Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Domina ir mane šis vandens telkinys todėl visos žinios apie jį man svarbios. Suprantu, kad dar anksti klausinėti todėl palieku laukime. Ypač būsiu dėkingas tiem kurie parašys kada prasidės kibimas Aukštumalėje su plūdine meškere. O kas tikisi asfaltuoto kelio ar viešbučio trijų žvaigždučių ant kranto tam reikėtų bandyti laimę už Lietuvos ribų.Visiem geros darbinės dienos ir nuotaikos
Sveiki, ar galima važiuoti aukščiau Aukštumalos tiltelio, važiuojant nuo senojo turgaus? Kažkas sakė, kad nebegalima, važiuoju namo tai reikia informacija susirinkti. Dėkui.
O tai kaip tada man atsivezti visa iranga nakciai (nu ne sausio men aisku ). Masina palikti prie tos vadakaskes kur zenklas? O kur dar valtis ir palapine
Labas rytas.
Gal kas turite žinių apie Aukštumalę? Koks vandens lygis? Ar apsemta sala septintame kilometre? Ar jau žvejoja plūdininkai ir kokios naujienos iš jų? Iš anksto dėkoju