Na, subarikai tai mane senokai vilioja, tuo labiau, kad po kaimus daugiausia važinėju, bet turiu giminėj vieną tokį gąsdintoją, kuris jau kokius keturis legasius ir vieną foresterį užvažinėjo, tai jis vis vos tik man apie subaru prasižiojus nukerta kalbą: "Pražūsi vaikeli, kai kas rimtesnio suges. Ne tavo kišenei tokiom mašinom važinėtis...". Tai aš ir bijau tokių kalbų prisiklausęs. Nors turint omeny, kad važinėju ne ypač daug (apie 20000 km per metus), tai ko gero bet kokio modelio nevisiškai užmuštas mašiniukas gali 4 - 6 metelius atlaikyt, bet... Kaip pasiseks, kaip pasiseks...
O perkant galutinį sprendimą turbūt eilinį kartą nulems ne tiek konkreti markė ar modelis, bet konkrečios mašinos techninis stovis, bet visgi norisi kažkiek susisiaurint paieškų ratą atmetant absoliučiai neprotingus variantus ir pasiliekant keletą logiškiausių - racionaliausių.
Ačiū visiems patarusiems
.
P.s. Wytux labai taikliai pastebėjo
. Reikia kantraus, nebrangaus, patikimo darbinio arkliuko, bet... pamatai kokią gražuolę ir protas trumpam aptemsta (čia kaip ir su moterimis
), akys žiba... 
O perkant galutinį sprendimą turbūt eilinį kartą nulems ne tiek konkreti markė ar modelis, bet konkrečios mašinos techninis stovis, bet visgi norisi kažkiek susisiaurint paieškų ratą atmetant absoliučiai neprotingus variantus ir pasiliekant keletą logiškiausių - racionaliausių.
Ačiū visiems patarusiems

P.s. Wytux labai taikliai pastebėjo