O galinga spinas tai cia koks tavo manymu. Ir kokie masalai tinka galingiems spinams?Lamiglas rašė:Sveiki , turiu galimybe nusipirkti rite twin power mg 2500 sdh , suprantu kad rite skirta ne galingam spiningui o greiciau laitui , visgi idomu butu suzinoti kokiems masalams , su kokios gramaturos spiningu butu geriausia naudoti sita rite .
Man tai taip atrodo. Pardese daugumoj sedi tie, kurie nelabai ir zvejoja. Na zinoma ishimciu yra ir nemazai. Taciau kad ta rite but skysta, kai jie porina, tai visishka nesamone. Tuos masalus kur ishvardinai ji vesh tolko tak ir neklausyk nesamoningu kalbu. Rashiau gi, kad jei netvicinsi malkom, ar sukrem kokio 5 Nr. rite laikys pilnai. Turiu TWP 2500 ir dziaugiuos. Ne kliutis jai ir su dideliu lydoku susitvarkyt.Lamiglas rašė:na fabai jau nerekomenduoja jos deti ant spino iki 35g ir as su jeis sutinku , nors man toks spiningas neatrodo galingas juolab kad del savo letesnes akcijos ( spinas waldriveris 290cm , 10-35g ) ir lengvesnius masalus iki 10g dzigas ir vartikles meta neblogai , taip pat 2 numerio meps long aglia irgi normalei meciau plonesniu valu ( mono 0,2) , vobleriu su tuo spiningu beveik nenaudojau . Seip ir man si rite patinka bet ir kitu nuomones isklausyti visada pasiruoses
Ritukė "panarstyta" ČIA :Lamiglas rašė:... fabai jau nerekomenduoja jos deti ant spino iki 35g...
Parduotuvese sedi tie kurie mato ka padaro su ritemis naudojamomis ne pagal paskirti.Lydeka galima ir su 1000 rite sutvarkyti be jokiu bedu,bet kada lengvo tipo ritem pradeda 28g+ dzigus tampyt....Vitolis rašė:Man tai taip atrodo. Pardese daugumoj sedi tie, kurie nelabai ir zvejoja. Na zinoma ishimciu yra ir nemazai. Taciau kad ta rite but skysta, kai jie porina, tai visishka nesamone. Tuos masalus kur ishvardinai ji vesh tolko tak ir neklausyk nesamoningu kalbu. Rashiau gi, kad jei netvicinsi malkom, ar sukrem kokio 5 Nr. rite laikys pilnai. Turiu TWP 2500 ir dziaugiuos. Ne kliutis jai ir su dideliu lydoku susitvarkyt.Lamiglas rašė:na fabai jau nerekomenduoja jos deti ant spino iki 35g ir as su jeis sutinku , nors man toks spiningas neatrodo galingas juolab kad del savo letesnes akcijos ( spinas waldriveris 290cm , 10-35g ) ir lengvesnius masalus iki 10g dzigas ir vartikles meta neblogai , taip pat 2 numerio meps long aglia irgi normalei meciau plonesniu valu ( mono 0,2) , vobleriu su tuo spiningu beveik nenaudojau . Seip ir man si rite patinka bet ir kitu nuomones isklausyti visada pasiruoses
O tai skaitai, kad Twinas 2500 yra lengvo tipo rite? Su shia rite ir jau ne vienus metus ir dzigais 28 gr. ir voblom 110mm ir kitais masalais gaudau be jokiu problemu. Droziu ne viena shimano rite jau daugel metu ir da nei vienos nesudroziau. Viska reik daryt su galva.Fabai rašė: ........Parduotuvese sedi tie kurie mato ka padaro su ritemis naudojamomis ne pagal paskirti.Lydeka galima ir su 1000 rite sutvarkyti be jokiu bedu,bet kada lengvo tipo ritem pradeda 28g+ dzigus tampyt....
O del isvardintu masalu(10g dzigelis ir 2-o numerio sukre) tikrai jokiu bedu
Jau juokinga darosi.Gal galit nurodyt kokiu cia modeliu riciu per daugel metu sudrozt neistengiat?Ar prie kompo jas droziatVitolis rašė:O tai skaitai, kad Twinas 2500 yra lengvo tipo rite? Su shia rite ir jau ne vienus metus ir dzigais 28 gr. ir voblom 110mm ir kitais masalais gaudau be jokiu problemu. Droziu ne viena shimano rite jau daugel metu ir da nei vienos nesudroziau. Viska reik daryt su galva.Fabai rašė: ........Parduotuvese sedi tie kurie mato ka padaro su ritemis naudojamomis ne pagal paskirti.Lydeka galima ir su 1000 rite sutvarkyti be jokiu bedu,bet kada lengvo tipo ritem pradeda 28g+ dzigus tampyt....
O del isvardintu masalu(10g dzigelis ir 2-o numerio sukre) tikrai jokiu bedu
O kad su 1000 rite meto kas 28g. tai tu cia turbut nematei da nei vieno ant tiek nupushusio shiame forume
Kiek pazystu sita zmogu, Sauliau, tai jis zvejoja tankiau negu tamsta (speju), tiesiog kulturingai elgiasi su irankiais...Fabai rašė:Jau juokinga darosi.Gal galit nurodyt kokiu cia modeliu riciu per daugel metu sudrozt neistengiat?Ar prie kompo jas droziat
2 sezonus laikys ir dar du suksiskazbekas rašė:na Dianiau, ziurint kur ta dziga, koki ir kiek tu laiko ji taskysi. jei dirbsi su 28 gramu galva daznai Nemune tai toki mg Twina greit uzlenksi.
Imk net negalvodamas,jei rite mazai naudota.Gera versija kaip sakiau jau anksciauLamiglas rašė:Dekoju visiems parasiusiems kad taip audringai atsiliepet i mano klausima . Na dabar gal kiek mano pamastymo , sakysiu tiesa ir tik tiesa . Rite parduoda draugas pirkes gal pries keturis metus fabuose uz 950 lt , bet rite tikrai mazai naudota tas is kart matosi , parduoda kaip man uz 350lt, kaina nera didele kas is kart mane sugunde. XRAPAS buvau jusu nurodytoj svetainei ir anksciau , bet ten tvinas ar tvinai 05 metu , manasis 03 gal ir ne esme bet kaikas gali ir netikti . Na neviskas kas mg yra laitas , bet si rite butent tokia , nes mono valo telpa 0,16 apie 150 metru . Svoris 225g, butu dar mazesnis jei ne dviguba rankenele . Manau ,kad pinto valo 0,12 turetu tilpti nors 100m . Pasikartosiu ko as is jos noriu - rite tik laitui , galvoju ant lumiso 1083 gl2 274cm iki 21g , buvau uzdejas ir nulekes ant tvenkinio ledo pabandyt, balansas man tvarkoj , kaip ir sakiau dzigas 10g , sukres 2-3numerio , vartikles iki 16g . Bijau kad visdelto del savo silpnesnio mechanizmo , rite nebutu visdelto jau biski pavargus .Tai va pakolkas tiek , suprantu kad jau gal kiek uzknisau jus su ta rite , suprasiu jeigu niekas daugiau nieko ir neparasys
Pirma nuotrauka tragedija,kaikurios bevardes-kinietiskos rites uz 30 lt vala kloja geriau,apie antra sunkiau pasakyt,nes ten skaidrus mono ir dar tokiu kampu nufotkinta,jei nori pamatyt kaip atrodo geras "klojimas",paieskok kazkur buvo Xrapo fotkes idetos...Tomas_G rašė:Diskusijai:http://www.tcfmagazine.com/images/revie ... arcia2.jpg
http://www.tcfmagazine.com/images/revie ... arcia1.jpg
Kitas (prastesnis sx serijos)modelis taip pat kloja graziai: http://cms.outdoorsfanmedia.com/resourc ... ld_574.jpg
henyte rašė:Pirma nuotrauka tragedija,kaikurios bevardes-kinietiskos rites uz 30 lt vala kloja geriau,apie antra sunkiau pasakyt,nes ten skaidrus mono ir dar tokiu kampu nufotkinta,jei nori pamatyt kaip atrodo geras "klojimas",paieskok kazkur buvo Xrapo fotkes idetos...Tomas_G rašė:Diskusijai:http://www.tcfmagazine.com/images/revie ... arcia2.jpg
http://www.tcfmagazine.com/images/revie ... arcia1.jpg
Kitas (prastesnis sx serijos)modelis taip pat kloja graziai: http://cms.outdoorsfanmedia.com/resourc ... ld_574.jpg
Jei tavo rite dar blogiau kloja,tai tikrai nekas,iseitis tik su bekingu kazka "burti"...
vital(vilnius) rašė:Turbut bloga rite nusipirkaipirmam foto eigu gerai paziureti galima irgi "pris..." pre to kaip valo kloja
imes foto kaip tavo abushke kloja vala
jei sunku Tomai iziuret pasisuk pirma foto kokiam nors grafiniam redaktoriui tiesiai,tada pazumink iki 200% ir paziurek,kaip tu rasai nuolydis t.y. konusas yra gerai,blogai yra tas,kad ta rite ir is bugno virsaus ir is apacios nedavynioja valo,ir tose vietose valas slys zemyn,painiosis,strigs,bus kilpu,neis normaliai uzmest...Nedavyniojimas labai didelis,tad su "saibom",tu gali patvarkyt tik viena bugnelio krasta.Ir aplamai tai parodo,kad "Abu" inzinieriai,pasirupino tik nauja isvaizda,o kas viduj nelabai jiems rupejo...Tomas_G rašė:Pagrisk kodel tragedija? neuztenka tik taip pasakyti (valas nesisuka,nesipainioja), gal tik kokiu 1mm suvyniojau permazai ir per stora 15Lb.