Kokia prasmė važiuot į Liepoją ir gaudyt nuo krantoSpoil rašė:O kaip Liepojoi nuo kranto ar zwejoja kas ar wisa zuvis ten aplink mola blashkosi

Kokia prasmė važiuot į Liepoją ir gaudyt nuo krantoSpoil rašė:O kaip Liepojoi nuo kranto ar zwejoja kas ar wisa zuvis ten aplink mola blashkosi
Ten ant molo 90% Korsako reklamos aukosRička rašė:vakar Skuodiskiai buvo ant molo, rezultatai nekokie-vienas pagavo 6 pleksnes, antras 9, o trecias 16vnt. Dydis pleksniu tik vidutines, dideliu nebuvo. Bet kas gaude stintas mieste, tai neblogai pagavo tik jau praktiskai nersia jos, patinai astrus o patelems jau ikrai patys teka lauk, agurku kvapo jau tik issivaisduoti galiSkuodiskiai vel laukia sekmadienio ir zveju antpludzio ant molo, turbut vel liesis kraujas. Praeita savaitgali vel buvo musis tarp Mazeikiskiu ir Ventiskiu, jau ta mola Latviai stengiasi aplenkti, sako bijom kad musti negautume nuo broliu Lietuviu pijoku
Pats as zvejojau nuo kranto antradieni -48 pleksnes ir kelios buvo visai padorios 0,8kg. Nuo kranto daug maloniau gaudyti negu ant to molo, jau tikrai nusibodo toks kolhozas
Kokiu paros laiku zvejojo, diena ar nakti.Rička rašė:vakar buvo draugeliai, zveju dar nedaug ir kibimas nekoks darvienas pagavo 6 pleksnes , kitas 1 pleksne ir apie 1kg menkike. Trecias nelaimelis tik mate menkini kibima ir parvaziavo laimingas nes nereikejo zuvies valyti
Sestadieni pats buvau nuo kranto bet pagavau tik viena, labai didele srove mete lauk visus svinus kartu su zolemis. Gal si savaitgali bus palankus vejas
Pasikarti ant molo yra dar labiau netinkama vieta...virsaitis rašė:.... p.p.s kita karta vaziuojant ant molo mano kuprineje gules virve
Kalba, kad Radviliškio gyventojas.Sumo rašė:Buvau pirmadieni ten , isvaziavau apie 19.30, tai patamsi vienas vare atsinesti vodkes nakciai, gal tas nelaimelis ir buvo.
Ten nakti ir be vodkes uzkliuves gali spranda nusisukt, o girtam 100%