Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS

#86428   Skumbrotas
 12 Gru 2008 21:46
Amūrą ir Progresą įsivaizduoju ir be nuotraukos :grin: Ant panašios tiks 10ag, galingesnio nelabai ir reik, nes slydimas vandeniu ir tuo pačiu greitis bus žymiai geresnis nei su analogiško ilgio pripučiama PVC.

#86430   Egiss
 12 Gru 2008 22:01
Skumbrotas rašė:Amūrą ir Progresą įsivaizduoju ir be nuotraukos :grin: Ant panašios tiks 10ag, galingesnio nelabai ir reik, nes slydimas vandeniu ir tuo pačiu greitis bus žymiai geresnis nei su analogiško ilgio pripučiama PVC.
Aciu kad padejai apsisprest,tai reiks jieskot 10AG varikliuko :aliukas-2

#86537   HIPIS
 14 Gru 2008 09:34
Gal kas galit gera ar bloga pasakyt apie siuos varyklius...
http://www.zuklys.lt/katalogas/index.ph ... oryID=1697
tiesiog kokia ju kokybe ir vieta tarp kitu gamintoju..
Dekingas is anksto... -:saliut

ps. jo paskirtis velkiavimui bei nuvykimui i vieta su 2,65-2,85m. pvc valtike

#86844   HIPIS
 16 Gru 2008 19:18
Kaledine Parsuno kaina ...1400lt.. :idea:

#86848   HIPIS
 16 Gru 2008 19:26
Kaimynu atsiliepimai apie si stebukla........
Вчера заезжал на предмет исследавания... - говно полнейшее.
Во первых продавцы не разбираются вообще и сами не знают что продают.
2. то что как бы копия Ямахи - им самим сказали кто то из смотревших покупателей Laughing
3. совершенно неудобен и запутан в управлении-переключении.
4. предложили после покупки самим где либо на статойле найти масла-залить-обкатывать-слить (где вот тут был винтик слива Laughing ) залить по новой...
5. сами ничего не делают, ну если только что то сломается - везут куда то.
6. гаратия - всего год.
7. нихрена ничего ни о чём не знают, однако предложили смотреть на российском портале статью Laughing
8. сняли крышку - сразу стало плохо даже от покойницкого внешнего вида - это что, Ямахи настолько неудобны и уродливы?

Оттуда поехали в отлично зарекомендовавший себя магазин перед калнциемским мостом.
Там ребята пояснили что и сами хотели было торговать такими, даже сделали заказ в Чину, однако их насторожило что Чиняне приложили к каждому мотору массу запчастей. Массу.
Был сделае звонок к партнёрам куда то в Рашу, и оттуда пришло тревожное предостережение - говно опасное! Те сами не знают как избавиться от товара, постоянно долбят клиенты обжегшиеся на покупке... ну его нна. :!: :!:

#87770   HIPIS
 23 Gru 2008 18:01
Gal kas gali pasakyt kuo pranasesnis BRIG BALTIC 265.. modelis uz
BRIG DINGO D265...

http://www.barkasas.lt/?PREK%C4%96S:Pri ... altys:Brig
Kainu skirtumas tai nemazas...... net imant palyginimui su BRIG DINGO D285.. ,,Baltic'' zymei brangesnis... :?
Aisku jis turetu but kaskuo gerenis bet kuo :?:( ju visu kategorija ,,D'') nes juk nieks nemoketu uz praktiskai identiska daikta zymei daugiau....
Padekit man ,,bezrazumiui''... :lol:
Dekingas is anksto...
Paskutinį kartą redagavo 1 HIPIS. Iš viso redaguota 23 kartus.

#87775   HIPIS
 23 Gru 2008 18:30
Na kai jau pradejau tai ir dar paklausiu..... :-D
Kazi kodel pas skirtingus pardavejus BRIG valtis tas pats modelis su ta pacia komplektacija.. ir svere skirtingai ir svorio islaikimas skirias ir ne seip kilogramas sen kilogramas ten bet gan ryskiai....
Kaip Pvz..BRIG BALTIC 265
vienur jo svoris 37kg. o keliamoji gale 300kg.
http://www.barkasas.lt/?PREK%C4%96S:Pri ... altys:Brig
O kitam puslapi tas pats modelis sveria jau 45kg. o keliamoji g.jau 420kg
http://www.bivakas.lt/?l=lt&m=3&cid=12
:shock: :shock: :shock: ...
Suprasciau jei grindis kutu kitokios ar kameros didesnes..bet cia ta pati ,,mergele'' :?: :idea:
Beje ir kituose puslapiuose yra duomenu skirtumu bet ne tooookiu drastisku...
Gal kas ka zino ko taip....

#88309   Xrapas
 30 Gru 2008 10:18
HIPIS rašė:...Kazi kodel pas skirtingus pardavejus BRIG valtis tas pats modelis su ta pacia komplektacija.. ir svere skirtingai ir svorio islaikimas skirias...
Tiksliausia informacija matyt pas gamintojus:
http://www.brig.com.ua/rus/baltic_features.phtml

#88363   HIPIS
 30 Gru 2008 16:16
Aciu Xrapai uz info...
Bt isejo taip kad gezri zmones irgi padejo suras tiesa... taigi uzsiprenumeravau, viduriui ziemos ar pavasarip ..va ka.. :-D
http://www.brig.com.ua/baltic_full.phtml
Kiek sukau makauli bet vis gryzdavau prie sio modelio, na man konkreciai reikejo valties su normaliu svoriu, kad nereiktu kiekvienai zuklei ieskot kompanjono...nu mano tempas toks kan ner aplink zmoniu, kad galetu nuolat man padejinet...
o nuolat surinkinet, putinet valti prie vandens kai zvejybai skiriu maks. 4 valandas... ner tikslo. :donknow' . o kartais ir poros valandu ant sutemu per akis... taigi pasirinkima leme svoris bei komplektacija su kietu dugnu kiliu ir pan..+37kg. man tai optimalu...tiesiog as jau esu turejas stambiu valciu tai man jos is principo nepatiko.. ribojo mobiluma. Dabar beliko jai motoriuka daderint ir manau bus ciki.. :-D .. jau turiu nusiziurejas ..,,MERKURI''3,5-ponio :lol: ..manau tokiam laiveliui per akis... nors dar nesu galutinai apsisprendes ir dar galetu geri zmones patart, paprotint..o gal ir parekomenduot. As tame reikale zales nors tikriausei perskaiciau viska ka galejau susirast per Google man suprantamom kalbom...
Nors zmones siulo geriau imt Jamaha 2,5...ar kokia Hondike bet kaskodel akis krito ant Merkurio tai dabar biski esu susibelamutines...kazi ar teisingai pasirinkau... :?:

ps. i jura ar mares plaukt nezadu........

#89016   HIPIS
 04 Sau 2009 20:58
AUUU.. gal yra givu po svenciu.. :lol:
O jei rimtai tai man pradedanciam iskilo toks klausimas ....integruotas bakas variklije ar buna pvz.5AG varikliuose.. seip as isvis nesu nei vieno vidaus degimo ciupinejas ar plaukiojes bet ant dienu zadu isigyt tai vartant ,,paveiksliukus'' Mercuri Yamaha ir pan ... supratau kad mazesniuose modeliuose jis yra integruotas o pvz. nuo kokio jis ne... :?:
ir ar tai reiksminga eksplotuojant.... seip net neisivaizduoju kaip atrodo ir kur dedasi tas papildomas bakas kuris neintegruotas :?:

Nepykit uz daugumai savaime suprantamu dalyku klausinejima... :oops: :-D juk visiems nuo ko nors reik pradet..
Tiesiog mano valtikei BALTIK B265 rekomenduojama ..4-7AG
seip zadejau paimt 2,5 arba 3,5AG Mercuri....bet kai paziurejau kad mano valtelei rekomenduojamas minimumas 4ag... tai biski susibalamutinau.. tokia nedidele valtele o isesmes jai reiktu minimum 5ag. o kai pavarciau Mercuri aprasimus tai ju 5-tukas su pridedamu baku.. :roll: :?:
Na toi valtelei ir taip vietos ne mares o cia dar kaskoks pridedamas bakas.... arba as kaska netaip suprantu....
jei galit atveskit mane i tiesos kelia.. :grin:
O gal net parekomenduotumet koki varijanta...

is anksto dekingas... :beer'2

#89023   Gdainius
 04 Sau 2009 21:14
Jei nereikalingas greitas perplaukimas iš vienos vietos į kitą gali pasiimti 3.5 Mercury ar analogišką ir busi patenkintas.Jei reikalingas greitis, tai imk galingesnį 4- 5 AG , tada išeisi sau ramiai į glisą ir greitis bus iki 20 km/h( su sąlyga, kad plauksi vienas).Mažesniuose varikliuose bakai dažniausiai integruoti, bet vistiek reiks paiimti benzino į bakelį, taigi vietos valtyje jis vistiek užims, gal ne tiek kiek 12 ltr bakas, bet žymiai patogiau, nereikia užpilinėti ant vandens.

#89030   Vitolis
 04 Sau 2009 22:32
Pvz. Jamaxa 4 AJ yra integruotas bakas, taciau yra jame pajungimas ir papildomam bakeliui. Ir nebutinai pirkt papildoma 20ltr. Uzteks pilnai ir kokiu 5 ltr. Ash toki turiu ir dar nebuvo atvejo, kad man pritruktu kuro.
Shiaip. tai nuo 5 AJ visi varikliai jau su pridedamais bakais, uz kuri reiks moket papildomai. Taciau nematau cia nieko bloga. Tavo valtyje turi buti po suolu papildomas dirzas prisabacintas prie grindu. Jis skirtas butent bako tvirtinimui. Ten jis neuzima daug vietos. Mano patarimas imt butent nemaziau 5 AJ, nes tikiu, kad paskui ieshkosi kur silpnesti prakalt ir pirkt galingesni. O ir vairuotojo pazymejimo nereik.

#89220   HIPIS
 05 Sau 2009 23:31
iDekui uz atsakimus.. Is emes as irgi galvoju apie 5AG.. nors valtis tai juokingai nedidele lyginant su kitu geldom..bet ziurint i ateiti visdelto 2,5..ar 3,5.. gali but mazoka..ka ten zinosi gal po keliu metu ziurek tikrai reiks vel pirkt ir jau galingesni...
Seip as paskaiciavau mano valtis 37kg as 75kg su rubais ir batais :lol: plius inkaras ir spinigas su trupuciu pribambasu... grubei gautus apie 150kg... Klausimas nuo kokios galios variklis mane isvestu i glisa... :?:
Gdainius.. kaip ir atsake bet man vienas zmogus paporino kad mane viena su sia valtele i glisa iskels tik nuo 7AG.. :roll: :?:
Tai as ir buvau sumaste imt 3,5ag... nes galingesniam nei 5-kiu jau reik teisiu o i glisa kaip tas zmogus porino su 5ag ir taip neiseisi o dar mano krastuos su galingesniu nekazi kur prasisuksi....regioninis parkas aplink :(

Seip daug skaiciau apie varyklius .. perkraciau tikriausiai visus lietuviskus forumus... net sia konkreciai tema du kartus perskaiciau nuo pradziu :lol:
Ir..pvz apie TOHATSU.. radau tikrai tik trupinius... zinau kad tai lyk ir didziausias pasaulinis vandens transporto varikliu bei ju daliu gamintojas ir kitos firmos kaip pvz Mercuri.. dali produkcijos gamina is ju daliu... bet keista kodel ant lietuvos ju vardas ir brandas kaskaip ner paplites.... ir kazi tada kokie tie varikliai.. kiek supratau liaudis nesiskundzia bet cia kaip sakant tik poros internautu nuomone....
Kaip jus manote kokio gamintojo varikli man butu racionaliause rinktis :?:
Mercuri.. Yamaha ..Honda...Suzuki .. ar pvz. Tohatsu...berods kaskada jais Laivynas prekiavo o dabar pas juos tik Yamahos istatytos tai net ner kur tu Tohatsu paciupinet.. o ju 5AG zurnale maciau po 2999lt....tai gautus net pigesnis varijantas nei kitu gamintoju.. kazi kaip pasielgt :roll: ir kokio gamintojo birzgala imt.... Man tai tie pinigai kuriuas zadu skirt tikrai dideli praktiskai pora menesiu tik ant ryziu tureciau gyvent.. :lol: tai ir nenoris prasaut su pirkiniu juk jis man tarnaus tikrai ne vienus ir ne du metus...
Seip dar net sendien vienas zmogus man gyre SUZUKI.. variklius bet apie juos tai isvis nera daug atsiliepimu...
Na visai dabar susipainiojau.. :( :?: :-D ... aisku tik tai kad reiktu nemenkesnio nei 5AG.. bet vel sio varyklio svoris tai jau gan rimtas ir neaisku kaip jis sudraugaus su mano laiveliu...
Vienur nurodo kad BALTIK B 265 maks variklis 20kg o kitur 30kg...kaip sakant kas kaip nori tas taip raso.. o isties tai as kaip naujokas siuose reikaluose vis jauciuos pasimetes....kaip nuogas vidury turgaus.. :-D tai ir ieskau tu kurie tuose reikaluose dantis praede....
Jei dar neuzknisau gal mestelkit dar koki pasiulima ar patarima.. :grin:

#89227   HIPIS
 05 Sau 2009 23:56
ps. ar karts tas TOHATSU 5 AJ kur nuorodoje ne oru ausinamas :?: na as nekertu angliskai ti kad dizainas padasus i Hondos..orinius... tai kiek suprantu ant mazu greiciu velkiauti nelabai toks varijantas.. geriau vandeniu butu... :roll:

#89228   Vitolis
 06 Sau 2009 00:11
Tavo ishvardinti varikliai visi daugiau maziau verti demesio. Patarciau pirkt keturtakti. Jis geriau dirba mazais apsukimais, o ju tau prireiks dazniausiai, nes noresi pavelkiaut. Kas liecia marke, tai geri ir Merciuri ir Honda ir Yamaxa. Pats priesh kelis metus stovejau kryzkeleje, galvodamas kuri pasirinkt. Ish visu cia pateiktu man labiausiai inponavo Honda. Kaip girdejau (daug skaiciau atsiliepimu rusishkuose saituose (katera.ru; motolodka.ru ir kt.) tai atsiliepimai buvo beveik visada teigiami. Taciau vat ju kaina, tai mane ir atbaide. Jie kur kas brangesni. Merciuri turejo mano draugas, tai jam kazkas su aushinimu buvo negerai. Po to jis ji pardave ( taciau ish vieno, negali sprest.) O gad detales yra gaminamos kitos firmos, tai cia zinoma senokai. Tai apsisprendziau imt Yamaxa. Ir kol kas nesigailiu. Vedasi puikiai. Dirba be jokiu sutrikimu ir ant mazu apsukimu ilga laika. Kas liecia "Glisa", tai mano 4AJ viena su visais pricindalais nesunkiai ishkelia ir lekiu su vejeliu. Taciau jau dviese - nebe. Maza smarves. Mano valtis 3 m. PVC su kyliu. Jei dabar pirkciau, tai butinai galingesni. Buvau uzdejes draugo 6 AJ Merkiuri, visai kitas darbas ir ashtrumas. Na kur du cilindrai tai du. Cia ner ko lygint. Taciau jau svoris man vienam tampyt, persunkus. Tai tiek. O tavishke valtele, jei ji nera plokshciadugne, 5 AJ varikliukas tikrai ishkels i glisa. Zinoma viena su visa tavo manta. Ankshciau cia kazkur rashiau, koks svorio santikis su viena AJ. turi buti,kad valti ishkeltu virsh bangos.I svori iskaiciuojama: valties svoris, variklio svoris, paties zvejo ir visu pricindalu. Paieshkok, rasi.

#89369   Raimis09
 06 Sau 2009 16:35
Sveiki kolegos. Turiu gumine valti Ivolga-2. Bet jai nelaiko ventiliai. Greitai iseina oras per juos. Ar galima kaip nors juos sutvarkyti, ar geriau nusipirkti naujus. Aisku jei dar ju buna pirkti.

#89370   ruginukas
 06 Sau 2009 16:41
HIPIS rašė:ps. ar karts tas TOHATSU 5 AJ kur nuorodoje ne oru ausinamas :?: na as nekertu angliskai ti kad dizainas padasus i Hondos..orinius... tai kiek suprantu ant mazu greiciu velkiauti nelabai toks varijantas.. geriau vandeniu butu... :roll:
vandeniu

#89374   jashas
 06 Sau 2009 16:56
Raimis09 rašė:Sveiki kolegos. Turiu gumine valti Ivolga-2. Bet jai nelaiko ventiliai. Greitai iseina oras per juos. Ar galima kaip nors juos sutvarkyti, ar geriau nusipirkti naujus. Aisku jei dar ju buna pirkti.
man buvo tas pats pas mane omega21, tai kol nepakeiciau ventiliu to nieko gero nebuvo. Tai patarciau paieskot parduotuvese kur pardavineja valtis.

#89380   Raimis09
 06 Sau 2009 17:11
Jashai, ar daug mokejai uz ventilius?

#89425   HIPIS
 06 Sau 2009 21:14
ruginukas rašė:
HIPIS rašė:ps. ar karts tas TOHATSU 5 AJ kur nuorodoje ne oru ausinamas :?: na as nekertu angliskai ti kad dizainas padasus i Hondos..orinius... tai kiek suprantu ant mazu greiciu velkiauti nelabai toks varijantas.. geriau vandeniu butu... :roll:
vandeniu
Aciu uz paaiskinima... :)
As kaskaip susidomejau tais TOHATSAIS...kazi koks ju patvarumas.. gal pazystat juos turinciu... :?:
Nes jei jie verti demesio kaip kokie Hondos ar Mercurei... tai verta butu man daugiau jais pasidomet......pliusai yra tai kad bakas integruotas o ir kiek maciau 5-tuko kaina visai priimtina...tik dar neradau pas ka ju butu galima naturoi paciupinet....

#89426   HIPIS
 06 Sau 2009 21:22
Vitolis rašė: Kas liecia "Glisa", tai mano 4AJ viena su visais pricindalais nesunkiai ishkelia ir lekiu su vejeliu. Taciau jau dviese - nebe. Maza smarves. Mano valtis 3 m. PVC su kyliu. Jei dabar pirkciau, tai butinai galingesni. Buvau uzdejes draugo 6 AJ Merkiuri, visai kitas darbas ir ashtrumas. Na kur du cilindrai tai du. Cia ner ko lygint. Taciau jau svoris man vienam tampyt, persunkus. Tai tiek. O tavishke valtele, jei ji nera plokshciadugne, 5 AJ varikliukas tikrai ishkels i glisa. Zinoma viena su visa tavo manta. Ankshciau cia kazkur rashiau, koks svorio santikis su viena AJ. turi buti,kad valti ishkeltu virsh bangos.I svori iskaiciuojama: valties svoris, variklio svoris, paties zvejo ir visu pricindalu. Paieshkok, rasi.
Maniske su kiliu.. http://www.brig.com.ua/baltic_full.phtml
Tai manau jei jusu iskelia i glisa tai maniske tikrai net 4-tukas iskeltu be problemu... :grin: dabar rei toliau galvot.. :-mhm ka imt...
O beje ar labai jaucias didesnio svorio variklis uz mazesnio.. neskaitant jo nuvilkima iki vandens....
tiesiog pamaniau ar nebus persunkus zaltys 25kg. sauso svorio... mano mazei....

ps. koks variklis racionalesnis ant mazu apsuku.. ar vandeniu ar oru ausinamas... na pliusai ir minusai velkiaujant..

#89428   HIPIS
 06 Sau 2009 21:39
Beje integruotas bakas yra pas visus SUZUKIUS..nuo 2,5..iki 6AG. :idea:

SUZUKI

Suzuki japoniškų variklių istorija prasideda nuo 1909 m. Kompanijos įkūrėjas Michio Suzuki savo veiklą pradeda kaip audimo staklių gamintojas. Nuo 1937 kuriami ir pagaminami pirmieji koncepciniai automobiliai. 1954 metais kompanija, jau turinti dabartinį pavadinimą, pagamina po 6000 motociklų per mėnesį. Suzuki Motor Co nuo 1965 metų praplečia savo gaminamos produkcijos asortimentą pakabinamais varikliais vandens transportui, tuo tikslu sukuriamas atskiras padalinys - Suzuki Marine. Tai vienintelis pakabinamų variklių gamintojas, kuris kiekvienus metus baigia su pelnu. Kompanija turi ne vieną apdovanojimą už inovacinius sprendimus. Suzuki keturtakčiai varikliai išsiskiria aukštomis technologijomis, geru svorio ir galios santykiu, ekonomiškumu ir patikimumu. Keturtakčiai Suzuki varikliai nuo 2,5 iki 6 AG yra šios kompanijos naujas projektas ir yra surenkami naujoje gamykloje Tailande.

Privalumai:

DF 4, 5, 6 AG keturtakčiai (modelis gaminamas nuo 2003 m) yra didžiausio tūrio savo klasėje - 138 cm3, turėdamas gerą sukimo momentą, užtikrina puikų darbą ant mažų ir vidutinių apsukų bei pagreitį, skaitmeninė uždegimo sistema užtikrina lengvą užvedimą, stabilų darbą. Minėti modeliai turi integruotus 1,5 l kuro bakelius. Suzuki DF 2,5 sveria tik 13 kg. Uždegimo ritė ir kontrolės procesorius įlieti į vieną antikorozinį bloką. DF 4-5-6 turi antivibracinę amortizaciją, vairalazdė ir taip vadinamoji "koja" variklio vibracijos veikiami labai mažai, vibracinį judesį turi pats variklis.

Atliekame Suzuki variklių garantinį ir pogarantinį techninį aptarnavimą, užsakome detales. Suzuki varikliams suteikiama trijų metų garantija.

Trūkumai:

Trūkumų negaliu priskirti būtent šio gamintojo varikliams, bet turiu kelis bendrus pastebėjimus. Vibracija yra, to priežastis - vienas cilindras. Didesnio galingumo variklis dirba "solidžiau", t.y. mažiau triukšmingas už "mažylius". Veikiant pakabinamiems varikliams su vandeniniu aušinimu, pagal vandens srovę, kuri išteka per specialias kiaurymes, kontroliuojame ar tvarkingai veikia aušinimo sistema. Suzuki DF 2,5 aušinimo sistema šiek tiek skiriasi nuo kitų - varikliui dirbant nėra matoma aiški srovė, o vandens nedidelis kiekis išpurškiamas per dvi kiaurymes, todėl reikia būti atidesniems ir skirti daugiau dėmesio aušinimo sistemos kontroliavimui.

#89430   Vitolis
 06 Sau 2009 22:16
Pagal mano praktika, tai sudaryciau tokia 5 AJ varikliu gradacija:
Honda -Tikrai patikimi. Ypatingai ilgaamzishka tepimo sistema (pompa)Kaip matau jie dabar zymiai pigesni, nei priesh 2 metus
Yamaxa - pats shiuo metu naudoju ir jokiu trukumu nepastebejau
Suzuki - gana geras kokybes ir kainos santykis
Merciuri - gana patvarus ir tikrai neblogi.
I jokius kitus ash neziureciau o rinkciausi ish ishvardintu.
O svoris, tai turbut sunkiausias ish ju butu Honda. Nors nekiek. Mano Yamaxa 4 AJ sveria 21.5 kg. Penkiukas svers ne ka daugiau. Kaina tarp 5 ir 4 AJ ne tokia jau ir didele

#89434   Gdainius
 06 Sau 2009 22:41
Siūlyčiau imti su išoriniu baku, nes pilstyt benzą ant vandens jokio malonumo nebus,o jeigu , dar banga, be to reiks vežiotis bakelį ir piltuvėlį, vėl papildomi rakandai.O bakas ne tiek daug vietos užima,dažniausia pas mane guli po suoliuku ir nesimaišo.

#89436   Vitolis
 06 Sau 2009 22:48
Gdainius rašė:Siūlyčiau imti su išoriniu baku, nes pilstyt benzą ant vandens jokio malonumo nebus,o jeigu , dar banga, be to reiks vežiotis bakelį ir piltuvėlį, vėl papildomi rakandai.O bakas ne tiek daug vietos užima,dažniausia pas mane guli po suoliuku ir nesimaišo.
Manau, kad gali buti ir su integruotu, nes kaip taisykle visiems ishvardintiems modeliams yra galimybe pajungt ishorini maitinima. Kai esi nedideliame telkinyje, tai retai buna, kai reikia dapilt benzo. O varai i didelius plotus, pasijungi neshiojama bakeli ir be problem.

#89472   Gdainius
 07 Sau 2009 08:29
Vitolis rašė: Manau, kad gali buti ir su integruotu, nes kaip taisykle visiems ishvardintiems modeliams yra galimybe pajungt ishorini maitinima. Kai esi nedideliame telkinyje, tai retai buna, kai reikia dapilt benzo. O varai i didelius plotus, pasijungi neshiojama bakeli ir be problem.
Kiek supratau iš ankstesnės žinutės, tai klabama apie 5 AG variklius ir Mercuris ir Honda neturi vidinių bakų tik išoriniai.Yamaha 4 AG turi ir vieną ir kitą.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė