Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #681113   Moonwalker
 07 Lap 2016 21:06
Labas vakaras, tikriausiai esu vienas iš tų kurie nekantrauja greičiau užlipti ant pirmojo ledo . Reikalingas spiningėlis balansyrams 5-7 cm , esu nusižiūrėjęs du variantus, kaip manote kuris tinkamesnis būtų ?

1) Fenwick® Elite Tech™ Ice Spinning Rod ( ETICE27M)

2) Fenwick® AETOS™ Ice Spinning Rod ( AICE28MXFTS )
 #685775   makaronai
 03 Sau 2017 10:08
Sveiki, galbūt žinote, kur galėčiau įsigyti Salmo Pro perch 44cm spiningėlį? E-shopuose nerandu arba jeigu tarp prekių sąrašų yra - perkant pasirodo, kad šio modelio nebeturi.
Galbūt jau nebeprekiaujama jais? Jeigu taip, tai gal galėtumėt kažką panašaus pasiūlyti? Domina kietesnis spiningėlis.
 #685783   Tironas
 03 Sau 2017 10:37
Prekiaujama, bet Fabuose jo niekada nebuvo ir turbut nebus, nes jie vezasi Croix.
Ieskot Salmo parduotuveje arba, kote, arba anglingoi arba laureoloi.
 #685784   Tironas
 03 Sau 2017 10:40
The hound rašė:nusimato:D pagal ka orentuotis ar sis tiks 7cm balansyrams ? http://www.ciakimba.lt/lt/ziemines-mesk ... ice28mxfts
ziurint klaip tu isvaizduoji zvejyba. as lydekom siulyciau imti kietesni ir be jokiu fakin sargeliu.
sitas , akivaizdu kad minkstas ir galimai tiktu legviems masalams.
Teasm salmo pro pike superinis sitam reikalui. ir laikiklis beinercinei ritei stovi ir anglis gera ir isbandytas
 #686188   inf
 06 Sau 2017 14:10
Prekyboje pasirode spiningeliai, kurie visa rinka apvers aukstyn kojom. Nzn kokios medziagos...nanokristalas kazkoks, bet faktas, kad neluzta, nereik jokio sargelio, gali gala apie pirsta vyniot, gali ir kieta rinktis. Kainos zmoniskos. Garantuotai per kelis metus jie atims is angliniu spiningu puse rinkos. Pernai ar uzpernai kanadieciai lunkerhunt juos sukure ir susislave kruva apdovanojimu,
Tai aisku neliko nepastebeta or jau LT firmos rado kas juos pagamins uz puse kainos.
Isdiskutuota apie juos cia.
https://m.facebook.com/zvejoklis/photos ... &source=48
 #686262   inf
 06 Sau 2017 22:42
Tu ju nemates net, o as siandiena is 5 pardaviau 5. Visi kas norejo spiningelio jame juos. Na nzn ar cia talentas ar produktas. O gal abu.
 #686268   Ramekas
 06 Sau 2017 23:52
inf rašė:Tu ju nemates net, o as siandiena is 5 pardaviau 5. Visi kas norejo spiningelio jame juos. Na nzn ar cia talentas ar produktas. O gal abu.
Nekelk streso Tironui '''bum :lol:
 #686296   Absolut
 07 Sau 2017 11:10
inf rašė:Tu ju nemates net, o as siandiena is 5 pardaviau 5. Visi kas norejo spiningelio jame juos. Na nzn ar cia talentas ar produktas. O gal abu.
Ciupinejau as tuos kotus visiskai nepatiko-neprilipo balancyrams sueitu maziems blizgutems NE galiukai nera labai jautrus taip kad labiau talentas sudirbo nei pats produktas :/braj;
 #686313   inf
 07 Sau 2017 13:02
Absolut, kur tu ciupinejai? Mazoms blizgutems dazniausiai naudoja liauna trumpa spiningeli , tiesa sakai visiskai ul nera, laiko klausimas manau. Siaip tie spiningeliai yra ir labai kieti velniukui. Zodziu reklamuoju juos ziauriai, nes jie tikrai geri, straideris saunuoliai, lenkiu galva.
 #686317   Absolut
 07 Sau 2017 13:12
inf rašė:Absolut, kur tu ciupinejai? Mazoms blizgutems dazniausiai naudoja liauna trumpa spiningeli , tiesa sakai visiskai ul nera, laiko klausimas manau. Siaip tie spiningeliai yra ir labai kieti velniukui. Zodziu reklamuoju juos ziauriai, nes jie tikrai geri, straideris saunuoliai, lenkiu galva.
Siauliuose pabaliu turguj negalvokit,kad jus vieni ir patys pirmi viska gaunat.... antras dalykas gaudant eserius didesniuose giliuose,kai eseriai labai atsargus ir vos tik priliecia masala su tomis meskeres be sansu pamatyt kibima ar pajust tad be liauno sargelio neapseisi niekaip. Apciupinejau berods 4 kotus toliau neciupinejau ,nes supratau,kad jie ne mano rankai. Ir as ne velniukais gaudau( niekad nepraktikavau),o mazomis blizgutemis kurios sveria 2-3gr
 #686324   Tironas
 07 Sau 2017 14:15
Daug galima ginčytis. Aš pav esu tikras kad sargelis nafig nereikalingas.
Bet keista, kai daiktas vadinamas visišku proveržiu, net juo nepazvejojus. Daniau, na nelabai rimta.
 #686325   Wytux
 07 Sau 2017 14:18
Tironai, o ne tu cia prie pora metu nesulankstomus monokristalo sargelius reklamavai ?
 #686330   inf
 07 Sau 2017 15:09
Tirone, as turiu nuojauta ;uolrait . Galiu ne nezvejojas pasakyti, kad tai bus proverzis ''plot . Gi toks musu darbas, uzuosti, pajusti, ivertinti ir dar pareklamuoti, kad proverzis butu greitesnis artimoje aplinkoje. :tia-tau Tiesiog as jais taip tikiu, kad ne nezvejojas tvirtinu. Gal kas nori mano croix elite gold 24 L (berods spiningeli su prailginta rankena ir samadelnu sargelio laikikliu pirkti. Parduodu nedvejodamas keisiu i sita proverzi ir dar pinigu liks nosinem, jei nepatiks ir apsiverksiu.
 #686338   Tironas
 07 Sau 2017 15:37
Aš reklamavau. Ir dabar manau, kad tai lavai gerai gaudant srovėje su didele aviza. Bet daugiau taip nezvejoju. Gaudau tik svytuoklemis. Ir ia visų išbandytu reikalų, kolkas neprilygstama yra angline meškere be sargelio.
Daniau, duosi išbandyt? :)
 #686353   inf
 07 Sau 2017 17:02
Duociau, bet zmones kalba, kad tas irankis su kiriuo tu pagaudai tampa bevertis ir daugiai ant jo nebekimba.
 #686365   Absolut
 07 Sau 2017 18:26
inf rašė:Duociau, bet zmones kalba, kad tas irankis su kiriuo tu pagaudai tampa bevertis ir daugiai ant jo nebekimba.
"Ant jo nebekimba" ''plot nuo kada meskeres gaudo zuvi o ne zvejys zuvi? :grin:
 #686370   Jurginas
 07 Sau 2017 19:02
Tironas rašė:Aš pav esu tikras kad sargelis nafig nereikalingas.
Dykuju sneki. Sargelis nereikalingas lydziams balansuot. Nu starkiam kas juos pagauna. Eseriaujant velniu, blizgem, kad pasiekt maximalu efekta sargelis reikalingas. Si sezona sargeli meginu pakeist Clam meat stickais su iklijuota virsune.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 44
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė