sveiki,muse gera cesiau,zinom kad turi nagelius rist joms

super

antra doni,sumaisiau kad apie sausa kalbam jop 0.16 sausai jau yra peilis ir dar kokx,sorry

zhaltys nezinau kiek metu gaudai,gal dvigubai daugiau uz mane,lenkiu galva

bet nepyk s.... ismanai apie zuvis paklausk bet ko apie lasisu kova ar tarkim upetakiu ar sapalu bet kas ta pati pasakys

visi turim teise imt ar paleist ce musu reikalas

cesiau ne man pasakot apie jura ja zinai kaip 5savo pirstus ir originalia savo muselines tuba

niu bet vasaros sezonas 5 zukles juroj daug ka irode kad ir kiek teisus butum apie slapiakus su kibimu impulsivumu,ta byloja sapalai 2.1,1.8 ir 1.6 pagauti iseinat ant sroves is duobes vakare,smugiai kibimo buvo nezmoniski 0.18 poksteledavo iskart 0.20 atlaikydavo,gaudydavom black zulais,tiesa juos risdavom per rapalos kilpa,patikekit ce tai yra naujove.pamaciau filmuke danijos muselininku,rekomenduojamas risti naudojant storesni pavadi dirba super isbandyta

nors 0.2 neislaike pakirtus slaky turbut, ar lasisa greitai nespejau nustatyti,buvau be backingo teko lakstyti is paskos bet vistiek nutrauke salia koju,buvo paemes zemiau tu uolietu skardziu cesiau zinai ta vieta?su kazkokias idomeis urvais juose...