butinai parasysiu...
Ne tau, mane mokyti kaip ir kur zvejotishimano 26 rašė:tai jei nzn,pasiskaityk,daug straipsniu kam skirti vagleriai...kamstis rašė:O tai kam skirtos, slankiojancios pludes,vagleriai
cia tau atrodo paparasciau,man gal kitaip atrodo paparasciau ir nesigincysiu..kiekvienam savaip...kamstis rašė:Ne tau, mane mokyti kaip ir kur zvejotishimano 26 rašė:tai jei nzn,pasiskaityk,daug straipsniu kam skirti vagleriai...kamstis rašė:O tai kam skirtos, slankiojancios pludes,vagleriai![]()
Jei nori is valties su dugnine tai ir gaudyk ,nera cia jokio mokslo,Nemune ,ant sroves is valties karpiukus gaudydavom ir vargo nematydavom,cia atrado problema,kaip baloj is valties zvejot.
Tau zmones aiskina, kaip galima paprasciau,o jei tau reikia per kita gala tai sekmes
kaip pasakecioje: ir vel atgalios ir viskas is pradzios.kalmaras rašė:Nu shimano26 duodijei as rimtas pludininkas ir netoli kranto 4-5-6m gylio?ka man daryt jei ne wagleri naudot?aisku light feederiukas ar pickeriukas nepakenktu bet visu pirma uz pludine netolimais atstumais..o cia-fyderiukas is valties per bamgavima,nzn nzn
kamstis rašė:Na taipJei jis sugalvos su vandens slidemis su fyderiu zvejot
,mes turesim aiskint,ar kas nebande
![]()
Reiktu pagaliau suprast,kad fyderis nera panaceja.Yra kitu zvejybos irankiu ,kurie daugiau -maziau tinkami tam tikromis zvejybos salygoms.
As daznai federi rankoi laikau, kai netoli metu ir kai melacius kabinejasi ;)EDVD rašė:maciau rusu filma kazkoki, ten su pikeriuku is valties zvejojo, ji laiko rankoj, tai kiekvienas prisilietimas ranka jauciamas, gal visai smagu turetu buti
Agis rašė:Tai su feederiu ir mepsą gali mėtyt, o su spiningu šėryklas, bet ar apie tokias žvejybas verta kalbėti.Manau nereikia užsiiminėti mozachizmu ir žvejoti taip, kokiai žvejybai tas įrankis skirtas.
Sakyciau galima butu bandyti ir su fyderiuku ar geriau netgi pikeriuku :sh..Juo labiau galima zvejoti lengvesniu svoriu,be serykleliu,-zuvy tiesiog jaukinant is rankosshimano 26 rašė:Agis rašė:Tai su feederiu ir mepsą gali mėtyt, o su spiningu šėryklas, bet ar apie tokias žvejybas verta kalbėti.Manau nereikia užsiiminėti mozachizmu ir žvejoti taip, kokiai žvejybai tas įrankis skirtas.
bet buna nenumatytu atveju,kai tiesiog nera kitos iseities,cia kalbu,kad yra lb gera vieta,kur laikosi zuvis,bet ten nera jokio priejimo prie kranto,tai belieka valtis,nebent turi kokiu kitu pasiulymu..
Turiu omenį kai negaliu padet ant stovų, vienoj vietoj tenka beveik iki keliu vandenį stovėt, tai ir laikau rankoj, užmest irgi tik soniniu imanoma nes už krūmų medžiai.Agis rašė:Tai su feederiu ir mepsą gali mėtyt, o su spiningu šėryklas, bet ar apie tokias žvejybas verta kalbėti.Manau nereikia užsiiminėti mozachizmu ir žvejoti taip, kokiai žvejybai tas įrankis skirtas.