Beje, tavo Raynforestas taiSauliusM rašė:perleidziu estafete. netrukdysiu UL manjakam pasireikst. nes man asmeniskai UL tik su eseriu ir kirsliu zvejyba asocijuojas. viskam kitkam man ir L ar net ML labai gerai yra.

Beje, tavo Raynforestas taiSauliusM rašė:perleidziu estafete. netrukdysiu UL manjakam pasireikst. nes man asmeniskai UL tik su eseriu ir kirsliu zvejyba asocijuojas. viskam kitkam man ir L ar net ML labai gerai yra.
tas kotas siaip unikalus yra. as asmeniskai ji tikrai auksciau statyciau nei lumio imx ir kroikso avidas. nusipirkai nerealu daikta uz jumoristine pinigu suma jeigu ka.Pelekas rašė:Beje, tavo Raynforestas taiSauliusM rašė:perleidziu estafete. netrukdysiu UL manjakam pasireikst. nes man asmeniskai UL tik su eseriu ir kirsliu zvejyba asocijuojas. viskam kitkam man ir L ar net ML labai gerai yra.tvicinimui
ir dar rankos po zvejybos vasku kvepia
pasiskaityk 51 sios temos psl. man irgi buvo kile tokiu minciu - nelabai pasiteisino, mazokai bandziau, neperkandau gal, gal netoj vietoj ne tuo laiku bandziau...
Tai ką čia aprašei jau senei atrasta ir vadinasi "žvejyba sbirulino sistema"tukasG rašė:....... turėtų gautis gan smagi žūklė, tokiu spiningo, plūdinės, muselinės hibridu.
......
turiu ta kur 2,4m ilgio, kazkada spiningu temoj rasiau:Donce rašė:sveiki,gal kas turit toki koteli http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=3035 idomi butu jusu nuomone..
SauliusM rašė:Nu va, alaus puse bokalo nugeriau po kapiniu lankymo maratono. tai daba biski parasysiu. vienzo siandien is ryto pries kapiniu lankymo maratona buvau nubeges prie Nemuno pagaliau pratestuot biskiuka Norstream Ultra. 2,4m ilgio deklaruojamo 2-12gr uzmetimo. buvau siek tiek nustebes, kad komfortiskas metyt svoris uzrasytas tikrai gana tiksliai. 2gr salmo tiny ir 2,5gr pontoon21 cheerful meta neblogai. net pabandes situos pametyt smalsumo delei uzsikabinau tsuribito baby minow 1,1gr tesverianti. kazka panasaus i uizmetima galima atlikt net ir su tuo vobleraiciu. aisku meciau su 0,18mono valu (DAM Imperial) pasiploninus vala manau mikrobai skristu visai neprastai. is sunkiosios puse taip be dideles baimes is jegos galima mest kazkur iki 14gr. atsargiu balioniniu metimu meciau ir 20gr bet jau komforto ner visai. vienu zodziu deklaruota uzmetimo svori uzskaitau. o optimaliai sakyciau meta 5-8gr kazkas. nu gal 4-8gr bet 4gr nieko metomo neturejau, viskas buvo arba 3 arba 5gr deziukej kai tycia. meciau su ryobi applause 2000 rituke ir jau minetu valu. vienzo balansas su 2000 ryobiu ne pats idealiausias ir prasosi 3000 dydzio kotas arba siaip 10gr kazko sunkesnio. bet jei 3000 ryobi uzkorkuot tai jau pirmo ziedo diamtras butu mazokas ir vala stabdyt pradetu. nu vienzo reik mazdaug 290-300gr sveriancios ritukes su ~2000-2500 dydzio bugnu.
cia apie pliusus kolkas is minusu tai jau mineta blekine tulpe ir atgrubnagiskai surinktas rites laikiklis. bet zinant koto kaina, tai man labai kabinetis prie situ smulkmenu sazine neleidzia.
ir dar pabaigai. nu kazkaip radau kisenej megabass x-80 trick darter vobleruka. tai sakau pabandysiu patvicint su juo. nu tas jau ziaurokas sitam kotui. sakyciau kotas jo visiskai nepaveza. o dar valas mono.nu bet to kiek paveza uzteko kad isisegtu ~0,8kg lydekioks:
tai za odno isbandziau ir kaip zuvi laiko ir kiek jegos turi kotas. lydekioks visai galini kabliuka uz lupos isiseges buvo ir nenusipurte. o ir jegos su tokiom silkem tvarkytis jam pakankamai.
vienu zodziu, kaip as ji pirkau sapalam, tai tam jis tiks pilnai, ir jei netycia sapalus begaudant koks salatis balamutas i svecius uzsuks, tai irgi nelabai baisu.
as 6 men nesugalvojau, ko man reikia...Vegys rašė:Catana man nepatinka iš esmės. Nors daug kas naudoja. Ką gaudysi ? Reik būtent tokio spiningo ar tiesiog reik čekį išleist ? Gal naudingesnių dalykų rastum ?
Jei taip tiesiai, tai nei viens i UL remus netelpa. Na gal ish bedos Catana. Turejau ji. Jo tikroji ryba tikrai ne 10 o kazkur 15 tai tikrai.vava rašė:nu, bernai, pasakykit. ka jamtumet
Shimano force master 2,4m 3-15g
http://www.zuklys.lt/katalogas/index.php?productID=134
ar
Shimano Catana 2,4m 2-10g
http://www.zuklys.lt/katalogas/index.php?productID=76
cia su salyga, kad renkuos konkrecioj parduotuvej (Laikas zvejot), nes turiu dovanini ceki ir noriu kazko lengvesniems masalams
Kiek ten esu buvęs, nieko iš UL nemačiau. Stovėjo, tiesa, vienu metu kažkas iš LOOMIO, bet jau senokai.vava rašė:... sugalvok cekius dovaninis tokioj siknaskylej pirkt...