Turbūt apie ritę kalba...henyte rašė:...turbut suklydai, gal 99 ?

Nu nežinau, šiandien jau pašte atsiemiau spiningioką ir prie vandens truputį mėginau, tai su 200 gr rite taip sau, lyg tai noris kad lengvesnė būtų. Bet čia gal iš įpročio ar kaip. Va į šitą http://www.tacklewarehouse.com/Shimano_ ... SSCMG.html pažiūrėjau, sakau tiktų prie spiningo spalvųOMar rašė:Nereikia NUOVO. Va ant Corto jau noretusi lengvesnes.
Ant kašio tai jau prašau nevaryt, koks tai Lietuvos futbolo gerbėjų kompleksas čia yr ar kasmakaulė rašė:Atradom berniukai STEBUKLA!!!!!finezza,kotas,kuris ukrainieciu ir ruskiu sportininku jau 3 metus pripazintas geriausiu ul kotu varzybose.Tai aciu dievui,kad atsirado toksai Omar,kuris juos atitempe i Lietuva ir uzvede diskusijas,dave nusipirkt,papurtyt ir t.t.Tada jo prireike net Sauliui visaziniui.(ir man aisku).Taigi kokie esam tormazai,beviltishkai atsilike,ir nepasitikintys.Taip ir trypchiojam po savo kakuly ir nuomone,kai normali europa(nu ne ruskei ir xoxolai),varo pirmyn,nekalbant apie japashkes ir amerikosus.Taip ir mirsim ziauriai protingi sau.O kad koki ofsetnika,gumini slieka,karolina atrastumem-ner shansu,viska uz mus sugalvoja,o mes beviltishkai atsiliekam,besigirdami,kad kruva peraugusiu neigaliu su 56 kojos ishmiera ta oranzini kamuoly dar i kazkoky krepshy sugeba ymest.
turejau as irgi ta finneza jau pres 3 metus(kaip greit laikas begamakaulė rašė:Atradom berniukai STEBUKLA!!!!!finezza,kotas,kuris ukrainieciu ir ruskiu sportininku jau 3 metus pripazintas geriausiu ul kotu varzybose.Tai aciu dievui,kad atsirado toksai Omar,kuris juos atitempe i Lietuva ir uzvede diskusijas,dave nusipirkt,papurtyt ir t.t.Tada jo prireike net Sauliui visaziniui.(ir man aisku).Taigi kokie esam tormazai,beviltishkai atsilike,ir nepasitikintys.Taip ir trypchiojam po savo kakuly ir nuomone,kai normali europa(nu ne ruskei ir xoxolai),varo pirmyn,nekalbant apie japashkes ir amerikosus.Taip ir mirsim ziauriai protingi sau.O kad koki ofsetnika,gumini slieka,karolina atrastumem-ner shansu,viska uz mus sugalvoja,o mes beviltishkai atsiliekam,besigirdami,kad kruva peraugusiu neigaliu su 56 kojos ishmiera ta oranzini kamuoly dar i kazkoky krepshy sugeba ymest.
neskaitant to, kad ant manes biski batono patrupint bandei (gal kokia nuoskauda jauti, bet cia jau tavo, o ne mano bedos) tai zinok nieko nesupratau, ka cia pasakyt taip mandriai su sita zinute norejei...makaulė rašė:Atradom berniukai STEBUKLA!!!!!finezza,kotas,kuris ukrainieciu ir ruskiu sportininku jau 3 metus pripazintas geriausiu ul kotu varzybose.Tai aciu dievui,kad atsirado toksai Omar,kuris juos atitempe i Lietuva ir uzvede diskusijas,dave nusipirkt,papurtyt ir t.t.Tada jo prireike net Sauliui visaziniui.(ir man aisku).Taigi kokie esam tormazai,beviltishkai atsilike,ir nepasitikintys.Taip ir trypchiojam po savo kakuly ir nuomone,kai normali europa(nu ne ruskei ir xoxolai),varo pirmyn,nekalbant apie japashkes ir amerikosus.Taip ir mirsim ziauriai protingi sau.O kad koki ofsetnika,gumini slieka,karolina atrastumem-ner shansu,viska uz mus sugalvoja,o mes beviltishkai atsiliekam,besigirdami,kad kruva peraugusiu neigaliu su 56 kojos ishmiera ta oranzini kamuoly dar i kazkoky krepshy sugeba ymest.
normalus balansas. nu taip taip ant ribos aisku, bet visks normaliai. ant trumpesnes finezos ar vos sunkesne rituke tai jau gal ir nekazkas butu.Jurginas rašė:O tai kaip tau balansas Finezzos su šitu exceleriu? Aš kažkaip net pagalvojau, ar nereikės kokio luviaso prikombinuot prie GONFS-732UL-T, o tu su 8,6 oz rite gaudaiSauliusM rašė:..............
rituke daiwa exceler TSH 2000. nu tanauja daiwa didlio perdavimo 6,2:1. jau buvau apie ja rases, bet si savaitgali isbandziau su pintu valu pirma syk. su 0.128 pintuku tvicinau, dziginau ir dar beleka dariau visa savaitgali. nei vienos kilpos nenumete.............
jo, abuskes Kotas i LT veza.Vitolis rašė:O abuškėm kas ant LT prekiauja. Kotas berods. O daugiau? O taviškė sauliau 2000 ar 2500?
mano nuomone is pradziu lygiai tokia pati buvo del tu K ziedu, bet paskui pazvejojau ir galiu pasakyt, kad viskas ten normaliai su tais K ziedais.vital(vilnius) rašė:...man ji su senais zedeleis(fuji titanas ant vienos kojeles) geriau patiko,negu dabartines su "k" ziedais,je ten kaip "ant karves...."
Tai žinoma, kad stebūklas, nes mūsų žvejų laidos nerodo to kas gerai, o daro Topshop laideles. Tai kur gauti žmogui tikrą informacija apie esamus įrankius. O dabar tai toks vaizdas, kad vobleriai tik egzistuoja Rapala, valas 832, o kur Tironas pasirodo ten dar Saeguaras. Kiti vėl "Kotą" proteguoja, taip kad čia teisybės nėra.....makaulė rašė:Atradom berniukai STEBUKLA!!!!!finezza,kotas,kuris ukrainieciu ir ruskiu sportininku jau 3 metus pripazintas geriausiu ul kotu varzybose.Tai aciu dievui,kad atsirado toksai Omar,kuris juos atitempe i Lietuva ir uzvede diskusijas,dave nusipirkt,papurtyt ir t.t.Tada jo prireike net Sauliui visaziniui.(ir man aisku).Taigi kokie esam tormazai,beviltishkai atsilike,ir nepasitikintys.Taip ir trypchiojam po savo kakuly ir nuomone,kai normali europa(nu ne ruskei ir xoxolai),varo pirmyn,nekalbant apie japashkes ir amerikosus.Taip ir mirsim ziauriai protingi sau.O kad koki ofsetnika,gumini slieka,karolina atrastumem-ner shansu,viska uz mus sugalvoja,o mes beviltishkai atsiliekam,besigirdami,kad kruva peraugusiu neigaliu su 56 kojos ishmiera ta oranzini kamuoly dar i kazkoky krepshy sugeba ymest.
pabanditum su senais zedeleis kitaip sakitumSauliusM rašė:mano nuomone is pradziu lygiai tokia pati buvo del tu K ziedu, bet paskui pazvejojau ir galiu pasakyt, kad viskas ten normaliai su tais K ziedais.vital(vilnius) rašė:...man ji su senais zedeleis(fuji titanas ant vienos kojeles) geriau patiko,negu dabartines su "k" ziedais,je ten kaip "ant karves...."
Kažkokiam filmuke mačiau, kad metant, valas karts nuo karto gali apsisukt ant pirmo žiedo kojelės. Todėl japoškės ir prigalvojo tokias "K" kojeles. Ir dabar ta problema išspręsta.SauliusM rašė:kad K yra sunkesni, tai taip. bet kad nuovo finezai jie butu per sunkus, nu tai nepasakyciau. blankas tikrai nera perkrautas ziedu svoriu.
man asmeniskai jie gyvent nemaiso. nu atrodo gal tik neseksovai jie, bet na skorost tai ne vlyjajet mano supratimu.
cia yra teorija, o kiek kartu praktikoj esat uz didziuju ziedu vala mesdami uzpainioje?Vitolis rašė:Kažkokiam filmuke mačiau, kad metant, valas karts nuo karto gali apsisukt ant pirmo žiedo kojelės. Todėl japoškės ir prigalvojo tokias "K" kojeles. Ir dabar ta problema išspręsta.SauliusM rašė:kad K yra sunkesni, tai taip. bet kad nuovo finezai jie butu per sunkus, nu tai nepasakyciau. blankas tikrai nera perkrautas ziedu svoriu.
man asmeniskai jie gyvent nemaiso. nu atrodo gal tik neseksovai jie, bet na skorost tai ne vlyjajet mano supratimu.
Jei būt Finezos ne vien UL, tai ir ash gal jau būč užsitavorinęs. Dabar da tik knietiSauliusM rašė:tai kaip suprantu, OMar jau rimtai uzveze nauja bacila, ir dabar vyksta visos Lietuvos UL'ininku uzsifinezinimas
Tai kad mes per ziema jau viska susipirkom..SauliusM rašė:tai kaip suprantu, OMar jau rimtai uzveze nauja bacila, ir dabar vyksta visos Lietuvos UL'ininku uzsifinezinimas
Tikra tiesa...giedriuzzz rašė:Na lyg yra ir ne UL
Tiro kračiau, super kotukasVitolis rašė:Aciu. Jau ir ash radau. Va modeliuks. Atrodo nieko Graphiteleader Tiro GOTS-792ML Tik tas sujungims prie rankenos neiprastas
zinant kokie tie tavo kotai,tai as nesuprantu, ko tu dar laukiVitolis rašė:Jei būt Finezos ne vien UL, tai ir ash gal jau būč užsitavorinęs. Dabar da tik knietiSauliusM rašė:tai kaip suprantu, OMar jau rimtai uzveze nauja bacila, ir dabar vyksta visos Lietuvos UL'ininku uzsifinezinimas
Arba raiks visus keturis turimus UL kotelius išleist ir paimt vieną