kur cia taip radai?Jonvabalis rašė:Kaune užtikau Shimano Twin power 2500 už 700 lt, o Stardic už 450 lt, a čia geros kainos?
Ardyt neardžiau, bet čia parašyta, kad su slieku:fastas rašė:...nera parasyta kad alubraidas turi sliekini mechanizma...
Ish musishkiu vargu ar kas bus bandes, bet shiaip atsiliepimai tik geri. Buvau ir ash "uzsiskiedes" ja isigyt, bet visgi kainagintarsen rašė:Gal kas spiningauja su Certate HC 2500R,kokie atsiliepimai butu
Buciau james HC,bet isigandau svorio,o daba kainosblight rašė:Ish musishkiu vargu ar kas bus bandes, bet shiaip atsiliepimai tik geri. Buvau ir ash "uzsiskiedes" ja isigyt, bet visgi kainagintarsen rašė:Gal kas spiningauja su Certate HC 2500R,kokie atsiliepimai butuTuretu buti tikrai rimtas traktoriukas, dantraciai ten jau nuo laiko patikrintos jurines Saltiga, kurie yra kur kas rimtesni nei 2500R-custom ar paprastos certates
O pas mane atvirksciai buvo, WFT ne vienos kilpos, ryobis megdavo kartkartem ismest viena kita... cia matomai nuo konkrecios rites priklauso, gal broko islenda a da kokio beso...dagys rašė:Nuo WFT Alubraid pirkimo patys pardavėjai atkalbėjo- pinto valo kilpas labai mėto, kas lyg ir prieštarauja ritės aprašymui ir pavadinimui
Applause- be "slieko", bet monovalą kloja puikiai.darencas rašė:...sako aplausas su sliekiniu mehaizmu...