Tomas2000 rašė:Apie naują 2016 Stradiką ir seną video.
...
Labai idomi apzvalga, ir autorius panasu labai nekvailas

situo klausimu.
Is klaustuku man asmeniskai likes vienas - kaip tas maziau 'kryziuotas' (iseitu vel 'letesnis' ) valo klojimas. Sako lygesnis ir be problemu, bet mane toks truputi neramina jei kalbet apie plonesnius pintukus.
Visa kita - super, vieni pliusai, ypac nepakenks sioks toks 'hermetiskumas'; o korpuso masyvumas - tai isvis jega, jei nebus siaip, del akiu (kas mazai tiketina).
Net ivardintos rekomendacijos 'galima/rekomenduojama deti papildoma guoli' - nu as turbut nedeciau ne vieno is 'potencialiu', ne vienas nepasirode labai butinu...
Atbuline eiga - tai man asmeniskai tik 'parkavimui' truputi reikalinga, bet kai laikau labai minkstam futliare, tai irgi tik teoriskai reikalinga funkcija. Transportuojant ant koto - vis vien nenaudoju; o zvejyboj tai tik pabandau pora kart per metus, bet nerandu protingo pritaikymo savo salygose (gaudant sapalus, eserius, meknes, lydekas, salacius, lasius, starkius, samus, slakius, upetakius, karsius, auksles, meksrus ....

)
Ai, ipresuotas guoliukas valo vediklyje butu trukumelis, bet nera teke keisti ne vieno guoliuko pas shimanus, ir tikimybe ta daryti kada nors man atrodo beveik nulis (kalbant apie beinerciniu mechanizma). Gal pajuriuj sitoj vietoj buna kiek kitaip

... jau nekalbu apie tikra, ne LT jura