Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #313735   Bratka
 24 Spa 2011 20:38
Nuo kada golpuose jos laiko?Tojotoj brangiausias malonumas butu jei amortikus tektu keisti priekinius,visa kita labai normalios kaonos pvz sarnyras jei levakas apie 40lt geras apie 70lt
 #313736   tukasG
 24 Spa 2011 20:39
Šiaip avensiai tikrai sudomino, tik vat šiandien kažkaip neužėjau toj kainų kategorijoj, tai nebuvo labai ką su kuo palygint, bet aš dar ir neskubu labai. Vis tiek pirkimas bus greičiausiai tik pavasariop (tada pinigėliai atkeliaus), tai dar turiu gražaus laiko domėjimuisi ir apmąstymams. Abejoju tik ar pavyktų Avensį karavaną už tokią sumą dar neužmuštą rast (visgi kaip suprantu šiam tojotos modeliui tokia pinigų suma tik kainos pradžia, o ne lubos). Motorą visgi rinkčiausi mažesnės kubatūros dėl kuro ekonomijos (nebent su tais 1,6 kas nors negerai iš techninės pusės). Pastoviai greit lakstyt, draskytis nemėgstu tai kažkokių super duper galių ir nereik.
P.S. Dėl rūdžių tai vis gi maloniau, kol jų labai daug nesimato, arba kol jos nepradeda kelt pavojaus gyvybei... Turėjau karčios patirties dėl rūdžių su savo pirmuoju auto - opel kadet. Metų buvo gerų, išoriškai atrodė dar neblogai (rūdys buvo panaikintos - užmaskuotos), bet... kai važiuojant maždaug 80 km/h greičiu atplyšo nuo dugno priekinio rato šakės tvirtinimo detalė ir mašina dėl išklišusio rato staiga metėsi į priešpriešinio eismo juostą... tai maniau, kad jau viskas... gerai kad buvo trečia valanda nakties ir iš priekio nieks nevažiavo...
 #313743   Vegys
 24 Spa 2011 20:50
Wytux rašė:Nu tai ar brungiai kastuoja tas Tajotas pasiremontuot ( turiu omeny pakaba) nes pas mane visos pakabos nelaiko ..
Camry - brangiai. Cariną nelabai ilgai turėjau, tai apie pakabos remontą pasakyt nieko negaliu. O va senas "kibiriukas" Starlet - apskritai beveik negenda. Tiesa, paskutinius kelis metus pas uošvienę praleido, ale dabar vėl pasiskolinom :)
Šiaip pakabos ir pas mane per daug nelaiko - vis tik važinėjimas į žvejybas pvz joms nėr į naudą.
Dėl gedimų - man Volvo mažiausiai gedo :)
 #313745   vava
 24 Spa 2011 20:54
antrinu Bratkai. 1.6 avensio motors ryja daugiau nei 1.8
 #313747   tukasG
 24 Spa 2011 20:56
O kaip "Starleto" vėjas nuo plento nenupučia? :)
Kažkada švogrius "perekupaudamas" buvo vieną starletą pardavimui parvaręs, tai teko ir man biškutį su juo pavažinėt. Važiavau kažkada per didelį vėją, tai važiuojant 90 km/h jau kažkaip nebejauku daros, atrodo, kad stipresnis vėjo gūsis nupūs nuo kelio...
 #313748   p.arturas
 24 Spa 2011 20:56
Bratka rašė:Geriau rinkis 1.8,kuro sanaudos bus tos pacios kaip ir su 1.6 ir motorui bus daug lengviau
ziurint gryn i kw tai taip.
bet techniskai tai yra tas pats 1,6 tik padidinta kubatura. turi ausinimo ir tepimo bedu.
geriau rinkti arba 1,6 arba 2.0 arba 2.0 td.
 #313749   p.arturas
 24 Spa 2011 20:58
tukasG rašė:O kaip "Starleto" vėjas nuo plento nenupučia? :)
Kažkada švogrius "perekupaudamas" buvo vieną starletą pardavimui parvaręs, tai teko ir man biškutį su juo pavažinėt. Važiavau kažkada per didelį vėją, tai važiuojant 90 km/h jau kažkaip nebejauku daros, atrodo, kad stipresnis vėjo gūsis nupūs nuo kelio...
galetum toki avensio bagaznike veziotis vietoj zapaskes.
 #313754   Vegys
 24 Spa 2011 21:06
Niefig per vėją važinėt ! Ir dar ant 90 !
Jei rimtai - stabilumo/komforto ar pan joje nėr ir ieškot nereik. Užmiestyje važiuoju 90-100km/h, autostradoje 100-120 km/h. Pliusas jos tik kad negenda ir kad sąlyginai ne daug ryja (nors čia po klaustuku, nes bet kuris dyzeliukas ją deda į vieta). Pereitą baką išvažinėjau, gavosi vidurkis 6.5 ltr (Vilnius - Panevėžys ant 100-120km/h, likusi dalis darbas-namai). Na .. šiaip pagalvojus sąnaudos ko gero irgi ne stebuklas ...
Kas dėl kelionių - ją naudojam mieste trintis. Kitur naudojam kitą mašiną.
 #313761   Vegys
 24 Spa 2011 21:10
p.arturas rašė:
galetum toki avensio bagaznike veziotis vietoj zapaskes.
Vienas draugas turėjo XM. Kitas - Suzuki Swift. Juokavom panašiai - sakom, kol ano nėr - paslepiam Swiftą į XM bagažine :) Mums buvo juokinga kai pasakojom, tam Swftininkui - kažkodėl tai ne :)
 #313791   Antas
 24 Spa 2011 22:20
hipy rašė:
sonca rašė:Ko Jūs prie to rankinio vis prisikabinat, juk tai yra stovėjimo stabdis ir nebūtinai jis turi būt ranka užtraukiamas... ...aišku dalyvaujant slalome neįsivaizduoju kaip koja tai galima kontroliuot, bet jo paskirtis yra kita.
kiek zinau citrinose stovejimo stabdis nuspaudziamas koja ir stabdo priekinius ratus, varantys ratai irgi priekiniai - tad slalome tu jo nei koja nei ranka nenaudosi...
pataisysiu, tik xm rankinis stabdys ant priekiniu ratu ir su koja, kad pacukai nepirktu ir negadintu klases :-D visuose kituose normalus rankinis ant galiniu ratu.
 #313805   Sokratas
 25 Spa 2011 06:59
Tos Avensis atrodo labai žemos. Ar tik man tep atrodo?
 #313807   Antas
 25 Spa 2011 07:24
bobis rašė:Tos Avensis atrodo labai žemos. Ar tik man tep atrodo?
gi ne per arimus lasktyt skirta, tam tikslui labai gera transporto piremone - traktorius :lol:
 #313815   Sokratas
 25 Spa 2011 08:33
draugas, ne žvejys ir ne medžiotojas :), buvo nusipirkęs pernai apynauję, mokėjo apie 30 gabalų.Pardavė, ir nusipirko Audi A4. kaip sakėsi, atsibodo bordiūrus daužyti su bampereriu.
 #313836   gintars
 25 Spa 2011 10:19
tukasG rašė:O "plaukiojantis" smagratis avensiuose čia tik 4D4 dyzeliuose ar ir kiti motorai su juo?
Domejausi tik dyzeliais tai plaukojanti smagrati turi tik D4D motorai, paprastas 2 litru turbo dyzelis jo neturi.
 #313873   tukasG
 25 Spa 2011 14:35
Antas rašė:o apie dzipuka maza negalvoji?
Jeigu galvočiau tik apie automobilį žvejybai, tai apie nieką kita ir negalvočiau, bet kadangi reikalingas auto ne man vienam, o penkių asmenų šeimai, tai toks variantas kaip ir atpuola...
 #313879   p.arturas
 25 Spa 2011 15:05
tukasG rašė:
Antas rašė:o apie dzipuka maza negalvoji?
Jeigu galvočiau tik apie automobilį žvejybai, tai apie nieką kita ir negalvočiau, bet kadangi reikalingas auto ne man vienam, o penkių asmenų šeimai, tai toks variantas kaip ir atpuola...
http://auto.plius.lt/naudoti-automobili ... B46%5D=315
ir hobiui ir seimai
aisku penkiems biski reiktu pasispaust.
 #313884   Fiskius
 25 Spa 2011 15:21
vava rašė:antrinu Bratkai. 1.6 avensio motors ryja daugiau nei 1.8
Pritariu. Mano darbine 1,3 CDTI, kolegos vazineja su 1,7 CDTI. Kuro sanaudos praktiskai vienodos, nu nebent as vazineciau taip jau visai pensininkiskai (ne taip kaip ZT pencija :-D ). O visa kita gryns shuds tas 1,3 :? Duobe iki turbinos baisuline, kaskart prie sankryzos tenka lenktyniaut su dviratininkais, tik kai turbina isijugia, apdedu juos :-D Beje, vazineju 99% vienas. Jei taip pilnu ekipazu, tai nu nakum, islipciau ir eiciau peskom :-D
Dar viens dalyks, ciuju tas 1,3 nusibaigs zymiai greiciau uz galingesnius, nes visad labiau prakaituoja :roll:
 #313887   vava
 25 Spa 2011 15:27
o vat as turiu galavalomke - ieskau zieminiu padangu.... nu kainos tai..... :superšokas
be 250 net ner ka galvot , o jei geresnio gamintojo, tai ir 300 su virsum ir dar daugiau....
 #313888   Fiskius
 25 Spa 2011 15:31
Ziurint kokio dydzio ratai. Mes darbinem ieskojom, R16 205/55 tai valdzia nusprende pirkt nokianus W+, po 268lt. Idomu kas do biesas :roll: Isbandysim :neutral: Siaip rasho, kad gaminamos rusijoje, skirtos pigioms rytu europos rinkoms... :?
 #313889   tukasG
 25 Spa 2011 15:31
Matau, kad man greičiausiai dar reiks golfukas kankint "do pobednovo konca", o tuo tarpu intensyviai penėt kiaulę - taupyklę iki geresnio įmitimo... :)
 #313891   vava
 25 Spa 2011 15:39
Fiskius rašė:Ziurint kokio dydzio ratai. Mes darbinem ieskojom, R16 205/55 tai valdzia nusprende pirkt nokianus W+, po 268lt. Idomu kas do biesas :roll: Isbandysim :neutral: Siaip rasho, kad gaminamos rusijoje, skirtos pigioms rytu europos rinkoms... :?
pas mane tokie pat ismatavimai.
vazinejau as kelis sezonus su hakapelita, zmonai buvau paemes WR, o W+ dar zemesnes kokybes pagal kaina gaunas....
dabar ziuriu Pirelli W210 snowsport nebloga palygint kaina gaunas, bet atsiliepimu internete is Lietuvos nulis apie jas. Gal nevazineja nieks???
 #313894   vava
 25 Spa 2011 16:01
is tu testu tai visos tiesos nesuzinosi. noretusi , kad paskaityt, kaip musu keliuose jos elgias
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė