Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #681611   Eziukas_Nindze
 14 Lap 2016 16:40
Sveiki, žiūrinėjuosi medium/light (50-70 gr.) fideriukus, kolkas neatrandu kas teiktų "kaifą" žvejojant. Ieškau kažko labiau link paraboliko, metimai mano max iki 40 m, todėl greitos akcijos kotų nereikia, nemėgstu ir nekenčiu.
Susidomėjau Tubertini Concept kotais, gal kam teko realiai su jais gaudyti ? Kokie įspūdžiai, kaip kotas ?
Gal šiaip turit kokių pasiūlymų ?
 #681678   Eziukas_Nindze
 15 Lap 2016 17:25
renaldas rašė:Drennan Competition atitinka tavo kriterijus, superinis kotelis. Tik jo transportavimo ilgis metras apstuonesdesimt, jei tas nemaiso, tai kazi ar ka geriau rasi uz ta kaina
Turėjau Drennan Matchpro mediumą... Galiu drąsiai lyginti jį su ekonominės klasės Maver genesis pro. Pirmą kartą paėmus į rankas atrodė, kad ne už to galo paėmiau kotą, na toks labai jau sunkus plongalys. Žodžiu, Maveris mažiau skambus, bet nuo jo ranka nepavargsta :grin: Metimas, standumas praktiškai tas pats, o kaina 5 kart skiriasi ;-) Taigi nuo to laiko apie išgirtuosiuos Drennanus esu labai blogos nuomonės. Plius dar tas debiliškas dvidališkumas...
Mike rašė:Salmo Dominant 60 totalus parabolikas. Bet tikrai smagus stovinčiam vandenyje.
Dėkui, prie progos būtinai pakratysiu, jei tik rasiu kur gyvai pačiupinėti
 #681682   renaldas
 15 Lap 2016 18:26
Nu Machpro ir 7 serija skirias tiek sandara, tiek kaina ir Competitiona lygint su Mediumu nemozna. Tu norejai lengvo paraboliko, jis toks ir yra, mediumas jam neprilygsta savo savybem. Bet kaip kaip supratau tie kotai tau netika vel debilisko dvidaliskumo :-D
 #681696   Giedra
 15 Lap 2016 18:59
Hmmm kaip kam :roll: . As drenanus du turiu ir su deklais dar tarp ju macha 4.52 3ju daliu surises tusau tiek masinoi tiek autobusais ar traukinukais ir man visiskai dzin :[anuol . Svarbu pazvejot visa kita tik detales. O gal as tiesiog visai trenktas...
 #681720   Shtulas
 15 Lap 2016 23:05
Taip sakant: blogam šokėjui ir kiaušiniai trukdo...
Nu su universalu rast problemą drennaną transportuot čia dar sugebėjimų reik turėt. Nebent universalas žaislinis iš lego surinktas.
Kitas aspektas, už 150€ ieškoma ko? Fyderio, sveriančio 100 gramų? Čia tas pats, kas aukso už metalo kainą paieškot.
Atsiprašau, pratrūkau.
 #681735   Donatelo
 16 Lap 2016 09:12
4 metus atgaudziau su Drennan, tada sugalvojau atsnaujinti ir perejau ant kitu kotu, tridaliu taip sakant, irgi ne is pigesnes klases.. Deja, po sezono su visa pagarba gryztu prie Drennan... Tik Drennan.. Kolkas mielesno ir man labiau tinkamo fyderio nei Drennan rankose nelaikiau.. Iskaitant ir visokias Daiwas brangesias...
Eziuk Nyndze, lygint Drennano mediuma su kazkokiu ekonominiu Maverio kotu, biski profesionalumo trukumas speciau, nepyk :) ape 170g fyderi kalbet, jog per sunkus plongalys... nu ka zinau, dar neteko girdet tokio briedo... tai tu gal ten kokia virsune 3 oz storo stiklo buvai isidejas?
Del ilgio nu ka zinau, nesi gi 1,30m ugio, zinau juk.. labai nesutikciau kad pora kotu tokio ilgio butu sunku tranportuotis, ypac tau, kai vaziuoji i savo zvejybas pasimegauti :) Mes i varzybas kai uzsikraunam universalus iki lubu, ir tai kelis deklus dvimetrinius susikisam:) Taip kad galvociau, cia labiau nusistatymas tavo yra, o ne isvada kazkokia :)
 #681759   Giedra
 16 Lap 2016 13:44
Donatelo rašė:Tik Drennan.. Kolkas mielesno ir man labiau tinkamo fyderio nei Drennan rankose nelaikiau..
;-var-var. budavo su draugu lekdavom karosu, lynu gaudyt tai as jam savo antra feederiuka duodavau is pradziu kreivai ziuredavo i ta dvidaliskuma bet kai reik greit susidet ir pedint i kita misko bala tai net labai patogu. Galu gale po keliu desimciu zvejybu sako man " e duok koto 14% kortele reik ir man tokiu" :grin:
 #681953   Absolut
 18 Lap 2016 21:06
Donatelo rašė:4 metus atgaudziau su Drennan, tada sugalvojau atsnaujinti ir perejau ant kitu kotu, tridaliu taip sakant, irgi ne is pigesnes klases.. Deja, po sezono su visa pagarba gryztu prie Drennan... Tik Drennan.. Kolkas mielesno ir man labiau tinkamo fyderio nei Drennan rankose nelaikiau.. Iskaitant ir visokias Daiwas brangesias...
Eziuk Nyndze, lygint Drennano mediuma su kazkokiu ekonominiu Maverio kotu, biski profesionalumo trukumas speciau, nepyk :) ape 170g fyderi kalbet, jog per sunkus plongalys... nu ka zinau, dar neteko girdet tokio briedo... tai tu gal ten kokia virsune 3 oz storo stiklo buvai isidejas?
Del ilgio nu ka zinau, nesi gi 1,30m ugio, zinau juk.. labai nesutikciau kad pora kotu tokio ilgio butu sunku tranportuotis, ypac tau, kai vaziuoji i savo zvejybas pasimegauti :) Mes i varzybas kai uzsikraunam universalus iki lubu, ir tai kelis deklus dvimetrinius susikisam:) Taip kad galvociau, cia labiau nusistatymas tavo yra, o ne isvada kazkokia :)
pries sezono pabaiga,jei neklystu labai isgyrei salmo tournamenta ir drenanai atsidure kampe,dabar kalba jau krypsta link dreanano,neaiskiai tu cia su tomis meskeremis nuomones keiciasi kas 2-3 menesius...
 #681963   Liveris
 19 Lap 2016 00:55
Absolut rašė:pries sezono pabaiga,jei neklystu labai isgyrei salmo tournamenta ir drenanai atsidure kampe,dabar kalba jau krypsta link dreanano,neaiskiai tu cia su tomis meskeremis nuomones keiciasi kas 2-3 menesius...
Dabar gavo didesnį "atkatą" iš drenano, todėl ir pasikeitė kalba :grin:
 #681964   Donatelo
 19 Lap 2016 01:05
Klisti vyruti.. po praito sezono Drenanai atsidure kampe.. gal todel, kad gana ilgai jai gaudziau ir norejosi kazko naujo.. po ranka papuole Salmo tournamentai.. kazkaip suzavejo, tai ir sunasciau pasikeisti.. Drenan issipardaviau, susipirkau Salminius visu gramaturu po du. Atgaudziau visa varzybini sezona.. ir tik po sezono, supratau kad Drennan man asmeniskai arciau sirdies.. viskuo..Todel teko ju atsiprasyti ;-) Kita sezona tikrai gaudysiu su Drenan.. BET !!!... upems pasilikau ir pasiliksiu Salmo tournament 90 3.9m.. Jue tam tobuli.. Drenanas negali pasigirti nei vienu upiniu kotu !! Gaudziau ir Superiu, ir Carp'u, bet tik is bedos.. o Salminiai Nemunui, ar Skirvytej - ziauriai sueina.. 100g serykla 70 metru skrenda tolka tak.. ju beda tik gan trapios virsunes.. Jai Drennan per 5 sezonus sulauziau dvi, tai Salmo per sezona kokias 7-8...
 #681981   Absolut
 19 Lap 2016 12:00
Donatelo rašė:Klisti vyruti.. po praito sezono Drenanai atsidure kampe.. gal todel, kad gana ilgai jai gaudziau ir norejosi kazko naujo.. po ranka papuole Salmo tournamentai.. kazkaip suzavejo, tai ir sunasciau pasikeisti.. Drenan issipardaviau, susipirkau Salminius visu gramaturu po du. Atgaudziau visa varzybini sezona.. ir tik po sezono, supratau kad Drennan man asmeniskai arciau sirdies.. viskuo..Todel teko ju atsiprasyti ;-) Kita sezona tikrai gaudysiu su Drenan.. BET !!!... upems pasilikau ir pasiliksiu Salmo tournament 90 3.9m.. Jue tam tobuli.. Drenanas negali pasigirti nei vienu upiniu kotu !! Gaudziau ir Superiu, ir Carp'u, bet tik is bedos.. o Salminiai Nemunui, ar Skirvytej - ziauriai sueina.. 100g serykla 70 metru skrenda tolka tak.. ju beda tik gan trapios virsunes.. Jai Drennan per 5 sezonus sulauziau dvi, tai Salmo per sezona kokias 7-8...
Rimas minejo jog 2017m atsiras pilnaviduriai anglines virsunes,tad bedos turetu buti issprestos... Tai jeigu jau issiparduodi likusius salmo fiderius gal nori man perleist 70? :) Drenanais negaudziau,slangos ne man ir minusas kad pirmi ziedai ju labai mazi,turiu pludine acolyte ir jauciasi trintis tarp ziedeliu,bet pats kotas man prie rankos.... galbut ir fiderius isigysiu,bet GALBUT
 #682022   Donatelo
 19 Lap 2016 19:11
Nu ziurint kur ir ka gaudai.. Seip Superis ko gero laikomas bene universaliausiu Drennan kotu.. As su juo gaudydavau ir Skirvytej su 90g serykla ir ezere su 30g serykla.. virsunes tik pakeiti ir tinkamas viskam.. Bet jis kietokas, mano favoritu del to netapo.. nes kaip ir sakiau labiau megstu sasyskas.. Mediumas grynai stovinciam vandeniui, geriausiai dirbantis su 30-50g seryklom.. gal netgi sakyciau tas auksinis viduriukas budavo Nisos kulka vidutine, berods 44g sverianti.. Su mediumu ezeruose atgaudziau kelis.metus, kitu net negalvodavau naudoti..
Del didziuju ziedeliu tai kaip cia pasakius, ant keliu kotu isvis buvau nuemes pirmuosius ziedus ir perkeles juos i antrojo vieta, beg kad labai pasijaustu itaka metime nepasakyciau, kai vel susipirksiu Drennanus sito jai nedarysiu..
Su virsunem isvis pasaka, pasirinkimas milziniskas ir jokio deficito.. kainuoja iki 15 eur berods.. jai dar netingi ir moki siustis, tai ko gero ir 10 eur vnt nekainuos..
 #682075   Donatelo
 20 Lap 2016 16:52
Kai kurias nuorodas atidare, kai kuriu ne, bet nei vienos "pazistamos" fyderistu pasaulyje matyto nepaminejai.. Siaip draisiai sitai kainu kategorijai galiu pasiulyti - Daiwa Ninja 4012.. ziauriai gerai guldo kad ir plona pintuka, jegos turi dafiga.. Visa vaezybini sezona kelias atidroziau, tai jokiu klibejimu barskejimu ne kvapo.. Tos kur sudejai gal nera blogos, bet gal geriau naudot tas kas patikrinta ;-)
 #682190   Absolut
 22 Lap 2016 04:03
timocha rašė:na ir as jau 1,5 sezono su salmo tournamentu 100 srovej gaudau ir atsidziaugt negaliu, bet stovinciam man drenanai su shimano ultegrom 1 vietoj eina :gutgut
kuris labiau butu slanga ultegra ar superis? Nera kur paciupinet,noriu daryt uzsakyma,tai neatsirenku 12-tuka
  • 1
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė