Tikslas ne sapalas buvo..bet klientas jis daznas..
Sveiki,
Gal kas naudojate šapalams Tenryu rayz rz75ml 3-18g? Kaip meta chubikus? Kokie butu atsiliepimai?
Sveikas,RytasVakaras rašė:Sveiki,
Gal kas naudojate šapalams Tenryu rayz rz75ml 3-18g? Kaip meta chubikus? Kokie butu atsiliepimai?
Kaip kolega sako jei tik sapalas ir pagrindinis masalas ciubikas tada geriau 2-12. Bet kaina nemaza, o ir jei i didesnes upes su didesniais masalais uzsinoresi, tada geriau 3-18. Cia dabar kur zvejosi ir kokie masalai...Nuo pacio zvejybinio arealo priklauso.RytasVakaras rašė:Ačiū už atsakymą. Kaip tas kotas meta čiubikus kurių svoris yra labai arti apatinės užmetimo ribos?
Sveikas.Gaudžiau Major Craft Finetail,2,4m.iki10gr.Nepatiko.G.Loomis,modelio skaičiukų nepamenu,2,7m.iki 14gr.Moderatas.Nepatiko,grubokas šiam reikalui.Tenryu Lunakia Sonic,2.4m. iki 12gr.Beveik tobulas,manTadas80 rašė:Sveiki , kokiais spiningais zvejojat sapalus? Upe pagrinde Neris.Kokie ilgiai ir kokia gramatura?
Na kodėl?Tiniukai ne.Bet pernai sezoną pusbratkis atgaudė ir man davė pamėtyt minėtajį,tik IMX -ą.Su čiubu išvis be problemų,o ZB hikoriuką,netgi camiončiką,visai neprastai.O tolimiausiem taškam,juk ir be minėtujų,yra daug toli lekiančių masaliukų.Na,bent iš tiek kiek teko čiupinėti parduotuvėse ar turimus pas draugus,glx kol kas pirmoj vietoj.Blight,o kas pačiam labiausiai limpa,įtariu daugiausia Nemune varai?blight rašė:Žiūrint kokio dydžio masalus mėtysi. Jei "bukaškes" (tiniukus, čiubiukus ir pan.) - tobulas nebusarta777 rašė:Pilnam tobulumui,ateinančiam sezonui numatytas legendinis G.Loomis str 1141 glx.Jei nebus tobulas,grįšiu prie gaudymo palaidyne.
Esu gaudęs trumpesniu šios serijos koteliu,ne šapalus.Džigu.Šapalui jo sau neimčiau.Bet yra ne vienas žmogus,kuris mėgsta,tokius griežtus,bet jautrius,puikiai metančius,lengvus kotelius,šapalų žūklėj.Tadai,modelių vienaip ar kitaip tinkančių šiai žūklei,tikrai daug.Galu gale,turėsi pats apsispręsti,kas tau labiausiai ptinka.Tadas80 rašė:O ka galvojat apie varivas violente 86 pt-vll iki 8gr.?
Na taip, daugiausia su spiningu gaudau Nemune. Dabar jau keli metai apsistojau ties G.Loomis BronzeBack SMR 1140S-FF ("atėmiau" iš vieno forumiečioarta777 rašė:Blight,o kas pačiam labiausiai limpa,įtariu daugiausia Nemune varai?
Man jis labai patikoTadas80 rašė:O ka galvojat apie varivas violente 86 pt-vll iki 8gr.?
Vien dėl spalvinimo labai skaniai atrodoshelwius rašė:Tsujokiai man jau praeitą sezoną gerą įspūdį paliko, vat ir dar vienas ale grifončikas atsigulė į mano arsenalą. Padarytas tikrai kokybiškai, kolegos sakė, kad tikrai darbinis masaliukas !
Imk LM 44 ir nesuk galvos:)jelcinas rašė:Tai supratau kad Vivingra neverti demesio visai?galvojau pasiimsiu kelis nebrangiai prasibandyt ar patiks man sapalu zukle spininigu
kazkaip man uz ciubikiuka 15 euru gaila toks mazas sudeliukas