galbut todel, kad greiciau paruosiamas, pvz jei kelioneje patogu ir isrenkamas, o atvykus vieton nera kur laikyt surinkto. gal patogiau, suskleidei ir nesiesi.SauliusM rašė:kodel butent teleskopas? taigi yra labai padoriu 3 ar 4 ar net 6 daliu kotu.
.
turiu itarima kad ir as pakrates atsisakysiu, bet , o gal....Evaldas Z rašė:Kai as kazkada ieskojau, tai pradejau nuo shimano teleskopu. Kelis pakrates supratau, kad toliau nebeieskosiu ir teleskopo man tikrai nereik net ir vienam kartuiNusipirkau spro mobile stick'a ir buvo ~
tas galbut tik psichologinis, o kokybe irankio skirsis kaip diena ir naktisp.arturas rašė:galbut todel, kad greiciau paruosiamas, pvz jei kelioneje patogu ir isrenkamas, o atvykus vieton nera kur laikyt surinkto. gal patogiau, suskleidei ir nesiesi.SauliusM rašė:kodel butent teleskopas? taigi yra labai padoriu 3 ar 4 ar net 6 daliu kotu.
.
o ir bagazineje gali pastoviai toks gyventi...
Gal konkreciau uzklausus kasnors atsilieps. Gal kas naudojat, kratet, esat gaude su Tailwalk Salty Shade Bay Twicher?Pfk rašė:gal kas gali ideju pameteti renkantis kota isskirtinai gumai?
taikinys - lydeka, starkis, eserys(ne UL); vietos - pagrinde stovintis vanduo, bet planuoju siemet pradet tyrinet marias bei zemupio upes.
suprantu, kad stovinciam vandeny 10-15g max, o mariose ar pvz kokioj skirvytej kartais reik 35-40g galvos, bet gal galima kazkoki universalumo viduriuka rasti?
ilgis manau 240, biudzetas 100-150e.
Jei lengvesniem masalam tai savadarbį surinktą ant jūrinės switch tipo muselinės blanko 10 klasės. Jei sunkesniems tai senovinį dar juodos spalvos kur buvo wild riveri 9'6'' ilgio iki 35 gr.saivaras rašė:parašykit kokius spiningus naudojat tolimam metimui.
dar gerai būtų tilpt į gramatūra nuo 7 iki kokių 22.
pats tokiu kolkas gaudau tai optimalus variantas ir vobleriam ir blizgem ir vobleri meta neblogai ir 25gramu kauka meto. manau uz tokia kaina pats tas busManiakas rašė:Chebra paporinkit man, larus platinum triumph 9'6 ,verta imt jei zuvauju neryje su blizgem nuo18-28gr.?Galvoju jog supratot kad raudonai, bet vat tas jo uzmetimas ant blanko kad iki 21gr. mane glumina.
beto pernai ir su zuvim labai gerai tvarkesi sitas kotasfuullee rašė:pats tokiu kolkas gaudau tai optimalus variantas ir vobleriam ir blizgem ir vobleri meta neblogai ir 25gramu kauka meto. manau uz tokia kaina pats tas busManiakas rašė:Chebra paporinkit man, larus platinum triumph 9'6 ,verta imt jei zuvauju neryje su blizgem nuo18-28gr.?Galvoju jog supratot kad raudonai, bet vat tas jo uzmetimas ant blanko kad iki 21gr. mane glumina.