nu ple, kad ne kolchoze buvom lygtai, toliau nuo jų kokia 10min kelio ir nesėdėjom vietoj, dar ir šamanai netoliese beldė į ledą, ir šiaip žvalgėmės kiek akys aprėpia ar juda kas ar ne, na nznkursis rašė:katik is Preilos, mano rezultatai: 6 kg (apypilnis 10 l kibirelis), masalui naudojau karpi (stintos nebandziau). Mano patarimas - neikit i kolchoza, o jei jau ten atsidurete ir nekimba maukit ieskoti stintos ir tikrai pagausit. Nu siandie uzteks, bo reikia alucio atsigerti(ryt smulkiau papasakosiu jei kam idomu bus). Del ledo galit buti ramus (15 cm)- sumacheriai ir kt. transp. vazineja drasiai-jei nelys laikys dar N dienu, vandens ant ledo beveik nera. Taigi kas galit pirmyn i styntas (o i kelta jei norit papulti manau verta atvaziuoti pries kokia valanda, si savaitgali tai tikrai)
vo samanai kai pradejo belsti ir kibimas praejoVaidis24 rašė:nu ple, kad ne kolchoze buvom lygtai, toliau nuo jų kokia 10min kelio ir nesėdėjom vietoj, dar ir šamanai netoliese beldė į ledą, ir šiaip žvalgėmės kiek akys aprėpia ar juda kas ar ne, na nznkursis rašė:katik is Preilos, mano rezultatai: 6 kg (apypilnis 10 l kibirelis), masalui naudojau karpi (stintos nebandziau). Mano patarimas - neikit i kolchoza, o jei jau ten atsidurete ir nekimba maukit ieskoti stintos ir tikrai pagausit. Nu siandie uzteks, bo reikia alucio atsigerti(ryt smulkiau papasakosiu jei kam idomu bus). Del ledo galit buti ramus (15 cm)- sumacheriai ir kt. transp. vazineja drasiai-jei nelys laikys dar N dienu, vandens ant ledo beveik nera. Taigi kas galit pirmyn i styntas (o i kelta jei norit papulti manau verta atvaziuoti pries kokia valanda, si savaitgali tai tikrai)
kaip čia taip. o į kurią pusę buvai pasidavęs nuo kranto žiūrint