jo super daigtas, as jau antra sezona su juo , ypac antkeliai ir antsiknisVaidotas rašė:Nusipirkau visgi Exteme 2, tai man po visokių kamufliažinių universalkių kosmosas kažkoks![]()

Kiseniu galetu but maziau

jo super daigtas, as jau antra sezona su juo , ypac antkeliai ir antsiknisVaidotas rašė:Nusipirkau visgi Exteme 2, tai man po visokių kamufliažinių universalkių kosmosas kažkoks![]()
Dėl cigarečių laikymo- kišeninių galėtų būti dvigubai daugiau, tai gal tuomet išvis jų nerastum ir tai būtų tik į sveikatąGedasas rašė:jo super daigtas, as jau antra sezona su juo , ypac antkeliai ir antsiknisVaidotas rašė:Nusipirkau visgi Exteme 2, tai man po visokių kamufliažinių universalkių kosmosas kažkoks![]()
rudeni jamem menkes juroj, tai tie antkeliai ypac padejo nuo trankymosi is suolus ir borta..
Kiseniu galetu but maziaunes viena karta pusdieni sedejau ant ledo nerukes, kadangi galvojau, kad cigaretes dzipe palikau, kai netycia grabaliodamas amtyliau dezite radau dviguboj kisenej .
Dekui uz issame info!makaulė rašė:po metu intensyvios expluatacijos-ziema,ruduo pavasaris plysho klynas (che gal ma kas nors netelpa),virshutine medzhiaga gleznesne,striukine,bijo ypjovimu,uzkabinimu.Lengvesnis kombinzonas,lengviau shalinamas purvas dregnos shluostes pagalba,patogesnes rankoves,maziau kisheniu,kvepuoja,laiko vandeny kaip extream2.
blight rašė:Gal kam teko susidurt ar shiaip ka galetu paporint apie firmikes GRAFF apranga, keli medziotojai labai giria, sako lenkishkas produktas pagal vokieciu technologija. Idomu kaip ten ish tikro
Turiu Graff firmos ziemini kostiuma jau 5 metus. Taip pat kjau kokius 3 metus vis roshiuosi ji mest lauk. Shudas paskutinis. Pirmas dvi ziemas dar buvau patenkintas, taciau jau trecia ziema, pavasariop, papuoliau ant gero esheriu kybio ir nors lijo lietus, taciau buvau isitikines, kad mano graff atlaikys viska. Deja. Sausas buvo tik krutines shmotas. Pamidorai tai net nekalbu. Vandens nelaiko visishkai. Kelnes kleshnes vidines dalys prasitryne jau antruose metuose. Be to kleshnes siauros, neprasegamos ir ant batu aulu neuzsimauna. Vien zo, NEREKOMENDUOJU niekam. Tai nutiko ne man vienam. Dabar jau uzsakiau Norfino Kostiuma žiemini 2 dalių Norfin Active. Jau ishbandyti gal 10ties mano pazystamu zveju. Be galo shiltas, vandens tikrai nepraleidzia, kvepuojantis. Tik va viena beda. Ju visu kelnes yra per daug placios, nesvarbu kokia ishmiera beimtum. Striukesblight rašė:Na taip, ten tu modeliu nemazai yra, bet kolkas pats tarp ju nesusigaudau. O ir apie konkretu paklausus bijau, kad galiu visai atsakymo nesulaukt, nes kazin ar kas toki turesShiaip labiausiai tai mane domina ta prakaito pralaidumo sistema BRATEX, ar nera problemu su jos "kvepavimu" ir pan
O shiaip tai galvoju kazka shaltai ziemai, na mazdaug Norfin Extreem I analogo
Sis ne ziemai,tai daugiau pavasariui ir rudeniui,siaip nieko,tik po poros metu kelias siules reikia persiut(prairo) vandeni irgi nekaip laiko,vienu zodziu siaip sau daigtas.giedriuzzz rašė:O kaip Norfin All Seasons kostiumukas?
Na kaip sakoma kiekvienam savo.AndriusK rašė:o kiek buna tokiu dienu? Vitoli? ir jei pranasaun lietu manau geriau likt name.;D
cia vasarinis rubasgiedriuzzz rašė:O kaip Norfin All Seasons kostiumukas?