Man pvz ...saskes simtalanges ... nerealiai veza "Chapajevas" ...

Laba, užsiregistravau tam, kad duočiau atsakymą. Vytautas Jaras- mano senelis. A.A. nuo 1993Skumbrotas rašė: Beje, aš irgi jaunystėje buvau diskobolas, padariau karjerą iki jaunimo rinktinės. Tiesa tuo laiku buvo nuosmukis Lietuvos diskininkų pasaulyje - visi senieji jau buvo pabaigę karjerą, Alekna tada dar pieno buteliukus iš lopšio mėtė, o nauji talentai dar tik augo - tuo metu sužibėjo Romas Ubartas. Atvažiavo į Vilnių mokytis, teko porą metų kartu treniruotis - pirmus metus dar aš jam kroviau malkų, paskui jau jis man. Nebepavyko pasivyti, nes man pirmoj vietoj buvo studijos, treniravaus tik tris kartus savaitėj, o jis šešis, o mokslas buvo tik formalumas, kad į armiją nesugraibytų. Romas turėjo tiesiog idealius fizinius duomenis, kurių neturi dabar net Alekna.
Mus tada treniravo senoje praeityje labai žinomas disko metikas Vytautas Jaras. Aukštaiti, paklausk sūnaus, gal jis ką apie jį girdėjęs, gal dar gyvas jis? Būtų įdomu susiieškoti ir aplankyti.
Ačiū už informaciją, deja liūdną... Didelė pagarba Vytauto atminimu, geras treneris ir žmogus buvo.Frizeris rašė: Laba, užsiregistravau tam, kad duočiau atsakymą. Vytautas Jaras- mano senelis. A.A. nuo 1993
Su Romu dar kartais susimatom, girdėjau treniruoja vaikinukus pats dabar jis..
Eimantukai tu apie boksa kaip apie mandavoshkiu anatomija, nieko neismanai- tai ir nekalbekEIMANTAS rašė:Buvo pas mus kas iš bokso perėjo į karate.Kai susilieja po to du stiliai tai šė gaunasi nei tas nei tas, be to sakė perėjo vien dėl to,kad galvą normaliai atkala, namų net nerandi + bokse neperdaugiausia kultūros , savigarbos ir pan. nemoku aprašyt...
cesius rašė:Eimantukai tu apie boksa kaip apie mandavoshkiu anatomija, nieko neismanai- tai ir nekalbekEIMANTAS rašė:Buvo pas mus kas iš bokso perėjo į karate.Kai susilieja po to du stiliai tai šė gaunasi nei tas nei tas, be to sakė perėjo vien dėl to,kad galvą normaliai atkala, namų net nerandi + bokse neperdaugiausia kultūros , savigarbos ir pan. nemoku aprašyt...