Gynėvė – upė Raseinių rajone; Dubysos kairysis intakas. Prasideda 12 km i šiaurės rytus nuo Betygalos, prie Šetkaimio. Teka į pietus pietryčius pradžioje per Paliepių mišką, vėliau Lapkalnio mišku. Vidurupyje labai vingiuoja. Dalį kelio teka riba su Kėdainių rajonu. Žemupyje pasuka į pietvakarius, kerta Vilniaus-Klaipėdos autostradą. Įteka į Dubysą 18 km nuo jos žiočių, 6 km į pietus nuo Ariogalos, ties Padubysiu.
Didžiausi intakai: Upytė (kairysis), Lendrė, Šliaupė, Daugupys (dešinieji). Vidutinis nuolydis 215 cm/km. Žemupio slėnis gilus. Prie Plikių (2 km nuo žiočių) yra 42,6 ha drėkinimo tvenkinys.
Visa tai buvo tik citata is vikipedijos. O dabar rimtas klausimas
ar esate kas joje zuvaves? ypac domina vietos ties autostrada! Pro masinos langa vaizdai nerealus... o kokia realybe?
Didžiausi intakai: Upytė (kairysis), Lendrė, Šliaupė, Daugupys (dešinieji). Vidutinis nuolydis 215 cm/km. Žemupio slėnis gilus. Prie Plikių (2 km nuo žiočių) yra 42,6 ha drėkinimo tvenkinys.
Visa tai buvo tik citata is vikipedijos. O dabar rimtas klausimas
kucha
jaukai ir kita "žvejo tako" produkcija žemaitijoje
8-609-94865
jaukai ir kita "žvejo tako" produkcija žemaitijoje
8-609-94865

Krantai tikrai visur status ir tik pasukus i Plikiu puse galima rasti pliaza, kuriame galima nuleisti valtis, ar pasistatyt palapines. Bet galima ir nuo kranto rast perspektyviu viecikiu. Taigi, viena diena gali visai neblogai pazvejoti, o kita tuose paciuose vietuose - baranka... zinoma kaip ir visur vietiniai ir tinklaicius kartais uzmeta ir t.t ir pan. Bet zuvies jame tikrai yra. Mane kaip spiningautoja, domina tik plesri zuvis. Musu rajonas nedidelis todel kalbos greit sklinda, nemaciau, bet esu girdejes, kad ten kaskart vis pavyksta isprasyt lydziu virs 10 kg. pats esu sugaves eseriu virs 1kg. Bet esu mates ten suzvejotu ir karsiuku ir plakiuku, ir kuoju visai neblogu pakliuna. Pakliuna ir karpiu dideliu. Todel, jei kartais vaziuosit pro sali, ir turesit zvejybos irankius ir laiko, galit pameginti, o gal bus kaip tik ta diena...
O cia, kaip irodymas, kad man ta diena jau buvo...