Na va kaip ir sakiau buvau nuvaziaves pamedziot samuku,oras buvo tikrai daug ka zadantis,nas vaziavau po lietaus ir pekunijos. Vietoj buvau 20.00 bet kaip ir pries pora dieno toj vietoj zvejojo dar vienas toks pat kaip as samu medziotojas

beja jy antra karta jau sutinku pastarajy buvo pagaves viena,kaip veliau paaiskejo 2kg200gramu samuka,na uzsimeciau 2 meskeres ir po kokiu 15-20 matau greta zvejajanciam kolegai kibimas,tikrai nestiprus,panasus y pugzlio

meskeres galio kratymas

Jis tik oba sako yra ir yra geras meskere perlinko rites stabdis pradejo zviegti,mano akys ant kaktos puoliau prie jo galvojau gal reikes padeti,na dar tokios situacijoj nebuvau atsidures kad uzkibtu toks monstr as:-D

bande prilaikyti dar vala ir su pirstais,tai liko supjaustytais

nu jega buvo super stipri,taip samas pasisukiojas vietinej duobej apie minute,pasuko nemuno vidurio link y srove,tada jau nieko negalejo padaryty nei kiek y save nejo jo patraukti

ir staiga atleido,sako nuejo,parsitauke svina o ten pasrodo neatlaike0.35 pavadelis

Na bet emociju uzteko ir man ziurint is salies,paskiau tik speliojom koksai monstras galejo ten buti

Na jis neuzilgo isejo namo, o as likau,adrenalinas sukiles,akys ybestos y meskeres galiukus ir laukdamas antro tokio galiuna

bet aisku nieko panasaus man neuzkibo,uzkibo vienas buozgalviukas,ungurys 900gramu ir 3 nerelizuoti kliovai

beja prasedejau iki 3.00.
Sendien varau vel