Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams

#76195   Skumbrotas
 17 Spa 2008 09:00
Kažko pradedu nebesuprasti. Prie kiekvienos temos pagal žvejybos būdą - spiningo, dugninės, plūdinė ir t.t. yra ir potemės apie kotus. Ten iki šiol ir vyko diskusijos - spiningistai apie spiningus, feederistai apie feederius. Ir kotai buvo aptariami visokie, nuo....iki. Tas pat iki šiol buvo ir su masalais, apranga, valtimis ir pnš., kur irgi įsiteko viskas "nuo....iki". Lyg ir visi įsiteko ir turėjo kur parašyti savo mintis ir nuomones.
Dabar prasidėjo kažkokios nesamonės - viens atsidarė "kinietišką" temą, lyg tai 95% lietuvos meškeriotojų turimų įrankių nebūtų kinietiški, kitas atidaro temą "aukšta klasė", kur net neaišku kas ta išskirtinė, atskiro dėmesio nusipelniusi "klasė" ir nuo ko ji prasideda. Prasideda kažkokia temų "apie viską ir kartu apie nieką" kūrimo era. Kokios įdomu atsiras sekančios temos - pagal gamintojus, pagal spalvą, pagal parduotuves... :?: :roll:

#76199   audrutis
 17 Spa 2008 09:22
Tu Skumbrotai gal ir teisus, bet as manau tokiom temom reikia duot numirt sava mirtim. Jei kazkam kilo ideju pasneket tarkim vien apie prestizine iranga, jei yra tokiu zmoniu, kurie gali sau leist pirkt bet ka uz bet kiek - tai kodel nepagvildenus sios temos. As jau dabar visiskai nematau jai ateities, bet pabandyt juk galima, demokratija juk pas mumi :roll:

#76200   DainiusM
 17 Spa 2008 09:29
Palaikau Skumbrota... Prestizinis tarkim ar ne prestizinis spiningas tai cia labai jau slidi riba, vienam avidas jau prestizas, kitam ir talonas niekaliukas... Kaip bebutu jie visi spiningai ir telpa i spinu tema. ;-)

#76293   Agis
 17 Spa 2008 13:43
Manau ir kiti issakys savo nuomones ir bus aiskus tos temos likimas ;-)

#76294   Skridžas
 17 Spa 2008 13:45
LIKVIDUOTI :ruko

#76295   Vegys
 17 Spa 2008 13:48
Jei reikia (galima) issakyti nuomone cia, tai as siulyciau tureti viena tema apie spiningus, ty neskaidyti i prestizinius / kinietiskus / lenkiskus ar pan. Bo kaip Skumbrotas ir rase, galima prikurt "pagal gamintojus, pagal spalvą, pagal parduotuves... " ir tt - bus tik painiava.

#76302   Xrapas
 17 Spa 2008 14:25
Man tokia tema būtų neįdomi :neutral:

#76393   jarwa
 17 Spa 2008 18:36
Uždrauskim VISKĄ...apie kiniškus ,japoniškus ,amerikoniškus ,Romados,Salmolitos, Dragono,Jaxsono,Robinsono ir tylėkim ,kaip į kelnes prisidirbę...,nes KAŽKAM - neįdomu ;-) ,nes jis turi SAVO ir visai nesvarbu,kas įdomu kitiems... ;-) :roll: :?:

#76394   DainiusM
 17 Spa 2008 18:39
Prisidarykim milijona temu ir paskui vartykim foruma kaip zodyna- viena tema-vienas sakinys... :twisted: nes kazkam patinka temas kurti :roll:

#76404   Raupsuotas
 17 Spa 2008 18:55
Yra, gi, begalės tų žvejų portalų, galima pasižiūrėti kaip kiti bendrauja.Mano galva tai blogai tiek vienas kraštutinumas, tiek kitas.Bet tam yra adminai, kad pataisytų, patartų ir taip gautūsi aukso viduriukas.Arba kitu atveju kaip nusprendžia dauguma.Juk kitą kartą matosi ar tema rituliojasi ar ne.

#76423   piatras
 17 Spa 2008 19:48
niuxa rašė:Prisidarykim milijona temu ir ...
:-D Praktiškai tai galima pamatyti "jerkbait.pl". Garantuoju ir su "Search"-u yra ką veikt :shock:

#76430   Pelekas
 17 Spa 2008 20:05
Nu jo, visos rimtos temos pas lietuvius baigiasi blevyzgom :evil: :roll:
Man atrodo cia yra daug mirstanciu temu ir kodel gi tik temai prasidejus reikia iskart pasmerkt ja miriop :x

#76485   audrutis
 18 Spa 2008 11:29
Nu va, gaunasi jau vos ne piktumai. Todel as ir siulau leisti temai numirti sava mirtim (jei ji nebus idomi ir aktuali) arba leisti jai gyvuoti (jei ji pasirodys idomi), nes kategoriskas jos vos ne uzdraudimas neatitiktu dabartiniam demokratiniam forumo modeliui ir kazka tikrai nuviltu. Juk jei tema visiskai neissivystys bus galima paprasciausiai ja likviduot. As irgi nematau siai temai ateities ir nemanau, kad ji gali tapt idomi, bet taipogi nematau pagrindo neleist jai egzistuot. IMHO

#76548   Vitolis
 18 Spa 2008 21:25
Jei galiu, tai inkishiu ir ash savo trigrashi. Kas sake, kad tema neidomi. Visi sutiks turbut, kad tai viena ish temu, ar potemiu ieinanciu i bendra tema "spiningautojams" jei butu diskutuojama apie juos. Dabar patarkite, kur man reiks rashyt, jei noresiu paklaust ar padiskutuot apie man patinkanti kota, rite, rubus, auto ar kita? Kaip man suprast nuo kokio lygio (kainos o gal kito rodiklio) prasideda tas "super duper" Va ir blashkysimes ir rashant ir skaitant. Ishsibarstysim su visa informacija, kad galu gale patys pasimesim. Mano galva niekas nedraudzia vest diskusijas tose paciose, jau egzistuojanciose temose apie visa tai. O gal kai kam ne prestizas rashyt ar klaust pvz. apie Talon, GL ir pn. tose paciose temose, kur cia pat diskutuojama apie kinietishka produkta? Na tada cia jau jo paties beda. Siulau uzdaryt shia tema ir palikt kaip buve. O tai matyt prives tikrai prie piktumu. Jus Adminai jums ir sprest. Cia tik mano asmenine nuomone.
Su pagarba
ish pa Utenas

#76565   Agis
 18 Spa 2008 22:46
Palikti negalima istrinti

Kur padeti kablely :roll: Gal dar kas issakys nuomone is paskui spresim ;-)

Beje, kas del piktumu, tai kartais tikrai juokingai atrodo, kai zmogus mato tik ta teisybe, kuria jis nori matyti, kai galvoja, kad jo nuomone turi buti priimtina visiems, kad informacija apie kazkoki daikta nereikalinga, nes jis jo neturi arba kai laidos per telika tampa blogos, nes ne jo kieme filmuota :-D

#76574   cesius
 19 Spa 2008 08:18
Visos temos protingai sudeliotos ir nera ko cia burt , jei uz lango sudins ors ir nein pazvejot ,reik eit voblerius drost ar muses rist :grin:

#76582   Kairys
 19 Spa 2008 09:34
Aš irgi manau, kad lai būna kol kas. Kaip kažkas rašė, laikas parodys, ar reikalinga viena ar kita tema, ar ne. Jei stovės nenaudojama,o naudingos info irgi nebus toje temoje, tada žinoma, likviduoti. Man atrodo, patiems paprasčiau, kai viskas sudėliota tvarkingai ir kai visko ne per daug.
Beje, o kaip daroma su nariais, kurie užsiregistravę, o nieko nerašo, ir net neskaito. O tai pasižiūri - vartotojų daugiau kaip 800, o realių, parašančių, vos kelios dešimtys. Aš prieš juos nieko neturiu, bet grynai iš įdomumo klausiu, kada vartotojas yra panaikinamas?

#76589   Sokratas
 19 Spa 2008 10:52
panaikinamas tik tas, kuriam nebeatlaiko nervai neišikeikus kitus :)

#76673   Agis
 20 Spa 2008 07:31
Vartotoji naikinami tik tada, kai ju elgesys kertasi su forumo taisyklemis.Niekas nedraudzia prisiregistruoti ir skaityti ka kiti raso ir jokiu skirstymu i rasancius ir neresancius nera ir nebus.Zinoma, smagu butu jei atsirastu ir daugiau parasanciu, bet yra ir tokiu, kurie raso kituose forumuose, o cia tik pasiskaito, kaip ir mes uzsukame i kitus forumus pasiziureti kaip kaimynai gyvena :lol:
Neuzsiregistravus nematai perskaitytos zinutes ar jau nauju atsirado.
Gal labiau reiktu atkreipti i demesy i tuos , kurie po kelis kartus prisiregistrave, ,nes pastebiu, kad kartais, retai besilankantis zmogus, tikriausia pamirsta, slaptazody ir po kiek laiko uzsukes vel, kuriasi vartotojo varda is naujo, nu bet ar visus 800 sugaudysi :lol:

#77800   DainiusM
 24 Spa 2008 19:24
Zvejukas rašė:;-) Niuxa, UZSIPISK seneli :lol:
Siulau banint... :twisted:

#77933   piatras
 24 Spa 2008 20:50
niuxa rašė:Siulau banint... :twisted:
Žinoma, iki gyvos galvos, kam terliotis... :?

#78056   Edosius
 25 Spa 2008 15:14
niuxa rašė:
Zvejukas rašė:;-) Niuxa, UZSIPISK seneli :lol:
Siulau banint... :twisted:
Nuosprendį pranešim :-ou-je

#78316   Vegys
 27 Spa 2008 19:00
Sakau, gal butu visai butu neblogai, jei turetume tokia tema, kurioje rasytume kur kokia akcija (ispardavimas) vyksta ? Zinotume, kur ka galima pigiau isigyi ... Ka jus i tai ? :roll:

#78317   Kairys
 27 Spa 2008 19:07
Pritariu Vėgiui, įdomus pasiūlymas. Faina, kai gali gerą daiktą pigiau įsigyti. ;-)

#78322   !!!metaliukas!!!
 27 Spa 2008 19:43
manau tokia tema tikrai butu puiku! :grin: kartais ir alaus akciju neblogu buna :grin: :grin: :grin:

#78324   diego
 27 Spa 2008 19:48
pritariu :!: tiek is zmogiskosios puses, tiek kaip pardavejas ;-)

#78325   Xrapas
 27 Spa 2008 19:55
Vegys rašė:... butu visai butu neblogai, jei turetume tokia tema, kurioje rasytume kur kokia akcija (ispardavimas) vyksta ? ...
O šitoj neišsitektumėm?
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 2317#72317
Šiaip informacijos apie panašias akcijas turiu nemažai, bet aktuali būtų pagrinde vilniečiams.
Dar viena galimybė truputį pataupyti- įvairios nuolaidų kortelės. Kai kuriose parduotuvėse su jomis galima kažką įsigyti su 10- 15 % nuolaida, ir perkant ką nors brangesnio tikrai susitaupo. Jei ką- kreipkitės, mielai paskolinsiu tiek vilniečiams, tiek iš kitur atvykusiems forumiečiams ;-)

#78327   Vegys
 27 Spa 2008 20:09
Xrapas rašė:O šitoj neišsitektumėm?
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 2317#72317
Gal ir issitektume. Tik tiek, kad atskiroje temoje maziau tai pasimestu + aiskiau kur reik rasyt. Man asmeniskai - bile kad zmones rasytu / dalintusi informacija ! ;-)
Xrapas rašė:Šiaip informacijos apie panašias akcijas turiu nemažai, bet aktuali būtų pagrinde vilniečiams.
Tu parasytum, kas tinka vilnieciams. Po to gal atsirastu kaunieciu / klaipedieciu / etc, kurie pateikinetu naudinga informacija savo miesto zvejams. Kad informacija naudinga ne visiems - nieko baisaus manau. Svarbu, kad kam nors ji butu reikalinga.
diego rašė:pritariu tiek is zmogiskosios puses, tiek kaip pardavejas
Is pardaveju velniskai butu idomu isgirst apie ju parduotuvese atsirandancias naujienas. Arba - specifinius irankius (kartais nesupranti kam reikalingas kazkoks instrumentas, ale tingi klausinet pardavejo. O juk gal visai praverstu !) Ir aisku, is pardaveju butu smagu sulaukt nuolaideliu :)

#78335   Skridžas
 27 Spa 2008 20:57
Aš taay jau senokai tokios tėmos norėjau ,tomahaukui uzsimines buvau,sako kui vaikeli tau ta tėma...bendrauk prie atseit tos tėmos kur yra tas yrankis...Buvau katyk prisiregystraves tay bangu nekėlau...Bet dabar galvojiu but gerai ATSKIRA tėma kur pigau :-D

Net galim pavaadynti ja tiesog "KUR ŠENDIENA PIGAU" :-D

Kas kur gauttu ka nussipirkti šast ir parašio su i ja va tern ir ten pirkaau ta ir ta už tiek ir fsio :-D Aiškiu čia reiktu pateikinėty tykrai ištyrta informacijia,kad va paliginau keliata pardfuotuviu ir šytoje pigausi..Ar panašai.. :roll:

#78340   tuomahaukas
 27 Spa 2008 21:35
OK, kodėl gi ne ? Tik man įdomu kaip ši tema veiks ir kiek ji gyvuos ? Tiksliau tariant, vilniečiui bbd kas parduodama mazgeikos zvejyboje, o klaipėdiečiui bus dar didesnis bbd, kokiomis nuolaidomis kvėpuoja abu partneriai.
Labai nesiginčysiu, galima bandyti: temos tikslingumas matomas tik praėjus tam tikram laiko tarpui.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė