Draugas su lygiai tokiu komplektu vienas su daiktais 18-19 m/s. Jis sveria gal kokius 85-90 kg.
Nematuok upės gylio abiem kojomis (W.Buffet)
Manau geras, dirba graziai, apsukas renka, tik gal misini reik pasireguliuot.alkanas rašė:Dėl mišinio tai manau kad oro temperatūra neturėtų įtakoti.
O motorą bandyk kelti kiek leidžia lėkštutės iki pat atbrailos, pabandymui pakises kad ir pagaliuka, tada kampą pakeisk.
O kad motoras geras esi tikras ?
7 1/2 x8 BAramkis rašė:O tai sraigtas koks uždėtas?
DF6 gamyklinis sraigtasDomasD rašė:7 1/2 x8 BAramkis rašė:O tai sraigtas koks uždėtas?
Taip raso
Laisvos apsukos (reguliuojasi ŠILTAM VARIKLIUI) turi būti 1250DomasD rašė:Turbut taip ir bus, nes laisvos apsukos pas mane apie 2000, o pagal manuala 1500 +/-50, tikriausiai riebina del tokio oro, del to variklis galios maziau isvysto... ar cia kliedziu?
Man neteko matyt. Ir ką tai duoda, sunku suprast. Žemyn iš šonų, tai tik geresniam kurso laikymui ir staigiuose viražuose negaudys oro sraigtas, jei variklis užkeltas kiek galima aukščiau. Greičiui tas neįtakoja.alkanas rašė:Tiesa, esu matęs kelis motorus, ant kurių kavitacines plokštės uždėti sparnai užlenkti į viršų, ką tas duoda, nesu aprašymuose tokio varianto matęs, arba gal neatkreipiau dėmesio, tad galiu tik spėlioti.
Tai reiskia?Vitolis rašė:DF6 gamyklinis sraigtasDomasD rašė:7 1/2 x8 BAramkis rašė:O tai sraigtas koks uždėtas?
Taip raso
7 1/2 x 6 1/2
Taviškio žingsnis didesnis ne 6 1/2 o 8.