su clamu?Bratka rašė:Su pakirtimais bus bėda...
su clamu?Bratka rašė:Su pakirtimais bus bėda...
Nu *PYP*, jau kad niolikos metrų gylyje su blizgute viską jauti tai čia arba skiedalas arba tavo nepatirtis. Su tais degtukiniais, kad juos gerai jauti tai čia joks rodiklis, jie masalą įsibėgėję atakuoja, o dideli ešeriai kabliuką dažnai siurbia, tai ir iš trijų metrų ne visada pajauti. Dėl to, kad sargelis tipo iškreipia kažkaip blizgės darbą tai čia irgi juokas - gal ten kažkas minimaliai ir pasikeičia, bet tik teorijų lygmeny.Tironas rašė:Velniu tai tik bailiai gaudo.
Blizgutemis tikrai.puikiai gaudosi be sargelio. Esmė ta kad suteiki masalui tokį.judesi, kokį nori. Sargelis iškreipia darbą. Tikrai kitaip dirba masalas. O kilimai jaučiausi visi. Net degtukinio dydžio ešerių stukletejimai.jauciasi. Beje, gaudžiau ir niolikos metrų gylyje.
Aš labai siūlau pabandyti ir tada neigti arba teigti. Aš gaudžiau su sargeliais, su clam. Su minkstu kroixu.
Nepatinka ir man sargeliai, bet tam tikrose sąlygose siekiant maksimalaus rezultato reikalingi jie.Bratka rašė:Esu bandęs blizgiauti/velniauti naudojant sargelį,bet man tas nelimpa,viską turiu jaust į ranką...
Sutinku nesamone,kad sargelis iskreipia masalo darba rusai yra susuke filmuka kaip gerai gaudo eserius su sargeliais.Jurginas rašė:Nu *PYP*, jau kad niolikos metrų gylyje su blizgute viską jauti tai čia arba skiedalas arba tavo nepatirtis. Su tais degtukiniais, kad juos gerai jauti tai čia joks rodiklis, jie masalą įsibėgėję atakuoja, o dideli ešeriai kabliuką dažnai siurbia, tai ir iš trijų metrų ne visada pajauti. Dėl to, kad sargelis tipo iškreipia kažkaip blizgės darbą tai čia irgi juokas - gal ten kažkas minimaliai ir pasikeičia, bet tik teorijų lygmeny.Tironas rašė:Velniu tai tik bailiai gaudo.
Blizgutemis tikrai.puikiai gaudosi be sargelio. Esmė ta kad suteiki masalui tokį.judesi, kokį nori. Sargelis iškreipia darbą. Tikrai kitaip dirba masalas. O kilimai jaučiausi visi. Net degtukinio dydžio ešerių stukletejimai.jauciasi. Beje, gaudžiau ir niolikos metrų gylyje.
Aš labai siūlau pabandyti ir tada neigti arba teigti. Aš gaudžiau su sargeliais, su clam. Su minkstu kroixu.
Blaivus mastymas,ne taip kaip Tironas, kuris nemato to ko nemato, bet viska mato, net tai ko kiti nematotukasG rašė:..o tuos atsargius ešerio prisilietimus, įsiurbimus dažniausiai pakertu atsitiktinai, automatiškai, .
Atsakymas kaip ir paprastas,prie minuso daug bereikalingo žaidimo su sargeliu...ar tau viskas gerai būna?inf rašė:Klausimas. Kuom maiso sargelis?
Didelis minusas, kad reik į jį spoksot pastoviai. Man daug maloniau dairytis aplinkui, gamta grožėtis, stebėt, kaip kas ir kur kolegoms - konkurentams kimba.inf rašė:Klausimas. Kuom maiso sargelis?
Tironas rašė:Velniu tai tik bailiai gaudo.
Skyryba tai .....inf rašė:Tai taip.ir elgiames. Kuomet labai sala gaudom be sargelio, arba su teisingu sargeliu, o kuomet tikslas pasidairyti ar isgerti, velgi nenaudojam sargelio,.arba naudojam tinkama. Kitais atvejais sargelis tik pagelbes, kaip suprantu.