Pries talpindamas atsakyma atidziai perskaityk oponento atsakyma,as juk parasiau,kad ieskojau infos gps forume,tai kam tu vel man kisi gps forumo linka? Jei labai nori pamatyt ka mano zmones tame forume idedu pavyzdi (nuomone perbraukta geltonai) :

Tavo ideto ezero konturai nieko nesako ir isvis abejoju,kad ten galetu buti tiek ilanku,kaip garmine nera to siaurinio kelio taip magelane nera kitu keliuku,kurie matomi garmine,cia galima issprest tik nuvaziavus i vieta,ko manau tikrai nedarysim.
Siulai imest kokia vietove,tai juk imeciau,Kursmares,tu sakai,kad negali...Imeciau Kauno marias, imetei ir tu,tik nepyk,tavo Kauno marios is vis brezinys kazkoks briedovas nuskenuotas ir ikeltas i zemelapi

... Tai ka man dar imest ?
Savo GPS naudoju Kursmarese,miske grybaudamas,kad nepasiklysciau,uzsienyje,kad kelia iki viesbucio atrasciau ir niekur jis nebuvo manes pavedes,jei buciau koks prekybos agentas ir vazineciau po kaimus prekes siulydamas,gal ir rasciau ka negero,kaip tavo pavyzdy.Beje jei ten butu tokia klaida man tereiktu pranest TOPO Lietuvos leidejams ir po kurio laiko klaida butu istaisyta...
Dar karta pasikartosiu,jei Magelanas butu toks geras kaip bandai irodyt,jis ir butu nr1 sioi srity,o ne Garmin