negi nieko nieko nereikia ?lemba rašė:kad jau tu masalu yra tiek kad netelpa i dezutes, reikia kuprine didele detis i zvejyba kad sutilptu :D

negi nieko nieko nereikia ?lemba rašė:kad jau tu masalu yra tiek kad netelpa i dezutes, reikia kuprine didele detis i zvejyba kad sutilptu :D
O kaip jis? Is minkstesniu ar greitesniu? Mastau kazka sau imti, tik vis dar neapsisprendziu UL ar Lniuxa rašė:Man is pigesniu bene geriausia ispudi paliko Daiwa Spinmatic. Bet LT speju nerasi (nebent kas nors parduot sugalvos) teks siustis...
320 doleriu uz 841 imx siai dienai ir nei doleriu maziau. tad sunkiai isivaizduoju is kur tu doleriu po 1,90 lit gausi.orangitto rašė:nu jo kaina 300 doleriu usa mazmenoj kartais ir mazesne, lietuvoj 900 su biski tai antkainis virs 30 proc uzvarytas gal but ir daugiau tai skaiciuok kiek reali jo verte yra, nepamirsdamas kad musu tiekejai gauna kota ne mazmenine kaina :D
ps laukiu pasiulymu del kitu variantu
jei gauni 841 nauja uz 600 litu - imk paknopstom, cia be jokiu svarstymu. tik as nelabai zinau koks asilas uz tiek nauja parduotu. siaip cia padeveto 841 kaina.orangitto rašė:nu jo kaina 300 doleriu usa mazmenoj kartais ir mazesne, lietuvoj 900 su biski tai antkainis virs 30 proc uzvarytas gal but ir daugiau tai skaiciuok kiek reali jo verte yra, nepamirsdamas kad musu tiekejai gauna kota ne mazmenine kaina :D
ps laukiu pasiulymu del kitu variantu
Man atrodo niekam nepaslaptis, kad ta raine atsirado ne be sito straipsniuko pagalbosorangitto rašė:nu aisku reik tada pajamas deklaruot ir jau bus kotelis. Gal kas laisvalaikiu gaminat ul masalus? arba zinot kokiu nuorodu be vlasenko.ru ? kalba nesvarbi yra google translate. atsiprasau jei ne cia klausiu bet lyg ir i tema.
Va kaskas panasaus i isgirta raine, konstrukcija labai paprasta:
http://www.vlasenko.ru/1800-nnn/1820-txt.htm
Nulinukus paemiau visus. Taciau pirmuku ir didesniu dar tikrai nemazai turejo. Zadejo dar uzsakyt nulinukuFiskius rašė:Jooo, virsutiniai man irgi pernai labai patiko. Reiks paziuret, gal panevezy irgi uzveze, jei ne tadu kupiskin uzusuksiu, jei Vitolis visu neispirko