1. dorado stick (eseriam ezere, upetakiam ir eseriam upeliuose) man asmeniskai nr1 eserinis/upetakinis voblikastomas123 rašė:sveiki esu pradedantis spiningautojas ir noreciau paklausti kokiu vobleriu rinkinuka tureciau tureti , kad nepirkciau visokiausiu nereikalingu arba neveikianciu , aisku jus juoksites bet gal galite vistie man padeti pvz jusu top 5 megstamiausi . zvejoju daugiause ezeruose prazdziai lydekas kai kada eseriu kokiu pagaudyt. matot reikia pradziai susigaudyt sitoj gausybej y parde nueini tai pardavejui visi geritik pir .
jie ir neturi kainuot pigiai. vis tik tai vieni is geriausiu lydekiniu (ir ne tik) vobleriu. Galbut geriau dezuteje turet 5 gerus, nei 20 "siaip sau" vobleriu.gintarux rašė:Ankstesneje diskusijoje buvo kalbeta apie lucky craft voblerius, kaune ju yra zvejoklyje K.Baršausko 53. sia savaite kaiptik ziurinejau pas juos, bet taip ir nesusigundziau pirkt nes kainike tai nemenka, beto minejo kad sia savaite turi gaut nauja partija.
neperku, turiu tik viena vienintelySauliusM rašė:o kas tau sako, kad nera geru vobleriu be lucky kraft? bet tai jokiu budu ne priezastis situ nepirkt. man asmeniskai tie tavo megiami urodai zalt ar kaip ten nafig reikalingi atrodo, bet tai as taves nefyzdavoju, kad tu anuos perki ir gaudai jais.
+100 Ceskacesius rašė:baik juokus, ir be mistiku yra ant lt geru, jei rankos is siknos dygsta tai nei mega bassai nepades![]()
tikrai nebus atvirkstini8s variantas ba jau prisipirkes visokiausiu fufleku tai sakau reik pas tikrus profesionalus pasiklausineti vistiek jie daugiau zinoVegys rašė:tomas123, aš lydekoms siūlyčiau Rapala Magnum 9 cm http://www.rapalaworld.com/lure.php?s=a ... M0FzZWg%3D - gerai skrenda, gerai kimba.
Kitas variantas : Shallow Shad Rap http://www.rapalaworld.com/lure.php?s=a ... NTlVeUQ%3D irgi 9 cm.
Kaip matai, mano mėgstami visai kitokie nei kad SauliausM. Aš pvz Dorado Stick iš vis retai kada naudoju ir sugavęs ne tiek daug (čia upėtakių žūklėje). Jei parašis dar kas nors - nurodis dar kitus vobleriusTaigi, iš mūsų noro padėt tau gali gautis atvirkštinis rezultatas
Nu ant pievos irgi negaudai, plesiku ieskai visokiuose ymantriuose vietuose, cia nesutikciauVegys rašė:Lydekoms ežere gaudant iš valties drąsiai gali pirkt ir brangesnius, juk jų beveik nepalaidoji. Nebent jei valą 10 metų senumo naudoji arba tingi priplaukt ir išsitraukt iš žolių. Todėl manau ant lydekinių voblerių nėr reikalo per daug taupyt. Va upėj (ar kad ir stovinčiam vandenį nuo kranto) tai kita situacija ....