Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Nuotraukos gamtos temomis, laimikių nuotraukos, fotoreportažai, video

#84889   Dziedas
 02 Gru 2008 16:09
Paveikslėlis

#85251   Aukslyte
 04 Gru 2008 12:22
Paveikslėlis

#85300   Rolas
 04 Gru 2008 19:02
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Bandau jegas "menineje" fotografijoje... :grin: :grin:

#85577   dagys
 07 Gru 2008 12:44
Vieno karjeriuko eseriai. Jaunas ir jau kuprotas ar senas ir tik 200gr.
Paveikslėlis

#85964   karsiukas
 09 Gru 2008 22:42
Paveikslėlis

#85974   !!!metaliukas!!!
 10 Gru 2008 05:30
vasara radau vargsiuka atsitrenkusi i stiklines duris :shock: kiek pabuves ant ranku , pora kartu mesteltas i virsu kad pagautu oro srauta :grin: nuskrido pas draugus ;-) :grin:

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

#86463   spiridonas
 13 Gru 2008 13:25
Na man si rudeni panasiai buva tik spiningaujant :grin:
Paveikslėlis

veziukas pajamtas atmatoje, netoli santakos su minija.
foto matosi kaip vezys isikabines i guminuko uodega, bet istraukus pirmineje stadijoje, vezio antras krabas buvo uzkliuves uz dzigo kablio :roll:

#86474   Vaidis
 13 Gru 2008 14:28
dar vienas įdomus nutikimas - o buvo taip:
sėdžiu aš valtelėj, galvoju reik užkrimst, prisiplaku prie švendrių ir staiga išgirstu :shock: kaip per švendres klampoja kažkas.... :?: , sėdžiu toliau ir mišliavoju, aplink priėjimų jokių nėra, žvejys negalėtų būti, sėdžiu toliau, tas kažkas klampoja toliau ir vis arčiau manes jau, nejauku darosi :roll: , ir už kokių 20-30 metrų nuo manes iš švendrių galva kyšt, aš į jį žiū, o jis į mani...ogi žiūrau briedis klajoklis. toliau sėdžiu, jis į mane tebežiūri, bandau apsimest, kad esu ramus, bet galvoj sukas mintis, ar spėsiu aš grėbliuoti jei mesis jis ant manes :? :?: (gal koks pasiutęs ar ką) nežinosi... bet žiū patraukė jis kiton pusin, man lydekas išbaidė :evil: , perpaukes per įlankėlę dar kokias 4min stovėjo akis į mane įbedęs aš į jį, pasipurtė ir pataukė į savo keliais..Paveikslėlis,Paveikslėlis.
P.s. gaila, kad nuotraukų kokybė apgailėtina, telefonas.... :(

#86670   BigBull
 15 Gru 2008 16:39
Paveikslėlis kolega is vegeliu zvejybos prie Nemuno :)

#87917   kazbekas
 24 Gru 2008 17:15
Tokios ramios upes nemaciau turbut nuo ankstyvo pavasario. Viskas alsavo tokia nerealia ramybe. kad retsykiais peizazas atrode kaip kazkoks monumentalus statiskas paveikslas.
Tik kartas nuo karto, reta snaige primindavo kad viskas tikra, kad viskas vyksta cia ir dabar.
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo 3 kazbekas. Iš viso redaguota 24 kartus.

#88091   žVYNAS
 27 Gru 2008 21:30
as ir
Paveikslėlis

manau ji turetu laimet konkursa ;-var-var.

#88142   Fiskius
 28 Gru 2008 14:54
Vakar vaduodamasis nuo sventinio nuobodulio ziurinejau foto archyvus, keletas foto kuriu lyg neesu rodes :roll:

Asfalto medziai

Paveikslėlis

Rytas

Paveikslėlis

Konkoreziai

Paveikslėlis

Gluodenas

Paveikslėlis

Vakaras

Paveikslėlis

Zymetasis vezys

Paveikslėlis

#88161   Vitolis
 28 Gru 2008 17:51
Vasara prisimenant
Paveikslėlis

#88268   Fiskius
 29 Gru 2008 19:03
Siandien po ilgoko laiko isimeciau i bagazine fotika ;-)

Ledo varpeliai
Paveikslėlis

Ledo speneliai :-D
Paveikslėlis

Valtis lede
Paveikslėlis

#88891   DainiusM
 04 Sau 2009 13:40
Atsikeliau syryt... pavepsau per viena langa i Nemuna...
Paveikslėlis
Galvoju grazu... bet be kasimo tocnai is kiempo neisvaziuosiu... :shock:
Pavepsau per kita langa i soda...
Paveikslėlis
Galvoju ir grazu, ir kast nereiks... :-D

#88903   Airis
 04 Sau 2009 14:52
gamtos isdaiga radom prie Minijos. Susidares ratas nuo upes sroves sukasi.Paveikslėlis

#90184   Arunasbaze
 09 Sau 2009 19:15
Uzvakar rytas ant Kauno mariu ties Darsuniskiu.Oro temperatura -15C
Paveikslėlis

#90306   Arunasbaze
 10 Sau 2009 19:37
Ant Dusios
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Esiariai biski kibaliojiosi :-]

#91152   gelmės
 15 Sau 2009 13:34
Mane išgremžė ir išmetė.... :cry:
Paveikslėlis

#92057   Fiskius
 21 Sau 2009 18:49
Sanžilė

Paveikslėlis

Paveikslėlis

#93192   dagys
 26 Sau 2009 21:13
Paveikslėlis
Levuo pernai

#95370   gintars
 04 Vas 2009 21:05
idedu gan sena foto tiksliai net neatsimenu kada apytiksliai nemaziau nei pries 5 metus daryta dar su paprastu fotiku ir nuskenuota
Paveikslėlis

#95559   Ignelis
 05 Vas 2009 18:18
na kagi pratesiu savo pasakojima ir papublikuoju keleta foto:

is pradziu buvo sunku apsiprasti, kadangi lietuvoje palikom +30 o poliarinio rato pradzioje radome vos kelis laipsius silumos ir didziules bandas siaures elniu... Paveikslėlis shtai cia belaukiant to mazhojo kelto ir persikeliant per fiorda i sala... :) Paveikslėlis pirma karta ishplaukus i jura, jura pilna vulkanines kilmes salu, kurios potvyniui atslugus jau nebe tokios ir mazhos... :-D Paveikslėlis po to seke pirmas metimas :cool: :-D Paveikslėlis[/URL] kaip ir minejau tu galinguju monstru negaudem kadangi su nemokamu laiveliu sukinejomes aplink vulkanines salas ir linxmai gaudeme savo atsivezhtajs liaunais spiningeliais, 0,25 monofilamentiniu valu ir riperiais.. :) sekesi pagauti ir uotu...Paveikslėlis Martynui apskritai pirmoji zhukle paliko neishdildoma ispudiPaveikslėlis pabodus jurinei zhuklei ishejome pasizhvalgyti po vietinius upelius, ishtikruju vaizdas nerealus, Paveikslėlis atrodo alute, bet toj balutej tashkosi ir kilograminiai, o nedidukai kabinasi kas antra metima ant betkokio ryshkesnio vilioklio ;-) Paveikslėlissekencioje foto du sprindziai gylio :-D :-D priejus prie pat jos atrodo kad ji visishkaj tuscia ieko nematyti, taciau pabandyk ish atokiau shvystelti sukriuke staigiai prisistato nevienas vaivorykshtinis, neretai ir 25/20cm dydzio, kajp tokiame gyleje tokie ishgyvena neisivaizduoju, ajshku visi keliauja atgal.. :neutral: Paveikslėlis Paveikslėlis po keletos zhvejybu mus vietinis nukreipe i dosnesne zhuklaviete, sake ten ir lashishu dideliu pagausim, nuvaziavome prie tariamos vietos (ten toli vazineti nereikia viskas keletos km spinduliu)- ji buvo fiordo susiaurejimas. kogero tik laika pasirinkom prasta nes potvynis atsluginejo kaip tik tuo metu. ir srove buvo tikraj didziule taj nej masalo pravest nej paciam bristi tikraj neverta... :-D :idea: :roll: :lol: bet kokios lashishos toje sroveje i virshu ishshokdavo... :twisted: :twisted: parduotuveje neteko matyti tokiu :-D
Paveikslėlis
ish akies sakau nuo 15 kg iki 30kg.... buvo priejta ishvada kad zvejoti net neapsimoka kadangi betkokiu atveju liktum be zhuvies...
:-D taj tajp ir ejo ta ishvyka i pabaiga, bevaziuojant namo stabtelejus swedijoj nakvynes, nebesinorejo nej zvejybos nej degtines :-D :-D prisistate ish mishko lapuitaites maisto kaulintojos ;-) Paveikslėlis
Luzo meskeres, zvejai.., skendo iranga :-D bet visi laimingi grizome namo... :grin:

#95793   senelis
 06 Vas 2009 14:12
Gal kas pazins,kokioje cia vietoje fotografuota? Gavau sia foto ir taip ji mane gerai nuteikia,kad net ant desktopo uzsidejau....
Paveikslėlis

#95797   Ignelis
 06 Vas 2009 14:39
na nlb... saidu ir pagavome, naktimis i priekrantes ateidavo... http://profile.imageshack.us/user/ignel ... 233gh1.jpg va ta padidinta juodademe :) o kur ta grazi vieta taj neajshku... bet kaip matyti vaizdelis superinis ir lb patogi zhvejybai geru oru... :lol:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 26
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė