As taip pat pagal savo paieskas daugiausei geru atsiliepimu aptikau apie HONDAS... ir net galvojau apie 4,5ag.is ju tik jo svoris jau 28kgVitolis rašė:Pagal mano praktika, tai sudaryciau tokia 5 AJ varikliu gradacija:
Honda -Tikrai patikimi. Ypatingai ilgaamzishka tepimo sistema (pompa)Kaip matau jie dabar zymiai pigesni, nei priesh 2 metus
Yamaxa - pats shiuo metu naudoju ir jokiu trukumu nepastebejau
Suzuki - gana geras kokybes ir kainos santykis
Merciuri - gana patvarus ir tikrai neblogi.
I jokius kitus ash neziureciau o rinkciausi ish ishvardintu.
O svoris, tai turbut sunkiausias ish ju butu Honda. Nors nekiek. Mano Yamaxa 4 AJ sveria 21.5 kg. Penkiukas svers ne ka daugiau. Kaina tarp 5 ir 4 AJ ne tokia jau ir didele

Beto man vienas velkiautojas uzsimine kad Hondos nelabai tinka velkiavimui mazais greiciais nes vasarom kaista variklis del oru ausinamos sistemos

Pagrinde man variklis bus reikalingas tik vienam telkiniui..( Sale Varniu-..Lūksto plotas — 1018,0 ha, krantinės ilgis 19,2 km. Ežero ilgis – 6,15 km, didžiausias plotis – 3,49 km, didžiausias ežero gylis - 7 ...).. nes uzkniso su irklais varinet....ir manau kad tokiam telkiniui per diena pilnai uztektu ir to integruoto bako.... nu nezadu as pastovei lakstyt ant gliso... tiesiog ten kyla kartais toookios bangos kad per ju keteras kranto medziu uz kilometro jau nebematai...tai irgi leme variklio rusies bei galios pasirinkima..ir teko atmes elektromotoro varijanta...
Bet imant toki varijanta kaip varikliu brandu didziause paplitima ant lietuvos.. beto serviza ir tt.. tikriausei reiktu rinktis tarp Yamahos bei Mercuri....nors Hondikes tai aki glosto

ps. gal zinot kur pvz. Klaipedoi ar Seuliuos galima butu paciupinet SUZUKIU...