Sveikas,drakan rašė:pasirinkau jau kota, twitchui, dabar rite renkuosi, tarp daiwa ninja, daiwa crust ir ryobi slam juoda
labas, dar ne, bet rytoj planuoju, is kiba.lt pirksiu, kartu su rite, kokia pats rite desi ant jo?opuokas rašė:Sveikas,drakan rašė:pasirinkau jau kota, twitchui, dabar rite renkuosi, tarp daiwa ninja, daiwa crust ir ryobi slam juoda
GAD gancho emei? Kur uzsakinejai? As irgi tokio noriu
Tu gal apsiramink su tokio užmetimo ir dar tvicinginiu kotu ir 2,7 m ilgio. Čia bus štanga konkreti. Su tokiu užmetimu tvicui Max 2 metrai. O dar geriau kastinginis kotas.flaotte rašė:Sveiki,
gal kas galit parekomenduoti vidutinės kainų kategorijos (~50€) kotą lydekoms?
Pagrinde naudosiu voblerius (aišku klius ir kitų masalų kartais), turi būti galimybė patvičinti, mėtysiu didelius masalus, tai žiūriu į Hevy įrankius (30-50g testą) (na vobleriai bus kiek lengvesni, bet ir vieną kitą sunkią gumą užmesti).
Žvejyba nuo kranto, jūroj. Krantai gražūs, apie žoles vairuoti nereikia, bet užmetimo atstumas aktualus. Ilgį galvoju 270?
Jei kas galit ką parekomenduoti ar pakomentuoti pasirinkime būčiau dėkingas. Dabar naudoju 240 ML (7-21) spiningą, nepatempia didesnių masalų
tai ok, aš nesitikiu kastinginio komplekto rasti už vidutiniško koto kainą, bet už pakenčiamą kotą man 50-70 pinigų atrodė reali suma. Tarkim 200-300 pinigų kastingo komplektui bus pakankamas biudžetas?zipas rašė:I didele suma isipaisytu. Jei kota uz 50 rasi, tai rite maziausia 100+
Vaidis rašė:P.s. voblerių kažkiek neužšveisi ~50 m pasitreniravęs numestum, jig'ai 32-36g skraido pas mane apie 80m
Na, su vobleriais gal kiek ir perlenkiau, bet toks kaip subwalkas, baby busteris skrenda...edmundaxx rašė:Vaidis rašė:P.s. voblerių kažkiek neužšveisi ~50 m pasitreniravęs numestum, jig'ai 32-36g skraido pas mane apie 80mReiks pamokų imt, kad mest išmokytum.
![]()
Hibio CentrasPfk rašė:kas klaipedoj prekiauja graphiteleader spiningais? noriu paciupinet tiro ex
Aciu kolegaSaugirdas rašė:Hibio CentrasPfk rašė:kas klaipedoj prekiauja graphiteleader spiningais? noriu paciupinet tiro ex