Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Ne mano diena šiandien... na dar oras suprastėjęs ir Neris dar labiau nusėdus... kibimų turėjau ir krante pabuvo, bet ne tas kaip anksčiau... Draugas gal 6 pagavo
Praeita sestadieni I Neri nulekiau paieskoti sapalo,tai reziume per du zvejus.Pas mane 4 sapalai nelegalus , sukibo ant jackall chubby samanos spalvos ir kolega nelegalke silke ant sapalinio meppso. Veiksmas seklius,akmenynai,zoles ant ssr net virs vandens kibimai matesi. Ryt vel planuojam tik naujas ruozas,tai duosiu zinia. Tik po gausaus lietaus labai zoles nese.
<t>Sveiki, žinau vėluoju, bet gal kas galite pasakyti kanors apie mano masalus. Ešerių pagavęs ko gero ant visu, bet su šapalais ne kažką... Gaudau Nerį aplink Kauną. Gal kas ką pasakyt, patarti galite, viršuje dėžutė viskas ok. Visi SSR”ai išskyrus rožinį a nei bumpt neturėjau. Taigi gal bandėt juos ir kaip sapalam jie ?</t>
Esu bandęs daugiau kaip trečdalį iš tų kur nuotraukoje.
Ir tie kur bandžiau ir kiti - iš akies - tinka šapalauti.
Tik kur dėžutėje pats dešiniausias - mesčiau lauk. Nes man tas vabalas tik gražiai atrodo, bet visai nieko negaudo.
Na, dar gaudant Neryje dažniausiai tenka toli mest, todėl ir į tai reikia atsižvelgt.