Vitolis rašė:O tai ka patarsit zinovai? Gal man tuos kushiukus ish karto perisht?
Cia ash ishdejau tik puse savo pirkiniu, nes daugeli paemiau po du vnt. Tai ir gavau nuolaida. Shiaip sukres su papuoshimu kaina 8 Lt. Man su nuolaida ishejo truputi virsh 7 Lt
Tarp UL'tininkų priimta skaityti UL kotą iki 5g, iš bėdos max iki 7g. Tokios pat klasifikacijos laikosi ir dauguma kotų gamintojų. Taip kad tas pardavėjas arba pats neišmano, arba norėjo prastumti tai kas mažiausiai perkama.vava rašė:Jus man paporinkit. ..... ar is tikro ismetimas iki 15g skaitosi dar UL?
buvauLiveris rašė:AIRIS nu kaip ar buvai Aisej kaip ten reikalai su princais?
nu bet tokiu dalyku su UL nepametysi. o cia UL temaAgis rašė:O cia visa tema tam, kad nuskraidinti lengvus masalus toli
http://www.zvejotribuna.net/forumas/viewtopic.php?t=709
bet, tai jau kitas zukles budas
tai pirma pabandyk metyt seip...manyciau pamatysi kad jie ir be papildomu navarotu skrenda pakankamai...o jei ne tai nu galvosi:)kleckas rašė:sveiki kolegos...
Noreciau ismokti gaudyti mikro vobleriukais ir as... bet nzn koki vobleriukai geriausi pirmam kartui, aisku skaiciau visos sitos temos zinutes, bet tokia ivairove didele kad sunku pasirinkti.. meskerykociai paprasciau... toliau... valas, nu valo isivaizduoju nereikia storo apie 0.08 - 0.12 tiktu? ir pagr klausimas: kieno pagalba uzsimesti toki lengvuti masala kad neplepteltu i vandeni uz poros metru