernai visa rudeni (ir ne tai nebuvo 1000 zvejybu, ir toli grazu ne 100... bet 9 licenzijas i Nery suskaiciuoju stalciuj, dar dabar guli).
Kadangi pernai ruduo buvo man antras sezonas tai taikausi nusmaugt lashi, tai nenorejau varyt i kolchozus kaip dariau per pirmaji, kas buvo irgi logiska, nes net nezinojau nuo ko pradet, tai bent kolchozines vietas "susirankiojau", pasibendravau su ten mojuojanciais ir gavau nemazai know how (dali naudingo, dali beleko / nepriimtino ir net ne visai toleruotino).
Taigi, koks rezultatas is mano maps.lt, maps.google.com ieskojimu ir vazinejimu po 50-100km nuo Kauno ir tikrinimu graziu / potencialiu vietu, praskipinant visus "ciobiskius" ir ignoruojant "varyk tik i Nemuna, tai bent pagausi, sudas toj Nery siemet zemas vanduo, zuvis nesukilo"... ??? Ogi paprastas:
1. Zuvies net nemaciau.
2. Jei vieta budavo "potenciali" ne tik palydovo fotkese, bet ir realiai nuvykus i vieta, ten kaip taisykle budavo ir bent du ar trys zvejai. Kurie beje irgi nieko nemate, nepagavo prie mano akiu ir pasakojo kad nieko siemet nepavyko.
3. Finale vistiek radau ir turiu tikrai fainu vietu, i kurias tikrai grisiu siemet ne karta, nes siemet manau bus (ir jau dabar yra) kur kas geresnis reikalai Neryje.