Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...

#97827   makaulė
 18 Vas 2009 20:38
homeris99 rašė:Is kur ROVANA (klaipedos) tokiu asilu pririnko. Dirba konsultantais-pardavejeis bet savo darbo nifiga neismano. Parduoda preke zinodamas kad ji netiks. Jei nieko neismano tokiems tik maximoi dirbt o ne zukles reikmenu parduotuvej. Bl*t nervina tokie.
:-D :-D :-D aga i man ydomu ISH KUR :?:

#97835   Airis
 18 Vas 2009 20:51
ir ka tie asilai tau , homeri99, ikiso :?:

#97837   senelis
 18 Vas 2009 20:54
Tiems asilams tai ka homeriui ikiso reikia patiems i shiknas sukist!!!! GEDA!!! :evil: O tikrai idomu - ka ten ikiso? :roll: :-D

#97840   Skridžas
 18 Vas 2009 21:02
O kas atsytikioi? :shock:

#97841   Airis
 18 Vas 2009 21:04
Ei, asilai, is rovanos klaipedoje, atsiliepkit. Kai taip, tai uzsiaupti neina, o dabar tylit. Ka zmogui ikisot? zvakuciu, nebedeganciu?

#97843   Edebisi
 18 Vas 2009 21:05
ne tame esme ka ikiso, ten smulkmena, bet pyktis ima del to kad parduoda ir zino kad netiks viena preke kitai.

#97846   Edebisi
 18 Vas 2009 21:06
airis rašė:Ei, asilai, is rovanos klaipedoje, atsiliepkit. Kai taip, tai uzsiaupti neina, o dabar tylit. Ka zmogui ikisot? zvakuciu, nebedeganciu?
tipo cia prikolini is manes su savo zvakutem

#97847   Airis
 18 Vas 2009 21:07
parasyk tiksliau, kad ir mums neikistu ;-)

#97848   Skridžas
 18 Vas 2009 21:07
Nu tu papasakok kas ten buva,a to dabar mislik ka tau ten ikišo,,gal pirkai spininga ,a vietoj blizgu pludžiu dave?
Iš dalies tei tyktu žinok :lol: :roll:

#97858   Kairys
 18 Vas 2009 21:19
Kad ir Mados Rovana man kažkokia nejauki, kada beužeisi, žmonių nerasta, pardavėjai irgi nelabai kokie. Tik vienas toks jaunas juodukas (nepainioti su ilgu juodu maniakenu :-D ), kurį berods kažkuriam forume su gražia lydeka mačiau, kažką tinkamo gali pasakyt, mėgsta apie voblerius pakalbėt. O Akropolio Rovanoj kiek normaliau, ypač toks vyresnis akiniuotas, tas, mano supratimu, žino, kokį darbą dirba. ;-)

#97860   Skridžas
 18 Vas 2009 21:21
Kairys rašė:Kad ir Mados Rovana man kažkokia nejauki, kada beužeisi, žmonių nerasta, pardavėjai irgi nelabai kokie. Tik vienas toks jaunas juodukas (nepainioti su ilgu juodu maniakenu :-D ), kurį berods kažkuriam forume su gražia lydeka mačiau, kažką tinkamo gali pasakyt, mėgsta apie voblerius pakalbėt. O Akropolio Rovanoj kiek normaliau, ypač toks vyresnis akiniuotas, tas, mano supratimu, žino, kokį darbą dirba. ;-)
Ale tas akinuotis žino,bet labai jau iš aukšto pasakojia teip, atseit "vi vse lahatroni,ja adin tut znaju fsio"
Va netekia eit fideria išsirinkti,tada tas akinuotis paprakaituotu :-D :-D

#97866   Kairys
 18 Vas 2009 21:31
Sakai paprakaituotų... ;-) Žinai gi juos, kai kurie tikrai visažiniais apsimeta, o jei dar kokį durnesnį klausimą užduosi, tai kai pradės makaronus kabint, tai tik laikykis, arba išeisi prisipirkęs nereikalingų dalykų. Labai smagu, kai eini ko nors reikiamo ieškoti jau atlikęs tiriamąjį darbą, surinkęs tam tikrą informaciją, kai žinai, ko nori, o tai kitaip kaip mašinų turguje gali būti, ane Minde? ;-) :-D

#97867   spiridonas
 18 Vas 2009 21:32
homeris99 rašė:ne tame esme ka ikiso, ten smulkmena, bet pyktis ima del to kad parduoda ir zino kad netiks viena preke kitai.
na, jei jau pradėjai rašyti tai parašyk iki pabaigos kas ir kaip ? :roll:

#97883   Edebisi
 18 Vas 2009 22:17
pirkau parasciausia sviestuka ir laikikli kuris tvirtinas prie galunes. su laikikliu viskas tvarkoj bet su sviestuku tai nelabai. jis 5 kartus mazesnis uz laikikliui tinkanti. paklaustas ar didesnio ner atsake kad ne o kad tas mazas netiks neinformavo. tai nafik man tada jo reik. ar ten patis nezino ar jiem dzin ka parduodat, svarbu parduot. gerai kad tik toki sudnieki pirkau, ka nors rimtesnio pirk ROVANOJ pavojinga.

#97890   diego
 18 Vas 2009 22:38
homeris99 rašė:pirkau parasciausia sviestuka ir laikikli kuris tvirtinas prie galunes. su laikikliu viskas tvarkoj bet su sviestuku tai nelabai. jis 5 kartus mazesnis uz laikikliui tinkanti. paklaustas ar didesnio ner atsake kad ne o kad tas mazas netiks neinformavo. tai nafik man tada jo reik. ar ten patis nezino ar jiem dzin ka parduodat, svarbu parduot. gerai kad tik toki sudnieki pirkau, ka nors rimtesnio pirk ROVANOJ pavojinga.
o tu pardavejui leidai suprast kad sviestukus naudosi tuos plonuosius i laikikli? :roll: nes kiek pamenu klausei ar didesniu nera, tai matai savaime gaunasi kad pardavejas (AS) susiprato kad pirkejas (TU) supranti jog ten skirta 4,5mm sviestukams :roll:
taip kad nebutina apie parduotuves belekokias varyt belekaip, kai iki galo neissiaiskini.
Tuo labiau pardavejo konsultanto visada gali pasiklaust ar tinka tiek 3mm tiek 4,5mm i ta laikikli. To nepadarei, tad as pagalvojau kad tu zinai ka perki ;-)
peace, brother. Ateisi kita (jei ateisi :twisted: ) tai as tau smulkiau apie viska galesiu paporint ;-)

#97892   makaulė
 18 Vas 2009 22:47
ne nu rimtai zasinai tie pardavejjei......negaliu,jiem tik ta apyvarta daryt....g.....onam.Kiek ma shudo prikisho-nerealiai8,ir valo mimitex ir sargeliu lafsaniniu. :mhu nu ner kur det! :roll: O apskritai,save gerbenti parduotuve,jei turi 4,5mm laikikliu,tai turi turet ir shviestuku tokiu,o tai zazhralis,zvejoja,mokos,.....o blyn ka uzhsakyt pas tiekejus-nepasirupina,diletantai,muselininkai blyn :arrow jauciu senslis paklaustu ka apie karmushkes :mėlynvarla .....kokia geda :donknow'

#97893   diego
 18 Vas 2009 22:48
makaulė rašė:ne nu rimtai zasinai tie pardavejjei......negaliu,jiem tik ta apyvarta daryt....g.....onam.Kiek ma shudo prikisho-nerealiai8,ir valo mimitex ir sargeliu lafsaniniu. :mhu nu ner kur det! :roll: O apskritai,save gerbenti parduotuve,jei turi 4,5mm laikikliu,tai turi turet ir shviestuku tokiu,o tai zazhralis,zvejoja,mokos,.....o blyn ka uzhsakyt pas tiekejus-nepasirupina,diletantai,muselininkai blyn :arrow jauciu senslis paklaustu ka apie karmushkes :mėlynvarla .....kokia geda :donknow'
makaulia, uzbek ryt trumpam i parduotuve.... :-byta: ;-)

#97895   Donis
 18 Vas 2009 22:56
jo jo, ir man sviestukai netiko,turejau su raudona izolkia tvirtinti :evil:

#97896   diego
 18 Vas 2009 22:57
Donis rašė:jo jo, ir man sviestukai netiko,turejau su raudona izolkia tvirtinti :evil:
:lol: ziauru, aferistai mes :twisted:

#97897   makaulė
 18 Vas 2009 23:08
diego rašė:
Donis rašė:jo jo, ir man sviestukai netiko,turejau su raudona izolkia tvirtinti :evil:
:lol: ziauru, aferistai mes :twisted:
bet gedos kazkaip shitam prisipazinime nesijaucia.....gaila.

#97898   diego
 18 Vas 2009 23:10
kad kazko sunkiai siuo atveju kalte izvelgt..

#97899   Donis
 18 Vas 2009 23:11
reikes uzeiti kokia diena ir apdovanoti juos pandos akinukais,kad dar ilgai sviesulkes akyse mirgetu :twisted:

#97903   VirTus
 19 Vas 2009 00:42
vat taip ir isryskeja visa tiesa apie pardaveju-konsultantu kompetensija.Nifiga nieko neismano,tik darbo vietas uzima :-D :-D :-D
Ui...nebeisiu daugiau niekad i ROVANA,bo nesinori net i akis ziuret tiems aferistams :lol:

#97904   orangitto
 19 Vas 2009 01:09
O kaip Kauno Rovana? :)

#97913   cyma
 19 Vas 2009 08:54
orangitto rašė:O kaip Kauno Rovana? :)
tokie patys kaip ir klp.... :-D :-D

#97917   Agis
 19 Vas 2009 09:11
Ir tiek pursloniu del sviestuku :shock: Blemba ir mane apgavo, anadien pirkau karabinus su suktukais, tai ikiso tuos kur parodziau, o ten pasirodo trigubi, man juk reikejo paprastu, kad pavadeliu pasidaryciau, o anie nebent gandrazuvems tinka kabliukui nuo blizges atitolint.Nu negi jei nezinojo, kad man kitokiu reikia, juk nesvarbu, kad as tuos parodziau.Negi negali suprasti, kad jau laikas pavadelius darytis, tai ir reikia paprastu karabinu, juk pirkejas gali suklysti... :-D negeri konsultantai, oi negeri :-D

#97918   diego
 19 Vas 2009 09:14
ba cia ziuriu visi virtine nepasitenkinimu labai jau rimtu eina :lol: bet visi tokie ''rimti'' kad oj :-D

#97921   gelmės
 19 Vas 2009 09:28
Jo, blyn. I many apgava. Vakar nueinu į parduotuvę ir sakau - man pora sargelių. Pakeliu akis, o ten mėsos skyrius. Ne į tą magaziną inėjau. :evil: Reikėjo dešreles pirkti, juk gėda nieko neimti. :-D Nesinervui Diego. :/brazasista ;-var-var.

#97922   spiridonas
 19 Vas 2009 09:29
Anadien MAXIMOJ prekinausi. Pirkau pieno, silkes ir šviežių agurkų. Matyt, maximos konsultantai geri pasitaikė - silkės nepardavė argumentuodami, kad galiu pratrysti ir dar, anot tuomohauko, šūdinais pirštais į skundų knygą prikeverzoti. O iš kur jiems žinoti, kad agurkų mano :-grazi? prašė nupirkti salotoms, silkę labai mėgstu su karštomis bulvėmis, o pieną pirkau katinėliui palakinti... :roll:

P.S. beja vyrai jei yra kokių pretenzijų, konkrečiai ir rašykite, problemas spręsime. Nes daugelis čia pasireiškusiųjų, manau, tik "per dantį traukia", o forumą skaito ne vienas šimtas skaitovų, kurie gali labai skirtingai interpretuoti jūsų pasisakimus.

#97925   Agis
 19 Vas 2009 09:39
Spiridonai, cia ne per danty traukia, o kiek supratau, tai dauguma jumoro forma norejo pasakyti, kad ne visada mes patys pasakome ko norim, o paskui priekabu ieskom.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė