Jau 9m. žvejoju iš gumines "ufimka"22. Dar kaip nauja,reikia nepalikt šlapios suviniotos,ir laiku paklejot ,kur atšoko josteles.Silpna vieta-ventiliai.Plastmasinis korpusas trukineja,bet lengvai remontijamas.Epoksidiniu kliju .Dabar ju kaina apie 600lt. O iš Maksimos ir dovanai nenoriu. 
Įsigijau naują PVC valtį su priekaba. Lieka dabar nenaudojama Ufimka-21 su pripučiamu dugnu. Valtelė tikrai geros būklės,naudota 2 sezonus, registruota.tidass rašė:sveiki.
pernai pavoge man valti. mat durnas buvau, patingejau nest iki palapines kuri nuo kranto apie 100m,palikau apie 11vakaro tai 5 ryte neberadau.. ech gaila, nei numerius uzsirases nei ka, tik buna maximoje pirkti uz 200lt geltona. trumpai apie ja, gal kas matet..: yra keli lopai vienas ant kito uzdeti paciame priekyje kaireje puseje, ir ant dugno ties viduriu, ir paciame gale - dugne irgi, geltonas virsus, sviesiai melyna apacia. jei pamatyciau 100% atpazinciau savaja, nes klijuota su dviraciu kamerom skirtais lopais (krastai rusvi, vidurys juodas).
nu o kad jau pavoge tai dabar galvoju apie nauja.. su teciu susigincyjau, sakau noriu jau gumines, rimtos valties, sako ne - sunku suklijuoti, brangu, nedaug plaukioji. geriau is maximos vel uz 200lt nusipirk - zymiai pigiau gausis, o nuplauksi tiek pat. nu tikrai kiek praplaukiojau su ta maximine valtele visai patiko, ir erdvi (erdvesne nei zvejybine) ir daugiau irangos susikraut galima, labai lengva suklijuoti.. tik minusas labai stabdo greiti. ka man patartumet(daugiau pludine gaudau(manau nuo to daug priklauso))?
Komplektacija: irklai, 2 suoliukai, pompa, remonto komplektas.
8650 43223 Molėtai