as karta keiciau impeleri yamaha 6ag impeleris buvo geras ale sakau pagerbsiu ant vasaros. variklis buvo stovejas lygiai 6men. kai nusiemiau koja ziur sraigtas nelabai sukinasi unt laisvo begio. tadu as vienon kiton pusen ji. ir finale kai isardziau impeleri buvo pora sparniuku kiton pusen ziurejo.Reziume turbut isdziuvo vanduo per laika tepimo ner ir sparneliai prilipo prie sieneliu.gal nezdamas ar kaip transportuodamas netycia pasukai sraigta kiton pusen ir pasiverte sparnelis.as manyciau taip.nes man taip yra buve.
quote="ramkis"]Vakar nusprendžiu ptikrinti svo kumeles prieš didžiuosius sezono startus. Užsikabinu, užpompuoju, "padsosą" užtraukiu, brūkšt iš pirmo patraukimo. Murkia kaip kačiukas, net gera klausytis. Visą žiemą garaže prasivoliojo. Nu sakau, paleisiu daba pilna "zovada" po lankas kaip trakinius kumelius iš po žiemos, prasilakstyt. Bet fyst, stebiu, kad kažko nenori "myžt" , o tik burbuliuoj keistai. Nu aš lėtai lėtai į krantelį. Nusikeliu nuo valties, išskerdžiu koją tiesiog prie vandens. Kūrdza mat, vienas impelerio sparnelis į kitą pusę žiūri
Viską sutvarkau kaip turi būti, surenku, uždedu ten kur reikia. Brūkšt, murkia, sysioja
Ir gazelio, kad net kepurės nuo galvų lakstė. Bet vat neduoda vienas klausimas ramybės. kaip taip galėjo nutikti? nagi mekanikai, trenkit logišką paaiškinimą
[/quote]
quote="ramkis"]Vakar nusprendžiu ptikrinti svo kumeles prieš didžiuosius sezono startus. Užsikabinu, užpompuoju, "padsosą" užtraukiu, brūkšt iš pirmo patraukimo. Murkia kaip kačiukas, net gera klausytis. Visą žiemą garaže prasivoliojo. Nu sakau, paleisiu daba pilna "zovada" po lankas kaip trakinius kumelius iš po žiemos, prasilakstyt. Bet fyst, stebiu, kad kažko nenori "myžt" , o tik burbuliuoj keistai. Nu aš lėtai lėtai į krantelį. Nusikeliu nuo valties, išskerdžiu koją tiesiog prie vandens. Kūrdza mat, vienas impelerio sparnelis į kitą pusę žiūri