Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #540094   minBOAT
 23 Sau 2014 22:14
alkanas rašė:Kad galetu padet suzinot kas do valtis
http://www.plius.lt/skelbimai/visiskai- ... 51292.html
atseit kylis, airdekas, ilgis 260, bet as tokios nerandu ir nesupranti ar nosis riesta, koks baliono aukstis, koks svoris, mat tos valties seimininkad pats apie jas nesupranta
Alkanas, žiūrėk čia:

http://www.mailspeedmarine.com/inflatab ... 0151.bhtml
 #540525   minBOAT
 25 Sau 2014 12:53
PelkiuSenis rašė:Man atrodo cia sitas modelis labiau:
http://www.marinemegastore.com/product- ... 70SAXS.htm

O cia zinoma rytieciu gaminys si valtis ir atgarsiu mazai apie jos kokybe :)
Tai, kad čia lyg ir ta pati valtelė... Garantuotai kinietiška. Visi ebay pilni visokių naujų kinietiškų brendų ir informacijos tik minimumas :( Nors jos gali būti ir geresnės lyginant su daugeliu įvežamų į LT :)
 #540564   Darukas85
 25 Sau 2014 17:48
FBE rašė:
PelkiuSenis rašė:Man atrodo cia sitas modelis labiau:
http://www.marinemegastore.com/product- ... 70SAXS.htm

O cia zinoma rytieciu gaminys si valtis ir atgarsiu mazai apie jos kokybe :)
Tai, kad čia lyg ir ta pati valtelė... Garantuotai kinietiška. Visi ebay pilni visokių naujų kinietiškų brendų ir informacijos tik minimumas :( Nors jos gali būti ir geresnės lyginant su daugeliu įvežamų į LT :)
Jei kinietiskos tai tipo blogas gaminys?
 #541037   Kleckas1978
 27 Sau 2014 20:21
alkanas rašė:Ar imanoma su 2,6 pvc su kyliu, bortas 37 plaukt mariose su benzu 2,5 ar 5aj
Jauciu 1/3 jei ne 1/2 tokiu ir plaukioja po kursmarias aplink kiaules nugara niekur toliau nelysdami.
Aisku datempe ir iki paligono ir iki 14km bet ar tai yra smagu - nezinau, bet kad imanoma tai faktas.

didesnis vejas nei 5m/s nepageidajamas.
 #541045   Rimasx
 27 Sau 2014 20:47
alkanas rašė:Ar imanoma su 2,6 pvc su kyliu, bortas 37 plaukt mariose su benzu 2,5 ar 5aj
Uzsimerkes gali birbinti,pats esu neviena karta ir su elektra plaukiojes ,o kad tik su irklais plaukioja ,tai faktas
 #543896   alkanas
 09 Vas 2014 13:21
Isitaisiau valtele airdeck. dugnas jos tvirtinas prie tranco su tokiais pat laikikliais kaip ir stumdomas suoliukas. niekaip nesugebu dugno ten pritvirtint, neuzkisu iki galo. Ka galit patart ?
 #543901   alkanas
 09 Vas 2014 14:23
dabar galvoju, prie tranco tie laiikikliai prisukti varztais, o jei juos atsukt ir tada istatyt dugna ir prisukt atgal, ar tenimanoma butu juos atsukti, jokiu bedu nebutu gal kas esat bande sukinet ka nors pns ?
 #543934   Vitolis
 09 Vas 2014 18:27
Turiu Airdekinę, bet to ką tu rašai nieko panašaus pas mane nėr. Sunku ką patart nematant valties. Nors jau modelį parašyk. Ar čia mes skiniuko žaidžiam :-D
 #543943   DainiusM
 09 Vas 2014 18:46
tokia sistema ciupinejau pas quicksilveri. uzsikiso be jokiu problemu... o tu gal uzkisineji priputes valti?
 #543966   alkanas
 09 Vas 2014 19:42
Valtis
http://www.norfolkmarine.co.uk/shop-onl ... -3138.html
ir airdeka bandziau istatyy i laikiklius priputes balionus bet toli grazu ne iki galo.
Ten idomiai ant tosvalties raso, bortas 0,25, kylis 0,3, airdekas 0,6. Kokiu cia budu tiek ikacialint reiks.
Toj nuorodoj ant foto yra tie airdeko laikikliai ant tranco apacioj matos
 #543978   DainiusM
 09 Vas 2014 20:11
siaip berods nieko tragisko nenutiks jei ir neistatysi.
o kaip ikacialint... na pas mane ant pompos atskira skyle hi-presure yr... ale biski pompa sulauziau savo perfect body uzmetes piktai, kad dapust kiek reik. nusipirkau elektrine auksto spaudimo- su ta ner bedos- pripucia ir issijungia. :)
 #543981   Vitolis
 09 Vas 2014 20:14
alkanas rašė:Valtis
http://www.norfolkmarine.co.uk/shop-onl ... -3138.html
ir airdeka bandziau istatyy i laikiklius priputes balionus bet toli grazu ne iki galo.
Ten idomiai ant tosvalties raso, bortas 0,25, kylis 0,3, airdekas 0,6. Kokiu cia budu tiek ikacialint reiks.
Toj nuorodoj ant foto yra tie airdeko laikikliai ant tranco apacioj matos
Tą ką matau aš išdidinęs nuotrauką, tai ten nėr jokių laikiklių. Na ant transo yra tie du mediniai bruseliai. Tai Airdeco galinė dalis turi būti po tais bruseliais. Na ir kas, kad pats dugno galas neprisispaudęs prie transo??? pofik. Tu truputį inpūsk oro i visas sekcijas ir grindis. Po to atiderinsi viską.Tas pats ir pas mane. Tik aš pripučiant padedu tarp tų bruselių ir Airdeco juostelę minkšto materiolo. Na dėl saugumo, kad tos grindys taip neisiveržtų į tą medinį daiktą. Ir usio :gutgut Tai kas tau ydomiai pasirodė??? Tai ir pūsk: balionai 0,25Atm. kylis 0,3Atm. na o dugnas (Airdecas) 0,6 Atm. Nusipirk gęrą el. pompą ir vargo nematysi. Su kojine tiek neprivarysi. Jei grindys bus nedapūstos, bus :/nek Gęrą daiktą nukovei :gutgut :gutgut Tik iš kart nusipirk gabalą kokio kiliminio tako, kad galėtum grindis išklot su zapasu iš šonų (užlenksi po pora cm., kad visoks š.....s nepratrintų airdeco. Aš pirkau pigios kiliminės dangos, kurios antra pusė pragumuota. Tik jei dažnai sušlapinsi ją, reik gerai išdžiovint, nes paskui pradės luptis ta guma. Pirkau gabalą, ir užteks dviems dugnams. 1kv.m. kaina berods apie 8Lt. Tai sezoną atlaikė puikiai, :gutgut da ir kitam užteks pilnai. O dar viens gabalas naujas yr.
 #543983   Vitolis
 09 Vas 2014 20:16
alkanas rašė:dabar galvoju, prie tranco tie laiikikliai prisukti varztais, o jei juos atsukt ir tada istatyt dugna ir prisukt atgal, ar tenimanoma butu juos atsukti, jokiu bedu nebutu gal kas esat bande sukinet ka nors pns ?
Tik jau nekvailiok. Nors jau neatsukinėk tu jų. Liuosai ir taip inmontuosi. Isinešk šilton patalpon ir sutvarkysi viską :gutgut
 #544011   alkanas
 09 Vas 2014 20:55
Tikrai, tojfoto nevisai toks laikiklis matosi, is tikro tas laikiklis toks pat kaip stumdomo suolo ir ant airdeko yra tokios ausys priklijuotos ikisimui i laikiklius o jei juos kuo nots sutept kad slidziau eitu ?
O apie pompas rasot turbut Bravo, tokios tai nepirksiu, nesvalti visad laikyti ruosiuosi pripusta. Tuo paciu dar klausimas, ar tikrinat slegi pasikeitus temperaturai, ir kuo tikrinat, kur gaut ?
 #544026   Vitolis
 09 Vas 2014 22:19
Vans netokio pobūdžio montažas. Bet tai kakoj skirtum :-D Na patepk kokiu lubrikantu (paprašyk žmonos ar draugės :) ) kad geriau slystų. Na o pompa nebrangi ir :gutgut Dviejų padėčių. Paprasto pūtimo ir po spaudimu. Privaro pilnai. Ant šlangos galo uždėjau manometrą. Pirktas Vilniuje Molėtų plente. pard. Valtinė.
Pompa.jpg
Prabočyk. Nuotrauka aukštyn papais gavosi :-D
 #544074   Sokratas
 10 Vas 2014 11:17
taigi virš tavo posto ir rašo kur pirko, o kainas nesunku manau interį susižiūrėt.

Matai, ir Lietuvoj gyvenant ir dirbant, Marenai, galima pradėt ponėt. Tai nėr visgi taip jau blogai gal su ta Lietuva? :)
 #544084   Rimasx
 10 Vas 2014 12:28
Vitolis rašė:Vans netokio pobūdžio montažas. Bet tai kakoj skirtum :-D Na patepk kokiu lubrikantu (paprašyk žmonos ar draugės :) ) kad geriau slystų. Na o pompa nebrangi ir :gutgut Dviejų padėčių. Paprasto pūtimo ir po spaudimu. Privaro pilnai. Ant šlangos galo uždėjau manometrą. Pirktas Vilniuje Molėtų plente. pard. Valtinė.
Pompa.jpg
Prabočyk. Nuotrauka aukštyn papais gavosi :-D
As tik nuo prikurkes laida pasiilginau,man pasirode trumpokas,kas ilgis nenusiploninkit laido,pirmas bandymas buvo nevykes ,leciau sukosi ir laidas silti buvo pradejes 'viarkt
 #544102   Vitolis
 10 Vas 2014 14:37
marenas rašė:kurVitoli pirkai ta pompike ar maksimose pasitaiko tokiu,nes ir man reiktu pradedu isponiet :grin:
kiek kainavo
Pirktas čia forume, tik neatmenu iš kurio forumiečio. Gęras dalykas. Ir iš tinklo ir nuo akumų gali pūst. Kur LT yra- neieškojau. Kiek tiksliai kaštuoj- nesidomėjau.
Radau:
http://www.thefind.com/garden/info-fill-nozzle
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė