A sito kalbu as is viso neimciau i maumenip.arturas rašė:http://www.15min.lt/naujiena/sportas/kr ... -23-299611

A sito kalbu as is viso neimciau i maumenip.arturas rašė:http://www.15min.lt/naujiena/sportas/kr ... -23-299611
viskas ten tvarkoj su interviu, bet staripsnio pavadinimas tai visiskai nekoks, interviu kalbama apie galutine pergale ty finalus o pavadinime isvarte...ramkis rašė:A sito kalbu as is viso neimciau i maumenip.arturas rašė:http://www.15min.lt/naujiena/sportas/kr ... -23-299611
Lenkijos statistikos neturiu, tingiu ieškot. Eurolygoje rezultatai buvo kuklesni, 12.5 taško + 7,9 kamuolio, dlygoje - 23,5 taško, 10,8 kamuolio http://www.nba.com/dleague/riograndevalley/statistics/ Skirtumas yra, bet dlygoje ir šiek tiek daugiau laiko žaidžia.Wytux rašė:JEi gali palygink jo stat kai jis zaide lenkijoje ir ten dabar toje lygoje- speju ( nezinau, nelyginau), kad Lenkijoje jo rodikliai buvo kuklesni.
http://www.15min.lt/naujiena/londonas-2 ... 616-234759ramkis rašė:Nematau tavo Edmundaxx pasisakymuose nei faktu, nei argumentu.
Nemanau kad Lenkijos lygoj jis virsijo Dlygos statistika- tai manau daug pasako apie Dlygos lygi. Tiap jis ten daugiau zaidzia, bet nereikia pamirst kad Prokome jis buvo jo....na zvaigzde, o ir treneris ne koks murzius buvoVegys rašė: . Eurolygoje rezultatai buvo kuklesni, 12.5 taško + 7,9 kamuolio, dlygoje - 23,5 taško, 10,8 kamuolio http://www.nba.com/dleague/riograndevalley/statistics/ Skirtumas yra, bet dlygoje ir šiek tiek daugiau laiko žaidžia.
Kaip jis atrodo dlygoje - mačiau. Žiūrėjau varžybas. Man visai patiko.
Jei Prokome tokią turėjo, tai tavo įvardintame Reale, labai džiugu būtų nors perpus mažesnę matyt.Wytux rašė:Del Eurolygos jam ir butu loterija- kazi ar turetu tuos 12.5 taško + 7,9 kamuolio kokia Reale ?![]()
p.s. cia ziuriu i ji kaip ir LT rinktines zvaigdzes lygi.
Sunku gincytis. Apie patobulejoma,manau per metus kazkiek vistiek patobulejo. Apie tos antrines lygos lygi jau rasiau ankstesniame kazkuriame poste, na niekalo antrine lyga negali buti kazkas super ir lygintis bent jau su vidutine europos lyga.Wytux rašė:Nemanau kad Lenkijos lygoj jis virsijo Dlygos statistika- tai manau daug pasako apie Dlygos lygi. Tiap jis ten daugiau zaidzia, bet nereikia pamirst kad Prokome jis buvo jo....na zvaigzde, o ir treneris ne koks murzius buvoVegys rašė: . Eurolygoje rezultatai buvo kuklesni, 12.5 taško + 7,9 kamuolio, dlygoje - 23,5 taško, 10,8 kamuolio http://www.nba.com/dleague/riograndevalley/statistics/ Skirtumas yra, bet dlygoje ir šiek tiek daugiau laiko žaidžia.
Kaip jis atrodo dlygoje - mačiau. Žiūrėjau varžybas. Man visai patiko.![]()
Ant kiek jis ten patobulejo ramki tai irgi klausimasDel Eurolygos jam ir butu loterija- kazi ar turetu tuos 12.5 taško + 7,9 kamuolio kokia Reale ?
Man asmeniskai kazkaip truksta jo gero grajaus aukstam lygi, geroj komandoj, labai neramina ir tai, kad pora kartu jo nepaeme i rinktine ... todel man jo lygis dar toks eziukas ruke
![]()
p.s. cia ziuriu i ji kaip ir LT rinktines zvaigdzes lygi.
Kas butu jeigu butu. O gal jis Real butu dar geresne statistika rodes, nes butu turejes geresnius partnerius. O tu jau su pidziuga rasai, kad per pus mazesne. Kodel?edmundaxx rašė:Jei Prokome tokią turėjo, tai tavo įvardintame Reale, labai džiugu būtų nors perpus mažesnę matyt.Wytux rašė:Del Eurolygos jam ir butu loterija- kazi ar turetu tuos 12.5 taško + 7,9 kamuolio kokia Reale ?![]()
p.s. cia ziuriu i ji kaip ir LT rinktines zvaigdzes lygi.![]()
Jei tokį požiūrį turės ir toliau, tai ne tik nebus LT rinktinės star, bet ir ar nebus Ilgauskas Nr.2 (visad norėjęs lošt rinktinėj, bet niekad nelošęs).
Linkiu, kad Jonas ir Motiejus būtų ateities rinktinės vedliai.
Laaaabai jau optimistiska pragnozeramkis rašė:.... Ir tai jau gali buti siemet. . ...
Wytux rašė:Laaaabai jau optimistiska pragnozeramkis rašė:.... Ir tai jau gali buti siemet. . ...
Žiūrint kur LK statai, ar į PF, ar į SF. Jei į SF tai Mačiulis pakolkas pranoksta pats save.ramkis rašė:Blemba,nuplauke viskas.
Taigi apie optimizma. Nenoriu prikarkset,ir neduok dieve,kad taip nutiktu, bet situacija su Kleiza vercia nerimauti. Faktiskai del traumu praleido puse sezono, tad yra labai didele galimybe, kad 2013 EC jo gali ir nebuti. Tai ka jus gerbemieji matot jo vietoj? As realiai nematau nieko, kas mane labai zavetu. Taigi kas?
Kada jis save pastate? Nu mes gryztame prie to paties. Is ko tu sprendi?edmundaxx rašė:Ramki, aš ne tai, kad jo nemėgstu, bet sakau, kad per daug jau buvo pastatęs iš savęs baisią žvaigždę. Dabar gal grįš į realybę, ir laikys save nieko dar
Na cia net neturiu ka komentuoti.edmundaxx rašė:Nu, gal ne kaip daugelis, aš prieš Kemzūrą nieko neturiu ir neminiu blogu žodžiu. Ta akimirkai, kai Doncę atkabindavo, tai jis lošė dar Benetone, ten irgi stebuklų neišdarinėjo. O atkabinimas buvo dėl to, mano galva, nes: prisimink rinktinę prieš 2-3m. Tada priekinė linija tikrai galinga buvo, net ir be brolio. Nors buvo patekę ir stebukladarys Andriuškevičius.Jei Doncę statyt į SF, tai ten išvis jam nebuvo šansų (Kleiza, Jasaitis, Jonas paskui ir Pocius). Jis kaip sužibėjo pas lenkus, Eurolygoj, tada jis labai pasikėlė savo markę.
![]()
Gryžtant prie Kemžūros, 2 metai iš eilės svajojau, kad jis būtų Ž treneris, bet atėjus Plazai irgi nenukabinau nosies.![]()
O kad "netiko" treniruot Kęstas lenkų, tai čia irgi... "Su Moskvičium F-1 nelaimėsi".Per geras treneris tokiai komandai.
Vien tai, kad jam reikėjo garantuotos vietos. Ir vėl tik neteik, kad tai bobučių kalbos.ramkis rašė:Kada jis save pastate? Nu mes gryztame prie to paties. Is ko tu sprendi?edmundaxx rašė:Ramki, aš ne tai, kad jo nemėgstu, bet sakau, kad per daug jau buvo pastatęs iš savęs baisią žvaigždę. Dabar gal grįš į realybę, ir laikys save nieko dar
manau (ir labai tikiuosi) kad suzaves KOMANDA ,o ne koks vienas grajokas...o timpteleti vienas rungtynes gali ir Maciulis, kitas gal Pocius su Kalnu uzsiautes, trecias gal Valanciunas as Motiejunas .... siuo metu nera nei vieno LT rinktineje kuris temptu kaip arklys vienas kaip koks Novickis Vokiecius - bet ar tai blogai ?ramkis rašė:Blemba,nuplauke viskas.
Taigi apie optimizma. Nenoriu prikarkset,ir neduok dieve,kad taip nutiktu, bet situacija su Kleiza vercia nerimauti. Faktiskai del traumu praleido puse sezono, tad yra labai didele galimybe, kad 2013 EC jo gali ir nebuti. Tai ka jus gerbemieji matot jo vietoj? As realiai nematau nieko, kas mane labai zavetu. Taigi kas?
o aš tikiu.edmundaxx rašė:O kad Doncė būtų iškart lyderis, tai sunkokai tikiu
Ne nu tu vel apie ta pati. Na kodel visi tiki tuom ka pasake Kuncaitis arba Kemzura? As nesakau, kad taip nebuvo, bet nera ir konkretaus fakto, kad butent pareikalavo. Kaip pareikalvo? Zodziu? Rastu? Absurdas. Nu nera ir viskas. Kaip norit galite ivardinti, bet fakta apie reikalavima niekas nepatvirtina. Todel ir sakau, kad tai turgaus bobu skiedalai.edmundaxx rašė:, kad jam reikėjo garantuotos vietos. Ir vėl tik neteik, kad tai bobučių kalbos.
Dar- tai, kad jis galėjo lošt rintinės, bet dėl pačio durnos galvos neatvažiavo, nes norėjo "užsigarantuot vietą NBA".
Ko pasekoje matome, kad nei LT rinktinėj prasimušė, nei NBA. Ar klystu?
Apie Lino situacija jau rasiau, ji tikrai sudetinga. Ir visai nesinoretu, kad nutiktu taip kaip nutiko Macui.audrutis rašė:Kleiza as jau palaidojau. Tokio traumu maiso forma kilt i virsu negali, kad ir kaip bebutu gaila. Tai, ka mateme 2010, buvo jo karjeros pikas. Mano akyse Kleiza jau prisijunge prie Maco - dar vieno ziauriai per anksti karjera baigusio zaidejo....
O kas pakeis Kleiza? As manau laisvai ta padarys 2 zaidejai - Maciulis ir Kuzminskas. IMHO
Vegys rašė:Netraukia nei JonasM nei Kuzminskas iki Kleizos. Nei po vieną, nei kartu sudėjus