Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #455210   Vytenisnl
 08 Kov 2013 17:17
Kadangi asmeninių/darbinių tinklapių reklamuoti negalima gal galima į profilį įtraukti "www" žymę? Greta Profile, pm, email ikonėlių pridėt www?:) pagal nutylėjimą phpbb irgi atrodo turi tokią funkciją (nors senokai čiupinėjau, galiu ir klysti)
 #455872   vava
 10 Kov 2013 23:03
henyte rašė: nesuprantu ka pensininkas blogo padare, kad visi ji nuverst norit...
Vegys rašė:Kaip dėl ko ?
Anas leščius maišais tempia, o vietų neišduoda ! Pavydolių ant LT daug.
Atsakiau į klausimą ? :)
Tadunce rašė:Visi forumo "murziai" sukilo, kad penciją pašalinti kaip konkurentą :-D
geda skaityt tokius atsakymus ypac is Vegio... Ir nesvarbu, kad tai buvo blevyzgose. Kodel nesakot, kad pasielget kaip mergaites, isgirde audrucio ultimatuma??
Matau jusu veiksmuose nesuderinamu dalyku:
Hamis parase normalu ir logiska atsakyma paklausejui. Paskui ikalat ispejima pensijai. Tai yra padarote du vienas kitam priestaraujancius pareiskimus. Tai kokia yra forumo moderatoriu pozicija??

Prasau duot atsakyma, kodel tai, kas anksciau budavo toleruojama, dabar yra baudziama?
Kodel anksciau uz nesantaikos kurstyma forume duodavo nuobaudas, o dabar ne?

ir dar. mano akim ziurint, tiksliausia situacija apibudino Raude....
Raude rašė:Normalūs vyrai nemala liežuviais ir spiegdami neisterikuoja bei lėkščių daužo. O tavo žinutės skirtos Pensijai būtent tokios ir yra. Tfu, skaityt koktu.
ar vis tik eikim lekstuciu dauzyt?? :)
 #455875   Vegys
 10 Kov 2013 23:31
vava rašė:
henyte rašė: nesuprantu ka pensininkas blogo padare, kad visi ji nuverst norit...
Vegys rašė:Kaip dėl ko ?
Anas leščius maišais tempia, o vietų neišduoda ! Pavydolių ant LT daug.
Atsakiau į klausimą ? :)
geda skaityt tokius atsakymus ypac is Vegio... Ir nesvarbu, kad tai buvo blevyzgose
Svarbu ! Tai buvo blevyzgose. Blevyzgos ir skirtos blevyzgojimams. Keista, Vava, kad tiek laiko praleidęs forume nesupranti kas yra blevyzgos ... :roll:
Jei žinai nors vieną atvejį, kada pensininkas maišais žuvį tempė (ty pažeidė limitą) - informuok. Aš tokio atvejo nesu girdėjęs.
 #455918   Agis
 11 Kov 2013 09:51
Nedarykit skubotų išvadų :!: Vava, turėtum dar prisiminti, kad kai kuriems veiksmams ar pozicijos išreiškimui reikalingas pritarimas, o kol kas išeiginės, ne visi miega Tribūnoje.Pranešimas, apibudinantis tą situaciją jau seniai paruoštas.
 #455973   vava
 11 Kov 2013 12:56
Agi, tu supranti, ka parasei?
Ka reiskia "nedaryti isvadu", kai jos jau padarytos?
Ka reiskia "kai kuriems veiksmams ar pozicijos išreiškimui reikalingas pritarimas", kai moderatoriai pozicija isreiske jau du kartus. Gaila, bet skirtingai...
Ko vertas kazkoks senai paruostas "pareiskimas apie situacija", kai apie ji zino tik keli zmones? Tai gal paviesinkit? ko laukiat?
 #455981   Agis
 11 Kov 2013 13:17
Viską aš suprantu ir savo poziciją parašysiu tada, kai reikės ir kai nuspręs tie keli žmonės, kurie turi žinoti.Yra žmonių, kurie per išeigines randa ką veikti apart sėdėjimo prie kompo kaip mudu Vava, tai ir užsitesė tas atsakymas.
 #456041   SauliusM
 11 Kov 2013 17:47
vava, bet tu pats tai irgi galetum neprisi.isinet prie moderatoriu is nefig delat. juo labiau kad pats buves moderu ir turetum viska suprast ir taip is tikruju. tai dabar is sono ziurint atrodo, kad kazkokia ar tai nuoskauda jauti ar tai siaip piktas neaisku del ko, kad rupi tau pastoviai zibalo ant zariju papilt.
 #456074   tukasG
 11 Kov 2013 19:06
Po keleto dienų praleistų be "Žvejo tribūnos" šį ryt perskaičiau kas čia naujo per paskutines dienas prirašyta. Nustebino ir nuliūdino "žvaigždžių karai"... Prisiminiau kadaise, po panašių "apsipešiojimų" tarp forumiečių, Agio parašytas išties išmintingas mintis. Tiksliai pažodžiui nebe pacituosiu, bet esmė buvo maždaug tokia: forumas vienija žvejus, todėl labai verta pagalvot, ar jame vieta temoms dažnai supriešinančioms žvejus visiškai su žūkle nesusijusiose diskusijose...
Aišku, konfliktinių situacijų visiškai išvengti turbūt niekur ir niekada nepavyksta, bet sumažinti jų tikimybę įmanoma. Kai žvejų forume susikimba ginčuose tarkim muselininkas su plūdininku arba ginčijamasi dėl su žūkle susijusių politinių sprendimų, arba apsipešioja nepatenkintas žūklės įrangos pirkėjas su tos įrangos gamintoju ar prekeivių, tai gal ir nelabai malonūs, bet dėsningi atvejai, nes jeigu yra žvejų tribūna, tai iš jos ir išsakomi, keliami bei sprendžiami žvejams aktualūs ginčai. Ar vieta joje iš jos karts nuo karto aidintiems politiniams, religiniams, sportiniams ir pan. ginčams...? Vardan santarvės. Turbūt ne veltui etiketas moko, kad bendraujant su nepažįstamaisiais patartina vengt politikos, religijos, rasės, lyties, kad ir to paties sporto temų, jeigu stengiamasi netyčia neužaštrint žmonių tarpusavio santykių, juk tai temos, kuriose visada atsiras radikalių išsakytos nuomonės priešininkų...
 #456123   audrutis
 11 Kov 2013 20:33
Na va, atejo laikas tarti paskutini zodi. Pameni Agi sakydavai man, kad mano toks charakteris, jog as visada turiu pasakyt paskutini zodi ;-) O kadangi charakteris yra praktiskai nesikeiciantis dalykas, tai kitaip as negaliu. Na o dabar apie viska is pradziu, kad suprastumet, kodel sukeliau tiek sumaisties, nes itariu nelabai cia susigaudet.
Visu pirma pasakysiu, kad pensininkas cia visai ne prie ko. Taip, pasake jis astresni zodeli, isiutino kazkiek, bet realiai visa tai ivyko del senu problemu, kuriu neissprende senieji moderatoriai su tavim Agi priesaky, nes tu juk tikrasis tribunos vadas. Na o dabar apie viska is pradziu.
Kazkada seniai seniai, 2007 metais atradau as si puikiu zmoniu rata Zvejo tribunos forumo pavidale ir labai greitai i ji isiliejau. Prisipazinsiu tribunos chebra man reiske tikrai daug. Kaip kazkada pasijungdamas parase makaule - sio forumo chebra buvo nereali, ji buvo kaip seima. Ir tikrai buvo labai gera but joje, dalyvaut meetuose, mastyt ka gero galima padaryti forumo labui ir tt. Taciau gyvenime taip jau buna, kad viskas kas yra gerai trunka dazniausiai ne ilgai.
Kazkuriuo momentu forumas pradejo labai greitai augt, daugejo ne kiek temu, o kiek zmoniu. Ir zmoniu atejo visokiu bei toli grazu nebe visi buvo geranoriski ir nebe visiem rupejo forumo labas, t.y. atsirado tokiu, kuriu ego buvo daug auksciau uz pati foruma. Cia ir buvo padaryta esmine klaida, del kurios 90% senuju forumo nariu nebesilanko forume. Tavo Agi vizija tokia ir buvo, kad padaryt si foruma kaip imanoma didesni priimant visus atskalunus is visu pakampiu, kurie nerado ir negalejo rasti laimes kitur. Tau rupejo ne kokybe, o kiekybe, todel valdant foruma buvo demonstruojama begaline tolerancija netgi tiems nariams (juos reiktu vadinti Troliais), kurie aiskiai matesi visiskai nebrangina nei forumo, nei forumo biciuliu, nei bendravimo forume, o tik tesiekia savu tikslu ir savu ambiciju patenkinimo. Kaip taisykle pasikeitus daugumai, pasikeite ir pats forumas. Keli saukstai deguto sugadino visa medaus statine, kuri buvo ilgai ir svarbiausia NUOSIRDZIAI saugota ir branginta.
Nuo to laiko pasikeiciau ir as. Nebevykau nei i viena meeta, savo veiksmais nei kiek nebebranginau forumo ir pradejau elgtis mazdaug taip, kaip cia elgiasi ir kiti Troliai. Interpretuokit tai kaip norit, bet as manau tai pasamones padiktuotas elgesys su kazkuo, kas tau tapo nebe brangus. Cia kaip elgesys su ex mylima moterim, kuri pasikeite bei tapo visiskai nebeartima arba netgi blogiau.
Savo neigiamas emocijas nukreipdavau i tuos forumiecius, kurie mano manymu elgdavosi kaip didziausi mulkiai ir kuriem mano nuomone ant forumo budavo nusisvilpt.
Taip ir vyko viskas keleta meteliu, kol nesusikibom su pensininku (cia tikrai nebuvo vien mano nuopelnas, nors reikia pripazinti mano reakcija i oponento issisokima buvo neadekvati paciam issisokimui - toks jau as esu :-D ) Sukoncentravau visas savo nuoskaudas i viena zmogu, kuris to buvo tikrai nevertas. Ko gero jis toks pat karstakosis kaip ir as, tik jis nezinojo, kad gauna ne tik uz save, bet ir uz visus kitus. Uz tai taves Igori viesai atsiprasau ;-)

Viskas kas turi pradzia, turi ir pabaiga. Tas liecia tiek zmogaus gyvenima, tiek forumo egzistavima, tiek ir forumiecio niko gyvavima. Pastarasis su sia pastraipa ir pasibaigs. Atleiskit tie, kuriuos izeidziau. Dazniausiai nedariau to samoningai o tiesiog kovojau savo kova uz senaja geraja Zvejo Tribuna. Aisku buvo ir kelios isimtys, bet ju tikrai neivardysiu, nes tokie dalykai neturi prasmes. Visi kas mane is tikro pazysta supras apie ka as.

Sekmes visiems. Tobulekit, vystykites, valykites nuo tikruju padugniu ir kilkit aukstyn :!: ::hai-bai

P.S. Visa laika salia mano pasisakymu galedavot matyt mano dukros nuotaika. Tai parodo, koks man sis forumas buvo svarbus. Taciau dabar nuotraukos jau nebera.....
 #456203   hamis
 11 Kov 2013 22:40
Tolimesnės žinutės ne į temą bus traktuojamos kaip 10 ir 14 taisyklių pažeidimai. Asmeninius santykius aiškinkitės per PM.
Gerbkite save ir kitus forumo dalyvius. Visos žinutės ne į temą bus ištrintos.
 #456208   RoBass
 11 Kov 2013 23:04
Baikit jus verkslenti, bobelkos. Eikit geriau tiek zvejoti, kiek prie kompo sedit, kad inestumet siam forumui daugiau zvejybos reportazu, ziniu, patarimu. O dabar vienas apsiverke, kad ji izeide ir dvidesimt diskusijas kelia. nepamirskit kiek zmoniu, tiek nuomoniu ir kurios nelabai idomios vienam ar kitam, o tai ir neleidzia uzbaigti sito jovalo...vsio, isejo tas audrutis ir su juo diskusijas ismeskit. Amen!
 #456524   espo
 12 Kov 2013 21:07
Kaip naudotis forumo paieska? kas gali trumpai paaiskinti, kazkaip nelabai gaunasi man ieskoti kazko. O visi matau tik raso, kad paieska naudojasi gerai, greitai.
 #456527   blight
 12 Kov 2013 21:13
Viršuj dešinėj spusteli "Ieškoti". Tada žiurint ko nori ieškot. Jei ieškai pagal žodį, suvedi jo reikšmę "Žodžio paieška" laukelyje, jei pagal vartotojo vardą, suvedi jį "Autoriaus paieška" ir spaudi "Ieškoti", na dar ten yra visokių daugiau pasirinkimų, bet kad jie ten atrodo labai aiškiai aprašyti, tai manau viskas turėtų būt aišku :roll:
 #456529   Tadunce
 12 Kov 2013 21:14
Paieškoje įvesk norimą žodį. pvz shimano
Jei kas nors bus parašęs "shimaninę", to neras, todėl naudok dalinę reikšmę iki kurios dauguma variantų tiktų pvz "shiman*"
Jei ieškai konkretaus žmogaus pasisakymo, jo nicką įrašyk sekančiame langelyje - susiaurins, jei labai plati paieška.
Jei nori būtent tame subforume ieškoti, taip pat pasirenki jį.

Sakykim pasirinkus dalinę paiešką "avid*" suranda 805 atitikmenis.
Norint kažko siauriau, imk du žodžius, tačiau rekomenduoju naudoti dalines reikšmes, nes ne visada būtent taip būna parašę vartotojai. "naudoju aviduką, nekeisčiau į legendytę"
Nežinau ar kiek nors padėjau, jei kas neaišku specifiškiau, tai klausk, gal dar kiti norės papildyti
 #456712   pensininkas
 13 Kov 2013 11:15
kiek matau, paspaudus ant tavo profilio, tavo www yra.
p.s. parasa irgi gali pasikeist, nes tokios forumo taisykles, o as jas tik tau priminiau, o nieko neverciau ir nuoskaudu del to mano adresu nereikia laikyt
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė