Tai kad cia klasika ta spalva. Pas mane irgi viena populiaresniu.Saugirdas rašė:Žiūriu ne viena mane Ayu spalva užkabino.saivaras rašė:dar cukrinukų papuolė
Tai kad cia klasika ta spalva. Pas mane irgi viena populiaresniu.Saugirdas rašė:Žiūriu ne viena mane Ayu spalva užkabino.saivaras rašė:dar cukrinukų papuolė
Zip baits ZBL zabula 139Ta2kazzz rašė:Kas per modeliukai virsutinis ir apatinis
Apatinis man labai gerai gaudo tiek drumzliname tiek svariame vandenyjePeVilius rašė:Buvau šiandien inf'a sutikęs žvejoklyje baršausko gatvėje. Tai liepė šias plastmaskes nusipirkt..kitaip neišleido iš parduotuvės...
Tvisterio gal dar reiktu:-)alkanas rašė:Gumu tai perdaug mišrainės turi, nereikia tiek vos skirtingų atspalvių, geriau skirtingų dydžių pvz 3-5-7 cm ir spalvų pasirinkt visiškai skirtingų pvz balta geltona žalia raudona mėlyna ir viskas, nekreipk dėmesio kur koks juodas ar raudonas taskiukas, neduoda jokio efekto
GP COSMIC BACKzuviss rašė:kokia cia spalva?
Koki pravedima Magnumui darai?Kipas rašė:Atkeliavo naujas/senas masalas.Senasis labai sekminkai gaude lydekas kol per atgrubnagi zveja buvo sulauzytas.Asmeniskai man kibiausia megabaso spalva .Mielas kaledu seneli prasau padaryk taip kar ir KANATAS tokiom spalvom pradetu dazyti dede Iti