Jei deguonies netruksta tikrai turetu kibti. Vaivorykstes yra visada alkanos, viska ryjancios valgymo masinos 

ech ... geriau buciau neziurejes , nostalgija rusijos provincijai ir upetakiamsvital(vilnius) rašė:Skirta tems kam "lomkes" be zvejibos![]()
man irgi "lomkes"
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.ironfish.ru/index.php?option ... Itemid=107
Del to sutinku,maziau zalos padarys,nors elektrikai ataip ataip savo padarys.o tiems elektrikams pagavus drata i sikna ir paciam sroves paleist lai pakutena tada gal atsoktu fantazija elektrikauk.negaliu nervina :-| negali kai dauguma padoriu zveju su meskere zuvies pasigaut.o taj tokia zala padaro upes faunaikrioklis rašė:O gal ir aciu devui lai ilgiau buna tas ledas, o to rybakai istripia ikrus o elektrikai kaip praeitais metais iszude visus zemaitijos upeluius, bet iszudys kaip ledas nutirps
Laukiau lygiai 2 savaites. O vakar bandžiau atidaryti sezoną. Nepavyko, ale bent jau paupiu pasivaikščiojau. Žvejota netoli Vilniaus ... Vanduo - žvejojamas.Bratka rašė:Vegy,dar ilgokai teks palaukt
apie zvejiba Merki skaitik ciaEdgaBoy rašė:Beje, apie upes, tai žinau, kad viešai apie konkrečias vietas nekalbama, nerašyta jau čia taisykle![]()
Bet, kad Merkį yra upėtakių tai nieks nebeslepia, tik vat norėjau paklaust, vyrai čia rašot žvejojat jame, bet juk ten reikia turėti leidimus klubo "Merkys" ar čia visi to klubo nariai esat ar leidimus turit kaip čia yra, nes nuo mano namų tai čia praktiškai artimiausias upėtakių (rimtų) eldoradas, tik kad negaliu aš ten žvejot nuvaževęs sužinojau radęs ant medžio įspėjantį skelbimąBet is pirmos stipkės jau planai yra pirkt leidimuką
![]()
Tai kolkas tenkinu savo upėtakių troškulį Vilniaus širdim tekančiomis upėmis, bet ten jau beviltišką ką didesnio nei 25cm pagaut, nes dėdės "Vania", "Vasia" ir "Petras" su sliekais taip upes atarę, kad net širį skauda žiūrėt, o kartais ir noras į nosi užvožt apima
vital(vilnius) rašė: apie žvejybą Merky, skaityk čia http://www.merkys.lt/
be licenzijos ten( nuo Lietuvos-Baltarusijos sienos iki Merkio – Vokės upių kanalo).draudzima zvejotiUpe saugo diena ir nakti
,eigu neturesi licenzija greit "supakuos"