Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#142617   SauliusM
 24 Rgs 2009 10:43
nu jo, pasiula kaip visada, lietuviskai...
:roll:

#142740   tomas123
 24 Rgs 2009 20:57
sveiki esu pradedantis spiningautojas ir noreciau paklausti kokiu vobleriu rinkinuka tureciau tureti , kad nepirkciau visokiausiu nereikalingu arba neveikianciu , aisku jus juoksites bet gal galite vistie man padeti pvz jusu top 5 megstamiausi . zvejoju daugiause ezeruose prazdziai lydekas kai kada eseriu kokiu pagaudyt. matot reikia pradziai susigaudyt sitoj gausybej y parde nueini tai pardavejui visi geri :grin: tik pir .

#142743   SauliusM
 24 Rgs 2009 21:13
tomas123 rašė:sveiki esu pradedantis spiningautojas ir noreciau paklausti kokiu vobleriu rinkinuka tureciau tureti , kad nepirkciau visokiausiu nereikalingu arba neveikianciu , aisku jus juoksites bet gal galite vistie man padeti pvz jusu top 5 megstamiausi . zvejoju daugiause ezeruose prazdziai lydekas kai kada eseriu kokiu pagaudyt. matot reikia pradziai susigaudyt sitoj gausybej y parde nueini tai pardavejui visi geri :grin: tik pir .
1. dorado stick (eseriam ezere, upetakiam ir eseriam upeliuose) man asmeniskai nr1 eserinis/upetakinis voblikas
2. visa yo zuri hardcore serija (eseriai, lydekos ezere) bet ypac shad 50 ir shad 60. ir ypac HGBL ir GSAY spalvos.
3. yo zuri L-minnow 44 (nors site upiniai labiau man sapalam ir salaciam)
4. yo zuri visa 3D serija (eseriai, lydekos) bet ypac Flat Crank GL spalos.
5. yo zuri stoop arba sea fox (skirias tik pavadinimu). viskas kas juda, gal tik sapalai upej nelabai megsta. aniem apvalesni labiau patinka. bet cia atskira tema, nes kiek suprantu nes tu i ezerus labiau taikai tai pagal tai ir surasiau.

nu karocia, kaip matai neskaitant dorado stick as totaliai yo zuri fanas. ir ta pati dorado stick neretai yo zuri hardcore shad 50 arba stoop pakeiciu.

#142767   Vegys
 25 Rgs 2009 08:19
tomas123, aš lydekoms siūlyčiau Rapala Magnum 9 cm http://www.rapalaworld.com/lure.php?s=a ... M0FzZWg%3D - gerai skrenda, gerai kimba.

Kitas variantas : Shallow Shad Rap http://www.rapalaworld.com/lure.php?s=a ... NTlVeUQ%3D irgi 9 cm.

Kaip matai, mano mėgstami visai kitokie nei kad SauliausM. Aš pvz Dorado Stick iš vis retai kada naudoju ir sugavęs ne tiek daug (čia upėtakių žūklėje). Jei parašis dar kas nors - nurodis dar kitus voblerius :) Taigi, iš mūsų noro padėt tau gali gautis atvirkštinis rezultatas :lol:

#142772   gintars
 25 Rgs 2009 08:38
Ankstesneje diskusijoje buvo kalbeta apie lucky craft voblerius, kaune ju yra zvejoklyje K.Baršausko 53. sia savaite kaiptik ziurinejau pas juos, bet taip ir nesusigundziau pirkt nes kainike tai nemenka, beto minejo kad sia savaite turi gaut nauja partija.

#142784   kazbekas
 25 Rgs 2009 09:17
gintarux rašė:Ankstesneje diskusijoje buvo kalbeta apie lucky craft voblerius, kaune ju yra zvejoklyje K.Baršausko 53. sia savaite kaiptik ziurinejau pas juos, bet taip ir nesusigundziau pirkt nes kainike tai nemenka, beto minejo kad sia savaite turi gaut nauja partija.
jie ir neturi kainuot pigiai. vis tik tai vieni is geriausiu lydekiniu (ir ne tik) vobleriu. Galbut geriau dezuteje turet 5 gerus, nei 20 "siaip sau" vobleriu.

#142792   cesius
 25 Rgs 2009 09:41
Jo ir pyzduku lydekiniu po 5- 7cm :grin: :-D

#142799   SauliusM
 25 Rgs 2009 09:59
as tai dabar mastau, jei jau anuos po 55Lt stumdo tai znacit eilini kart is cabelas siustis bus pigiau nei Lietuvoj tuos lucky craftus pirkt... nes is kabylos siunciant tai kazkas 42-45 Lt voblikas gautusi... o Lietuvoj 55... :roll:

#142805   cesius
 25 Rgs 2009 10:05
Nesuprantu as kartais jusu, cia tas pats kaip su kotais, pilna LT visokio gerio kotu o jus blyn ieskot kazko stebuklingo, kaip ir vobliku rapalos ,salmo, juozuku pilna, tik ar ne geriau juos perprast ir ismokt su jais gaudyt, nei ieskot kazkokiu nesamoniu :roll:

#142808   SauliusM
 25 Rgs 2009 10:08
nu cesiau, dirbantys tie lucky kraftai yra, ir bent viena ar net visus du manau tikrai verta dezutej turet.

#142809   cesius
 25 Rgs 2009 10:10
baik juokus, ir be mistiku yra ant lt geru, jei rankos is siknos dygsta tai nei mega bassai nepades :grin: :-D

#142810   SauliusM
 25 Rgs 2009 10:13
o kas tau sako, kad nera geru vobleriu be lucky kraft? bet tai jokiu budu ne priezastis situ nepirkt. man asmeniskai tie tavo megiami urodai zalt ar kaip ten nafig reikalingi atrodo, bet tai as taves nefyzdavoju, kad tu anuos perki ir gaudai jais.

#142811   cesius
 25 Rgs 2009 10:13
toks jausmas kad esat reklamos aukos, prisiziurit filmuku per youtube ir uzsimanot, sukurtu Valukonis filmuka kur volgos zemupy ir daugumai is jusu butent reiketu jo vobliku. Juokingai :!:

#142812   cesius
 25 Rgs 2009 10:15
SauliusM rašė:o kas tau sako, kad nera geru vobleriu be lucky kraft? bet tai jokiu budu ne priezastis situ nepirkt. man asmeniskai tie tavo megiami urodai zalt ar kaip ten nafig reikalingi atrodo, bet tai as taves nefyzdavoju, kad tu anuos perki ir gaudai jais.
neperku, turiu tik viena vienintely :grin: labaiu linkes y rapala :roll: :-D

#142813   SauliusM
cesiau, as lucky craftu noriu todel, kad as jai jau gaudziau ir pagavau ir mano supratimu tai vieni efektyviausiu tvicinginiu vobleriu. ir jokiu multiku as apie tuos lucky craftus nesu mates tiesa sakant.

#142814   cesius
ka galima pasiekt su urodais zaltais 33lt, ta paty galima padaryt ir su byronais 19lt :-D

#142815   cesius
 25 Rgs 2009 10:17
SauliusM rašė: tai vieni efektyviausiu tvicinginiu vobleriu..
Baik , tikejimas pas tave paklydes :grin:

#142816   SauliusM
 25 Rgs 2009 10:17
cesius rašė:ka galima pasiekt su urodais zaltais 33lt, ta paty galima padaryt ir su byronais 19lt :-D
nu man asmeniskai tai nei vienu nei kitu nereik :-D yra yo zuri hardcore ir 3D serijos, dar pora lucky craftu pasiimsiu i man uzteks lydekom laimes.

#142820   vital(vilnius)
 25 Rgs 2009 10:58
cesius rašė:baik juokus, ir be mistiku yra ant lt geru, jei rankos is siknos dygsta tai nei mega bassai nepades :grin: :-D
+100 Ceska :)ir "pigiau gribo" strike pro gali gauditi ant 100%,tik reike moketi su jais "dirbti" ;-) zuvei giliau pox kkoks pas tave voblikas iponishkas ar kinishkas,svarbu kad jis teisingai dirbtu.Isitikinau jau uz daugeliu metu ant savo "kailio" :cool: ;-)

#142848   tomas123
 25 Rgs 2009 12:04
Vegys rašė:tomas123, aš lydekoms siūlyčiau Rapala Magnum 9 cm http://www.rapalaworld.com/lure.php?s=a ... M0FzZWg%3D - gerai skrenda, gerai kimba.

Kitas variantas : Shallow Shad Rap http://www.rapalaworld.com/lure.php?s=a ... NTlVeUQ%3D irgi 9 cm.

Kaip matai, mano mėgstami visai kitokie nei kad SauliausM. Aš pvz Dorado Stick iš vis retai kada naudoju ir sugavęs ne tiek daug (čia upėtakių žūklėje). Jei parašis dar kas nors - nurodis dar kitus voblerius :) Taigi, iš mūsų noro padėt tau gali gautis atvirkštinis rezultatas :lol:
tikrai nebus atvirkstini8s variantas ba jau prisipirkes visokiausiu fufleku tai sakau reik pas tikrus profesionalus pasiklausineti vistiek jie daugiau zino :roll: negu bambalai kurie tik pradedam :grin: kaip sako visa sita jau pereje. matai geriau kai kada pirkti viena brangesny daikta jau tikrinta musuose negu tau ykis bet ka pardavejas aisku tikiuosi ne visi bet daugelis taip daro mato kad zalias ir prasideda :-D o matai as irgi jau kably pagaves ant pirkimo tai geriau gerus daiktu pirkti blogiau nebus :grin: o ten manau koks stilius vobliku ir formos su laiku atsisijosiu tad dekui kad patarete ir tikiuosi dar kas busite dosnus savo ziniomis :grin:

#142875   Vegys
 25 Rgs 2009 12:36
Lydekoms ežere gaudant iš valties drąsiai gali pirkt ir brangesnius, juk jų beveik nepalaidoji. Nebent jei valą 10 metų senumo naudoji arba tingi priplaukt ir išsitraukt iš žolių. Todėl manau ant lydekinių voblerių nėr reikalo per daug taupyt. Va upėj (ar kad ir stovinčiam vandenį nuo kranto) tai kita situacija ....

#142876   eimantasv
 25 Rgs 2009 12:36
geriausia salmo voblikai (bent jau man) dirba puikiai, lydekos,eseriai kimba gerai :)

#142879   cesius
 25 Rgs 2009 12:38
Vegys rašė:Lydekoms ežere gaudant iš valties drąsiai gali pirkt ir brangesnius, juk jų beveik nepalaidoji. Nebent jei valą 10 metų senumo naudoji arba tingi priplaukt ir išsitraukt iš žolių. Todėl manau ant lydekinių voblerių nėr reikalo per daug taupyt. Va upėj (ar kad ir stovinčiam vandenį nuo kranto) tai kita situacija ....
Nu ant pievos irgi negaudai, plesiku ieskai visokiuose ymantriuose vietuose, cia nesutikciau :)

#142887   Tomas_G
 25 Rgs 2009 12:44
Gal galit mazdaug pasakyti kokios "normalios kainos" , kad nepermoket uz SauliausM ir kito kolegos isvardintus voblerius? Ypac Rapala magnum geltona ir Yozurio hardcoriniai? Nes db ieskau ebay kaip tik, tai rapalos kakziap sunku rasti o jeigu yra tai kaina gera to modelio, yozuriu dar kazkas yra, bet kol atsius tai ir ziema ateis:D padekit kur man uzsukt vilniuje, kad neklaidziot, visteik zinot kur kainos uzlauztos, man orientaciniu kainu tik reikia:) neprasau tiksliai:)

#142888   SauliusM
 25 Rgs 2009 12:46
praeita savaite kai pirkau yo zuri hardcore shad 60 tai mokejau 34,5 Lt. aisku pirkau fabuose, gariunuose gal kiek pigiau butu.

#142901   eimantasv
 25 Rgs 2009 13:11
turiu rapala magnum ir dar nesu ant jo ne vienos lydekos sugaves :D nors ir dirba tikrai gerai... :)

#142903   cesius
 25 Rgs 2009 13:14
turiu ir as magnuma kur y bezbozna gyly ein, tuscias dar :!: Reiks ysudyt y kokia kariaga kad neuzimtu be reikalo vietos :!:

#142922   eimantasv
 25 Rgs 2009 13:45
sakiau dar reik koki viena rapala isigyt,paziuret ar tikrai ant ju kimba :D tada tureciau jau du rapalos voblikus :D siaip,tai ant salmo vobliku man geriausiai gaudosi... :)

#142924   cesius
 25 Rgs 2009 13:47
Ant visu ju gaudosi tik panaudot reik pagal paskirty :!: Tikiu ka ir ant tu magnumu gali gan gerai zvejot ti kreikia atitinkamos gelmes :!:

#142933   Vegys
 25 Rgs 2009 13:57
cesius rašė:Nu ant pievos irgi negaudai, plesiku ieskai visokiuose ymantriuose vietuose, cia nesutikciau :)
KAs per įmantrios vietos ežere ? Žolynai ? Iš žolių išsitrauki. Paskendusių medžių ne tiek daug. Ale ir tai išvaduot šansų daug.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė