tu nori konkreciu tasku? ar patvirtinimo, kad ten yra slakiu/lasisu?
konkreciu tasku tiketis naivoka butugabras rašė:tu nori konkreciu tasku? ar patvirtinimo, kad ten yra slakiu/lasisu?

konkreciu tasku tiketis naivoka butugabras rašė:tu nori konkreciu tasku? ar patvirtinimo, kad ten yra slakiu/lasisu?
tai, kad dar pakiloAMode rašė:Kaip vandens lygis Sventojoje? Gal pakrito kazkiek? Nes savaitgali tai baisiai pakilus buvo.
rimtai?Wytux rašė:Auskciausias lygis koki esu mates per 6-7 metus.
Davemes uz Moletu - pilnai lipamos, ten konkreti taigaAMode rašė:Wytux, o gal pro kokias balas teko savaites begyje pravaziuot? Kazin dar lipa ant ledo aplink UKM?
Na iki 2010 metų pavasario lygio tai dar toli toliWytux rašė:Auskciausias lygis koki esu mates per 6-7 metus.
tak to tak, bet tas buvo lygiai pries 7 metusJurginas rašė:Na iki 2010 metų pavasario lygio tai dar toli toliWytux rašė:Auskciausias lygis koki esu mates per 6-7 metus.
Uoj gal metro kokio, Anykščiuose tais metais buvo visiškai iš krantų išlipus, visi paupio slėniai buvo apsemti. O dabar tai yra to vandens, bet savo vagoj upė. Par jum Ukmergėj gal Virinta su Siesarčiu daro savo.Wytux rašė:tak to tak, bet tas buvo lygiai pries 7 metusJurginas rašė:Na iki 2010 metų pavasario lygio tai dar toli toliWytux rašė:Auskciausias lygis koki esu mates per 6-7 metus.Gal turi mierke kiek dar truksta iki to lygio?
Jurginas rašė:DiCarpi, o čia kaip suprantu pirmoj foto 13-ų metų vasario mėnesio vandens lygis? Jeigu taip, tai iš kur tokią foto traukei?Būtų įdomu tų pačių 2010 metų lygį pažiūrėt. Beje, 2013, jei kažko nemaišau, tai lyg buvo ledai susibrukę žemiau matavimo stoties.
Wytux: Pas jus tikrai, ko gero, intakai esantys žemiau Anykščių daro savo.