Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #356757   SauliusM
 30 Kov 2012 17:54
Vitolis rašė:Tai ko čia lazdavojat kaimietįble. Šitą tai ir aš žinau. O tai Pašilaičiai :-niak'
nu uz gero kilometro, nu max dvieju nuo ten ir Pasilaiciai :lol:
 #356828   vava
 30 Kov 2012 21:01
Vitolis rašė:
SauliusM rašė:
Vitolis rašė:Gal galit pažymėt, jaunuoliui iš kaimo? :-D
http://www.maps.lt/map/default.aspx?lan ... ector_2_5d
:roll: Justiniskes siaip ten dar ne Pasilaiciai... bet koks skirtumas jaunuoliui is kaimo...
Tai ko čia lazdavojat kaimietįble. Šitą tai ir aš žinau. O tai Pašilaičiai :-niak'
savo nepasitenkinima gali nukreipt Xrapui......
 #356945   Xrapas
 31 Kov 2012 10:17
Vitolis rašė:...Tai ko čia lazdavojat kaimietįble...
Vitoli, atsiprašau, papainiojau :oops:
 #357091   Vitolis
 31 Kov 2012 21:39
Xrapas rašė:
Vitolis rašė:...Tai ko čia lazdavojat kaimietįble...
Vitoli, atsiprašau, papainiojau :oops:
:) :gutgut :/brazasista
 #357877   Valdas S
 03 Bal 2012 09:47
Na dar nebuvau savo "zaislu" idejes, tai idesiu ir as :)

1. Pagrindinis darbinis mano arsenalas :) Vandeny buve kolkas gal tik trecdalis :) Nes beveik visus buvusius iki sios ziemos pardaviau. Kaip tai pastebejau kad japonu kokybe pradejo teikt daugiau malonumo :D
Paveikslėlis

2. Siek tiek mazesni, bet nemanau kad bus maziau naudojami. Sio sezono papildymas visi zipbaitai, jackallai ir jacksonas. Is likusiu tai labiausiai pasiteisine strike pro ir sebile modeliukai. Su yo-zuriais vargas, neparduoti tik is principo :)
Paveikslėlis

3. Giluminiai mano vobleriai :) Gylyje bevek nezvejoju, bet noras yra tik va beda nzn visai ka rinktis. Kolkas labiausiai patenkintas strike-pro ratlinu, buvo pernai metu atradimas, po to kai beveik visa sezona pragulejo nenaudojamas :D is kitu tik 3D crankas tigrinis mirkytas, nedaug, nelb rezultatyviai, bet pagavo tada kai is visu ezere zvejojanciu zveju nepagavo niekas :) Seip buciau dekingas uz info jei kas pasidalintu del giluminiu vobleriu noreciau dar bent pora kokiu variantu priglaust. Seip dar mintyse yra Yo-zuri 3D cranko GBL spalvinimas.
Paveikslėlis

4. Cia tik vieno ezerelio masalai, daugiau niekur kitur jais negaudau :) Beveik visi variantai man gerai sudirbe, vieni rezultatyviau kiti ne taip :)
Paveikslėlis

5. Pernai metais pavasari, dar ne tiek buvau isprotejes del vobleriu, tai kur kas geriau sekesi su guma. Bet laikas nuo laiko ir ji atsirado beveik nedarinejamoje dezuteje :)
Paveikslėlis

6. Ir paskutinis variantas, kuris greiciausiai bus parduotas jei tik atsiras pirkeju :D Isskyrus turbut tik kibs blizgute.
Paveikslėlis
 #357913   Ovkas
 03 Bal 2012 11:25
Gumos normalios :gutgut
Ir metalas geras. Neskubėk purtytis.
Pvz. Kokiam Nemune ar Nerį oi kaip prireiks.
 #358751   Saugirdas
 04 Bal 2012 22:17
Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us
Čia mano UL metalo ir voblerių arsenalas. Kuklus, bet neprastas. Prašom pakritikuokit. ;-)
 #358777   Tadunce
 05 Bal 2012 07:04
Nu, pažiūrėk viršuj į šapalo burną ir pamėgink kurį vobliką sukišti gerklėn :-D
 #358821   SauliusM
 05 Bal 2012 09:41
DainiusM rašė:Sauliau viska teisingai surasei. Mazos tokios kaip larus tik plastikas gal malonesnis (kaka is esmes), didesnes uz larus geresnes nes su spynelem uzsisegineja... Man tos didesnes dvi lenda i voblerines dezes apacia, vienoj stases ir pointeriai 10 DD sulinde, kitoj 128 pointeriai ir i anuos panasus. Kisenej situ nesinesioju... :)
netycia tarpini varianta aptikau:
http://www.artoffishing.co.uk/lure-fish ... 2d93cl2b9f
ir siaip idomiu dalyku sitas anglu shopas turi...
 #358829   DainiusM
 05 Bal 2012 10:41
Gerule... tik kaina neskani.
 #358987   SauliusM
 05 Bal 2012 20:06
kokiu cia keiksmazodziu prirasei? pirmasyk tokius girdziu. gal detaliau mozna. kur pirkai, ka kainavo, nuoroda kokia?
 #359042   Vitolis
 05 Bal 2012 21:30
SauliusM rašė:kokiu cia keiksmazodziu prirasei? pirmasyk tokius girdziu. gal detaliau mozna. kur pirkai, ka kainavo, nuoroda kokia?
Na va nespėjau. Atsakė už mane. Laukiau jau seniai, žinojau, kad atvež. Romadoj. Su nuolaidike man atsiėjo pigiau grybų. Nors ir be būč pirkęs. Kažkada mačiau, kaip gaudo Salačius, tai net seilė nutyso :-D Tik kabliai tai :-vimt Iš syk ant Ownerių pakeičiau.
 #359055   PelkiuSenis
 05 Bal 2012 21:41
Vitolis rašė: Kažkada mačiau, kaip gaudo Salačius, tai net seilė nutyso :-D
Salacius? Su tokiais butent? Bet cia jau meti/trauki netiks anie... ar klystu? :)
 #359058   Vitolis
 05 Bal 2012 21:46
PelkiuSenis rašė:
Vitolis rašė: Kažkada mačiau, kaip gaudo Salačius, tai net seilė nutyso :-D
Salacius? Su tokiais butent? Bet cia jau meti/trauki netiks anie... ar klystu? :)
Šunį už pavadžio teko kada vedžiot. Ne itin dresuotą? :) Va taip ir su juo. Laukiau seniai. Š/m naujiena. Statomi į vieną eilę su LC, Megabas ir kitais panašiais "šuniukais" Matysim. Nepasiteisint, ne problema atsikratyt :-D
 #364614   Vitolis
 19 Bal 2012 18:41
Zbignevas5 rašė:Sveiki ribokai, kokia butu jusų nuomonė apie šituos daikčiukus,tinkami naudojimui, ar ne? :?: :grin:
Tai kad jau nupirkai, tai kam klausi? Čia dažniausiai klausiama prieš perkant :-D Nu normalūs vobai. Du velkei, viens mėtymui ir da viens po pievas taškytis :-D
 #364693   Sportininkas
 19 Bal 2012 20:16
Vitolis rašė:Priglaudžiau. Labai jau į mane anis žiūrėjo. :-D
Paveikslėlis
free picture hosting
Yuwaku Walking the Dog 10gr. 8,5cm ir Table Dancer 7gr. 7,5cm

gerai atrodo. ar kimba kas ant ju ar nebandyti dar? p.s laptopas kartais ne dell inspiron 1521? :D pas mane toks
 #364727   Vitolis
 19 Bal 2012 20:39
Kompas tas. O voblikai - rašiau gi. Tik ką pirkti. Vonios neturiu, kibire pravedimo nepadarysi, tai tep ir guli nemaudyti :-D
 #364736   cesius
 19 Bal 2012 20:46
Vitolis rašė:Kompas tas. O voblikai - rašiau gi. Tik ką pirkti. Vonios neturiu, kibire pravedimo nepadarysi, tai tep ir guli nemaudyti :-D
per 5 praitu metu rybalkes xpodas dar vis tyli, gal ne laiku ir ne vietoj....
 #364775   Vitolis
 19 Bal 2012 21:29
cesius rašė:
Vitolis rašė:Kompas tas. O voblikai - rašiau gi. Tik ką pirkti. Vonios neturiu, kibire pravedimo nepadarysi, tai tep ir guli nemaudyti :-D
per 5 praitu metu rybalkes xpodas dar vis tyli, gal ne laiku ir ne vietoj....
Gal muselka mėtei :-D
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 60
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė