nu ka, lieka du variantai, arba ta naudota Zauber 3000 arba Ecusima https://kiba.lt/rites/spiningines/ryobi-1/ryobi-ecusima
stuksi tas CR nuo menkiausios apkrovos. Gal kažkam tai nieko, bet mane erzina. Tai buvo pirma ir paskutinė mano ritė iš Ryobidrakan rašė:applause CR? o dydis koks labiau prie tokio koto, 2000 ar 3000?
apie ninja ir as mastau, daugiau atsiliepimu bus? tiek daug vobleriu, bet neatsiliepia kokias rites naudoja:DEwro rašė:stuksi tas CR nuo menkiausios apkrovos. Gal kažkam tai nieko, bet mane erzina. Tai buvo pirma ir paskutinė mano ritė iš Ryobidrakan rašė:applause CR? o dydis koks labiau prie tokio koto, 2000 ar 3000?![]()
Daiwa ninja geriau pasiimt jei pigios reikia. Trečia sezoną daužau voblas ir nieko
Nori pasakyt kad daiwa tai jau bebestuksiEwro rašė:stuksi tas CR nuo menkiausios apkrovos. Gal kažkam tai nieko, bet mane erzina. Tai buvo pirma ir paskutinė mano ritė iš Ryobidrakan rašė:applause CR? o dydis koks labiau prie tokio koto, 2000 ar 3000?![]()
Daiwa ninja geriau pasiimt jei pigios reikia. Trečia sezoną daužau voblas ir nieko
derinasi. anksciau turejau zauberi, tai dirbo normaliai su pintu ir tvicudrakan rašė:kiek tik narsau foruma, tiek ir skaitau, kad zauber nesiderina su tvicingu
Major craft bait.lt manau daugiausia.Ir,nepatingėk prasukti pro Žvejo instinktą,pakratyt Crazy Fish-Freedom Forse ir Levin modeliuslauris rašė:Klausimėlis dar kaip tailwalk spiningai tvicui, dzigui? Gal kur Vilniuj yra pačiupinėti ? Bei kurioj parduotuvej Major craft irgi butų galima rast daugiausiai?
o kotas, pazvejotum ir is kranto ar nelabai?DeiPra rašė:Trečią sezoną žvejoju su GAD gancho + zauber cf 3000, kotas naudojamas pagrinde twichui, bet tenka ir gumas pamėtyti, žvejoju iš valties, per tris sezonus nei karto neturejau barzdų, jei tektų dar kartą rinktis komplektą, pasirinkčiau tokį pat.![]()
Savo laiku pritvicinta kalnai lydeku su zauberiu. Pora barzdu max. per sezona, bet nebutinai del rites kaltes.drakan rašė: zauber nesiderina su tvicingu
o gal kas nors aplink Klaipeda galit pasakyt kur Tailwalk prekiauja? neskaitant Fishon, buvau jau ten.arta777 rašė:lauris rašė:Klausimėlis dar kaip tailwalk spiningai tvicui, dzigui? Gal kur Vilniuj yra pačiupinėti ?
kokio ilgio? starki imanoma su tinkamu vobleriu ikabint su tokiu kotu? koki patartum rinktis, iki 16 ar 25gr?shelwius rašė:Aš su GAD lydekas tik nuo kranto ir gaudau. Ir net kartais salatį pavaikau su vartiklėm.
kokios gramaturos tu naudoji? as jokiu masalu dar neturiu, pradesiu nuo balto lapo, mastau gal iki. 16g smagesnis butu, nezinau.shelwius rašė:Pas mane 1.98m, starkius tvičo būdu irgi gaudau. Gali su juo visą žuvį gaudyt. O gramatūrą rinkis pagal naudojamus masalus.
Žvejoju aš su juo visur, retai gaudau nuo kranto, o kai gaudau, gaudau su tuo pačiu kotu. Puikus kotas už tokią kainądrakan rašė:o kotas, pazvejotum ir is kranto ar nelabai?DeiPra rašė:Trečią sezoną žvejoju su GAD gancho + zauber cf 3000, kotas naudojamas pagrinde twichui, bet tenka ir gumas pamėtyti, žvejoju iš valties, per tris sezonus nei karto neturejau barzdų, jei tektų dar kartą rinktis komplektą, pasirinkčiau tokį pat.![]()