Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Upėtakiniai vobleriai, kiti masalai, vietos
 #168578   Fiskius
 27 Sau 2010 08:37
Jei deguonies netruksta tikrai turetu kibti. Vaivorykstes yra visada alkanos, viska ryjancios valgymo masinos ;-)
 #171245   Ignelis
 06 Vas 2010 21:09
tevas siemet norgei pradejo ezeruose upetakius gaudyt ziema... :grin: pasirodo upetakiams ir jaukas naudojasi.. :lol: ten norvegai ant ledo upetakiu zhvejoti neina be geros saujos virtu ryziu (pasarui)... ;uolrait ::hai-bai
 #171256   liorenas
 06 Vas 2010 23:11
Joftvai, sakytum papetakiai plesrus, o cia norvegai se kad nori, vos ne suši jiem pila... :grin: :grin: :grin: ;-var-var.
 #171261   Ignelis
 07 Vas 2010 00:28
ju upetakiai ne kaip musiskiai (kurie tik selektyvines muses eda) ... :lol: ajsku jauciu jei kokius matylius skandintum toi eketei dar geriau kogero butu... :) nu bet kitavertus kai pagalvoji kas kelias minutes jei uzhtenka tik po kelias kruopas i ekete mest kad zhuvies pritraukt tj nafik tie matyliai... :) nkajp nuotrauku neishprashau... :? kai tik gausiu patalpinsiu ;-)
 #171974   Vegys
 10 Vas 2010 15:52
Kaip upės, ar visos po ledu ar yr ir atvirų ? Domina Aukštaitija / Dzūkija.
 #172088   Edga
 10 Vas 2010 20:21
Manau jei ir toliau tokie orai,taj be kovo pabaigos prie upeliu neprieisim,nors ka gali zinot gal gamta mums bus gailestinga :-)
 #172136   krioklis
 11 Vas 2010 03:38
O gal ir aciu devui lai ilgiau buna tas ledas, o to rybakai istripia ikrus o elektrikai kaip praeitais metais iszude visus zemaitijos upeluius, bet iszudys kaip ledas nutirps 'viarkt
 #172137   Edga
 11 Vas 2010 05:04
krioklis rašė:O gal ir aciu devui lai ilgiau buna tas ledas, o to rybakai istripia ikrus o elektrikai kaip praeitais metais iszude visus zemaitijos upeluius, bet iszudys kaip ledas nutirps 'viarkt
Del to sutinku,maziau zalos padarys,nors elektrikai ataip ataip savo padarys.o tiems elektrikams pagavus drata i sikna ir paciam sroves paleist lai pakutena tada gal atsoktu fantazija elektrikauk.negaliu nervina :-| negali kai dauguma padoriu zveju su meskere zuvies pasigaut.o taj tokia zala padaro upes faunai :-ug
 #174163   tidass
 22 Vas 2010 20:56
pabandem vaivorykstukus pagaudyt is po ledo tvenkiny.. neee, nei vieno kliovo per visa diena, seimininkas sako reik pakist po nosim masala.. ;/
 #174174   Edga
 22 Vas 2010 21:55
Teks tada palaukt kol upese ledai isplauks.
 #174726   gelmės
 25 Vas 2010 10:12
Jo, blyn. Gražus ne tik žuvinas, bet ir fotkis. :gutgut
 #174732   Donis
 25 Vas 2010 10:27
Smagu,jau pradeda kruteti,tuoj ir pas mus upes isilaisvins is ledu,ir prasides ;;yel ;;yel ;;yel
 #174749   Edga
 25 Vas 2010 11:42
Grazus margis :-) as ir laukiu kada jau upes pas mus issilaisvins
 #174766   Tadunce
 25 Vas 2010 12:33
Vital Reskeptas, malonu matyti laimiki is atviro vandens ;-var-var.
 #174831   Vegys
 25 Vas 2010 16:40
Bratka rašė:Vegy,dar ilgokai teks palaukt :e:e
Laukiau lygiai 2 savaites. O vakar bandžiau atidaryti sezoną. Nepavyko, ale bent jau paupiu pasivaikščiojau. Žvejota netoli Vilniaus ... Vanduo - žvejojamas.
Kita išvyka bus prie rimtesnės upės.
 #174842   Bratka
 25 Vas 2010 17:42
Vegy,jau per virsu sniego eini,neprasmunka kojos?Nes as sekmadieni buvau tai :-niak' ,vietom laiko,vietom iki pilvo prasmunki,ale viena neuzauga paglosciau,taip kad man sezonas atidarytas ''plot
 #174902   Edga
 25 Vas 2010 20:50
Saunu girdet kad jau sezona atidarot :-) man dar teks palukes,kol mano megstami upeliai issilaisvins is po ledo
 #174903   EdgaBoy
 25 Vas 2010 20:53
Pirmiausia tai sveiki, likimo broliai-žvejai ::hai-bai , pagaliau ir aš sau tikiuos kampelį radau, kur galėsiu savo "lomkes" kai kažkas čia sakė, bent šiek tiek numalšinti :? Mano, kaip žvejo, karjera prasidėjo nuo man dar neatmenamų laikų, kai teta dar visai snarglių mane Šilutėje, žvejų mekoje, nusivedė prie Šyšos upės ir kai man ant bambukinės meškerės užkibo pirmoji žuvis, sakė (pats net nepamenu) iš akių matės, kad amžiams susirgau :-D :oops: aišku jeigu tik tokios priklausomybės būtų pas žmones, tai visi laimingai ir gerai gyventų :)
Tai va, o šiaip, jeigu trumpai tai labiausiai esu apsistojęs ir susidomėjęs upėtakių žūkle, jau kažkur 4-5metus kaip startavau, tik vat savamoksliškai daug ką mokinausi šios žuvies žvejybos technikoje.. Pasiskaitęs Jūsų visų molaniai pasidalijamų įspūdžių tai tiesiog jaučiu kaip kraujas verda ir suprantu, kad šiam kampelį (jei priimsite :grin: ) užsibūsiu ki pensijos :cig.
 #175172   EdgaBoy
 26 Vas 2010 20:45
Beje, apie upes, tai žinau, kad viešai apie konkrečias vietas nekalbama, nerašyta jau čia taisykle ;-)
Bet, kad Merkį yra upėtakių tai nieks nebeslepia, tik vat norėjau paklaust, vyrai čia rašot žvejojat jame, bet juk ten reikia turėti leidimus klubo "Merkys" ar čia visi to klubo nariai esat ar leidimus turit kaip čia yra, nes nuo mano namų tai čia praktiškai artimiausias upėtakių (rimtų) eldoradas, tik kad negaliu aš ten žvejot nuvaževęs sužinojau radęs ant medžio įspėjantį skelbimą :!: Bet is pirmos stipkės jau planai yra pirkt leidimuką :cool:
Tai kolkas tenkinu savo upėtakių troškulį Vilniaus širdim tekančiomis upėmis, bet ten jau beviltišką ką didesnio nei 25cm pagaut, nes dėdės "Vania", "Vasia" ir "Petras" su sliekais taip upes atarę, kad net širį skauda žiūrėt 'viarkt , o kartais ir noras į nosi užvožt apima '''bum
 #175240   Valius
 26 Vas 2010 23:52
deja merky nera slakiu, o dabar manau yra nenuline tikimybe pagauti stambu slaky. ryt pabandysiu.
 #175246   vital(vilnius)
 27 Vas 2010 04:05
EdgaBoy rašė:Beje, apie upes, tai žinau, kad viešai apie konkrečias vietas nekalbama, nerašyta jau čia taisykle ;-)
Bet, kad Merkį yra upėtakių tai nieks nebeslepia, tik vat norėjau paklaust, vyrai čia rašot žvejojat jame, bet juk ten reikia turėti leidimus klubo "Merkys" ar čia visi to klubo nariai esat ar leidimus turit kaip čia yra, nes nuo mano namų tai čia praktiškai artimiausias upėtakių (rimtų) eldoradas, tik kad negaliu aš ten žvejot nuvaževęs sužinojau radęs ant medžio įspėjantį skelbimą :!: Bet is pirmos stipkės jau planai yra pirkt leidimuką :cool:
Tai kolkas tenkinu savo upėtakių troškulį Vilniaus širdim tekančiomis upėmis, bet ten jau beviltišką ką didesnio nei 25cm pagaut, nes dėdės "Vania", "Vasia" ir "Petras" su sliekais taip upes atarę, kad net širį skauda žiūrėt 'viarkt , o kartais ir noras į nosi užvožt apima '''bum
apie zvejiba Merki skaitik cia
http://www.merkys.lt/
be licenzijos ten( nuo Lietuvos-Baltarusijos sienos iki Merkio – Vokės upių kanalo).draudzima zvejoti :!: Upe saugo diena ir nakti :gutgut ,eigu neturesi licenzija greit "supakuos" :cig.
 #175256   EdgaBoy
 27 Vas 2010 10:13
vital(vilnius) rašė: apie žvejybą Merky, skaityk čia http://www.merkys.lt/
be licenzijos ten( nuo Lietuvos-Baltarusijos sienos iki Merkio – Vokės upių kanalo).draudzima zvejoti :!: Upe saugo diena ir nakti :gutgut ,eigu neturesi licenzija greit "supakuos" :cig.

Ne, tai aš ten ir nelendu, bet licenzija tikrai "jamsiu", nes savo priklausomybei upėtakiams visko negailą :koliorava
 #175257   Tadunce
 27 Vas 2010 10:15
O tokiu metu upetakiai tik mazesniuose intakuose sedi, ar galima ir didesnese upese rasti?
 #175306   pyvesinis
 27 Vas 2010 20:55
Sveiki zvejai, turiu hipotetini klausimeli... Ar gali siaures aukstaitijos upeje, itekancioje i Musa buti upetakiu? Sio upelio zemupyje ju nera, o ir pati upe leta ir dumbliuko yra, taciau vidurupis pasizymi srauniomis svirgzdetomis atkarpomis, spygliuociu miskuose ja gausiai maitina saltiniai, vanduo tikrai svarus... Aisku reikia bandyti ir suzinosiu sakysite Jus, bet vis gi ka manote? :)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 303
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė