kazbekas rašė:tavo susizavejimas suprantamas naujai atradus amerika. taciau, manau daugeliui cia esanciu, tiek tvicingavimas , tiek Lucky Craft nera amziaus naujiena. daugelis gaudo ir Luckiais ir kitais tvicinginiais ir irankius naudoja ivairius.
tiesiog geriau pasidalintum konkretesne informacija , pvz kokia Pointerio 100-inio spalva tau geriausiai pasiteisino, koks konkretus GL modelis ir t.t.
susizavejimo suksniai grazu, bet visiems norisi apciuopiamos informacijos. juk butent is informacijos juros ir renkames pelus nuo grudu.
Dekuj "kazbekuj" uz pastabas, kaip ir minejau esu cia naujokas, tad nelabai ir zinojau ka rasyti, rasiau tai kas galvojau bus idomu... kiti matau smagiai issikalineja ir lazdavoja mano pasisakymus...

Gryzes i Vln butinai paziuresiu "Pointeriu 100" spalvu kodus,, tada viska tiksliai parasysiu, kurie man geriausiais pasiteisino ir t.t. Kodel norejau pasikalbeti apie "Lucky craftus", todel kad tikrai nedaug zveju sutinku jais zvejojanciu, buvau keliose paskutinese varzybose, tai tik kelios komandos juos turejo, ir jiems sekesi neblogai... Man paciam butu malonu jai kas nors spiningaujantys siais vobleriais pasidalintu patarimais, nes kaip ir sakiau jais gaudau tik si sezona, kolkas sekasi gerai, bet tikiu kad ne visas ju savybes isnaudoju... Kokius dar voblerius patartumete naudoti tvicinguojant? kokius kotus nauodojate patys?? kokie valai?? Planuoju isigyti ir multiplikatorine rite,, kokios pasiteisinusios jums?? Manau sis forumas skirtas pokalbiams apie zukle bei irankius,, tad mieli senbuviai, nesugadinkit mano nuomones savo pizdavojimais ;) Dekuj ...